آخرین مطالب

مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران؛

تولید آثار فاخر تله تئاتر در صدا و سیمای مازندران فرهنگی، هنری

تولید آثار فاخر تله تئاتر در صدا و سیمای مازