آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

منتظر تصمیم نهایی سازمان محیط زیست برای احداث پتروشیمی در مازندران سیاست و جامعه

منتظر تصمیم نهایی سازمان محیط زیست برای احداث پتروشیمی در مازندران

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران درنشست با اساتید دانشگاهی در باره مسایل زیست محیطی پتروشیمی امیرآباد گفت: در انتظار تصمیم نهایی سازمان محیط زیست برای احداث پتروشیمی در مازندران هستیم.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران درنشست با اساتید دانشگاهی در باره  مسایل زیست محیطی پتروشیمی امیرآباد گفت: در انتظار تصمیم نهایی سازمان محیط زیست برای احداث پتروشیمی در مازندران هستیم.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران درنشست با اساتید دانشگاهی در باره  مسایل زیست محیطی پتروشیمی امیرآباد با تبریک ولادت امام حسن مجتبی و تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال در استان مازندران، اظهار کرد: در آستانه تحول بزرگی در منطقه هستیم. با توجه به اینکه اتفاقات مهمی در همسایگی کشور ما در حال رخ دادن است و از آنجایی که استان مازندران با چند کشور مهم مرز آبی دارد و درکریدور شمال جنوب قرار دارد، نیازمند این هستیم که در ابعاد مختلف ژئوپلیتیکی، سیاسی، اقتصادی وفرهنگی  فعال‌ترشویم.



وی افزود: دانشگاهیان ما باید با شناخت جدید مسائل منطقه، مباحث را به صورت علمی برای مردم توضیح دهند تا در کنار توسعه همه جانبه که در استان به دنبال آن هستیم، فرهنگ عمومی مردم نیز رشد کند و متناسب با تحولات روز باشد.
استاندار مازندران با بیان اینکه مرجعیت اطلاعاتی تخصص محیط‌های دانشگاهی است، گفت: جای بحث‌های تخصصی درمحیط های تخصصی است، مخاطب بحث‌های تخصصی محیط های علمی هستند و به نظر‌ می‌رسد باید این صدا از محیط های علمی و دانشگاه‌ها شنیده شود و نباید مراجع اصلی انتقال اطلاعات صحیح را تغییر بدهیم و هر فردی باید نسبت به جایگاه خودش وارد بحث شود.
وی ادامه داد: با احساسی کردن این موضوع در فضای مجازی به نظر می‌رسد ممکن است واقعیت‌ها در پس ابرهای آلوده‌ای که شکل می‌گیرد پنهان بماند و مردم نتوانند واقعیت را ببینند، بنابراین توصیه من این است که پژوهشگران، توسعه استان را در اولویت‌های پژوهشی خود قرار دهند و هم در مدیریت حوزه اجرایی و هم شناخت افکار عمومی کمک کنند.
 

وی با بیان اینکه حفظ محیط زیست باید مورد توجه همه قرار گیرد، تصریح کرد: در این زمینه بر خود لازم می‌دانیم که در یک مسیر صحیح و به‌دور از جنجال حرکت کنیم. حسینی‌پور اظهار کرد: توسعه همه جانبه برای استان ضروری است و در این خصوص تردیدی نداریم، اما معتقدیم این توسعه یافتگی باید با یک پیوست محیط زیستی در استان انجام شود و همه شاخص‌های محیط زیستی رعایت شود.
استاندار مازندران ادامه داد: البته تصمیمات محیط زیستی در استان مازندران هم باید پیوست اقتصادی داشته باشد. یعنی ما نمی‌توانیم محیط زیست را فدای توسعه اقتصادی کنیم یا برعکس. بلکه هر دو لازم هستند و باید در کنار هم مورد توجه قرار گیرند. حسینی پور، نقش سازمان‌های مردم نهاد در حفظ و حراست از محیط زیست را مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: این سازمان‌ها‌ می‌توانند به عنوان نهادهای بی‌طرف و نهاد مردمی بر ارتقای کیفیت محیط زیست کمک کنند، منوط براینکه تحت تاثیر جریان‌های سیاسی قرار نگیرند.
وی ادامه داد: جریانات معیوب به دنبال این هستند که از سازمان‌های مردم نهاد برای رسیدن به اهداف‌شان استفاده کنند. استاندار مازندران تاکید کرد که ما از سازمان‌های مردم نهادی که وارد جریانات سیاسی نشوند حمایت می‌کنیم کما اینکه در استان مازندران سازمان های مردم نهاد محیط زیستی زیادی به ثبت رسیدند و در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم نهاد در پاکسازی جنگل‌های استان و محیط زیست به صورت خودجوش در کنار ما و پیشرو بودند، گفت: ما در مدتی که در استان هستیم فراخوانی را برای جمع‌آوری زباله در سطح استان اعلام کردیم و از همه دستگاه‌های متولی خواستیم در این امر ورود کنند و تنها از نهادهایی که نخواستیم ورود کنند همین سازمان‌های مردم نهاد بودند.اما خود سازمان‌های مردم نهاد صدای فراخوان ما را شنیدند و پیشرو دستگاه‌های مسؤول عمل کردند.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اهمیت جهانی جنگل‌های مازندران تاکید کرد: حفظ این جنگل‌ها به عنوان یکی از اصلی‌ترین نمودهای محیط زیست مازندران ضروری است و ما در این حوزه حرکت‌ می‌کنیم و اطمینان‌ می‌دهیم تمام صنایع مادر و اصلی که در استان در حال راه‌اندازی است استانداردهای محیط زیستی را رعایت کنند. بنابراین حفظ محیط زیست را مسئله حیاتی و مسئله حاکمیتی خود‌ می‌دانیم. استاندار مازندران عنوان کرد: طبیعت مازندران ثروت ملی ایران است و ما موظف هستیم از این ثروت ملی به خوبی صیانت کنیم و با هیچ فرد و گروهی در هیچ جایگاهی تعارف نداریم.

 

وی با بیان اینکه هرفردی بخواهد صدمه‌ای به این طبیعت بزند با او به شدت مقابله خواهیم کرد، اضافه کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری معتقد هستیم هر پروژه‌ای باید پیوست‌های زیست محیطی داشته باشد.
حسینی‌پور با اشاره به پروژه پتروشیمی مازندران گفت: در این خصوص هم از دو سال پیش مطالعات زیست محیطی آغاز شد و این ماموریت در تراز ملی از سوی سازمان محیط زیست کشور انجام شد و مجوزهای اولیه نیز در این رابطه صادر شد. هر چند برای تکمیل ارزیابی‌های نهایی بنا براین شد تا شرکت پتروشیمی نقشه‌ای را تهیه کند و بنابر الزاماتی که سازمان محیط زیست مشخص کرده است پیش‌بینی‌های لازم محیط زیستی را انجام دهد. وی افزود: این آخرین مصوبه‌ای بود که از سوی دو تن از معاونان محیط زیست کشور و مسؤولان استان انجام شد و قرار بر این شد که زمین مربوطه هم تحویل شود و کار اجرایی پروژه شروع شود و در طول اجرای پروژه سازمان محیط زیست به صورت پیوسته نظارت حداکثری خود را بر این پروژه داشته باشد.
استاندار مازندران افزود: با افتتاحیه این پروژه مباحثی در فضای مجازی مطرح شد و واکنش‌هایی توسط گروه‌هایی دیدیم، البته این طبیعی هم هست. زمانی که یک پروژه سنگین اقتصادی بعد از سال‌ها در یک منطقه‌ای انجام‌ می‌شود موافقان و مخالفانی پیدا‌ می‌کند؛ کسانی هستند که منافعی دارند و به اشکال مختلفی ورود کرده و مخالفت‌ می‌کنند و در این پروژه نیز این اتفاق رخ داد و بیش از همه بخش محیط زیستی فعال شد.
  حسینی‌پور ادامه داد: با ورود برخی چهره‌های اجتماعی به این مسئله رئیس جمهور دستور داد فعلا پروژه متوقف شود تا مطالعات محیط زیستی بیشتری انجام شود و برای این کار نیز سازمان محیط زیست و وزارت کشور مامور شدند و پس از مطالعه گزارش‌های خود را نیز دادند.
وی اضافه کرد: نگاه ما این است که باید به محیط زیست و مسئله بیکاری به صورت همزمان نگاه کرد و گروه‌هایی که در استان در حوزه محیط زیست فعال هستند باید بدانند که کنترل آلودگی‌های محیط زیست نسبت به گذشته بیشتر است و به بهانه حفاظت از محیط زیست نمی شود از ورود توسعه به استان جلوگیری کنیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه بیش از 90 درصد در آمد استان از مالیات است، تصریح کرد: ما تا کی‌ می‌توانیم به حوزه مالیات فشار بیاوریم؟ بنابراین اعتقاد داریم باید به صورت همزمان نگاه همه جانبه داشته باشیم و در عین حفاظت از محیط زیست باید به فکر اقتصاد استان نیز باشیم.
حسینی پور اظهار کرد: رئیس جمهور زمانی که به استان مازندران سفر کردند واقعیت‌ها را از نزدیک دیدند و بسیار ناراحت شدند که از ظرفیت‌های بی شمار استان استفاده نمی شود.

 

وی بیان داشت: این وظیفه ما مسؤولان است که با توجه به افزایش جمعیت استان سازوکارهای توسعه صنعتی استان را فراهم کنیم. حسینی‌پور افزود: استان مازندران در حال حاضر به دلیل برخورداری از آب و محیط زیست مناسب مهاجر پذیر شده است وحجم زیادی از مهاجران از استان های دیگر به این استان‌ می‌آیند و این جمعیت در حوزه‌های مختلف نیازهایی دارد و ما باید برای تمام این نیازها برنامه داشته باشیم.
استاندار مازندران ادامه داد: با این تفاسیر پتروشیمی مازندران باید بر اساس مقررات و اصول قانونی نهادهای مسئول از جمله سازمان محیط زیست ایجاد شود و در این زمینه مجوزهای لازم دریافت شود.
وی بابیان اینکه ما منتظر بررسی اظهار نظر نهایی سازمان محیط زیست کشور هستیم، گفت: آمادگی هرگونه همکاری با دوستان سازمان محیط زیست را داریم تا هر چه زودتر به نتیجه برسند.
حسینی‌پور بیان کرد: برخلاف برخی از اخبار نادرستی که بعضی جریانات و گروه‌های داخل کشور و برخی از معاندان در خارج از کشور منتشر‌ می‌کنند تا مسئله را سیاسی جلوه دهند؛ اتفاقا یک مسئله طبیعی و عادی است و در حوزه تخصصی خود در حال بررسی است.
استاندار مازندران از مردم مازندران به ویژه مردم منطقه ای که قرار است این پتروشیمی در آنجا ایجاد شود خواست تا با درایت و خویشتنداری طوری رفتار کنند که بررسی‌های کارشناسی از ریل اصلی خود خارج نشود.
وی در پایان اطمینان داد که در حوزه تضییع حقوق مردم در تمام حوزه‌ها با قدرت ایستادگی خواهد کرد و هر سرمایه‌گذاری که بخواهد در این استان سرمایه گذاری کند مسیر را برای این امر مهم هموار خواهد کرد.



خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

نخستین روز آیین عزاداری فاطمیه دوم در بابلسر با حضور مسئولان شهرستان

همراه با سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) آیین یادواره شهدای روستای باقرتنگه برگزار می‌شود

دنیای رنگین‌کمان با هنر عکاسی در دل جنگل

شهید سد لفور، حکایت گوهری بر روی سد است

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند

اقامه ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است

برگزاری رویدادهای ورزشی در بابلسر چه آورده ای دارد؟

برگزاری دوره توانمندسازی هنرآموزان صنایع چوب و مبلمان مازندران در بابلسر

دودانگه در سوگ افتخار؛ خوشامدگویی عاشقانه به شهید شلمچه

تفکر بسیجی بر منطق مقاومت استوار است

خانواده‌های زندانیان محروم و مظلوم‌اند و باید کرامت آن‌ها حفظ شود.

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

نسل زد و شهدا/ آشکار شدن نیمه پنهان نسل زد در یاد شهدا

آغاز طرح «مسجدی وچون» و «پسران حاج قاسم» در میاندورود

اردوی جهادی در بازسازی منزل نیازمند درسیمرغ در ادامه فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی،خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک دکتر_علی_کشوری نماینده مردم شریف قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی

مساعدت بیش از 11 میلیارد ریالی حامیان سیمرغی به فرزندان ایتام و محسنین در 7 ماهه سالجاری

نمایشنامه‌خوانی «آلوده» توسط گروه تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی مازندران

ایران دریامحور؛ مسیر آینده توسعه و فرصت‌های منطقه آزاد شمال

اولین تجربه حضور در همایش دانشگاه و رسانه در دانشگاه مازندران – بابلسر

مسئله حجاب به عهده مسئولان سه قوه است

حذف 323 سرعت‌کاه غیرمجاز به دستور استاندار مازندران

وضعیت مطلوب دام در شهرستان سوادکوه

جشن بزرگ هفته مازندران در دبستان مهدیه پل‌سفید

پیام تبریک صاحب‌امتیاز و شورای تحریریه‌ی پایگاه خبری فجر شمال به نویسنده سویه‌های نمایشی در آیین‌ها و بازی‌های محلی مازندران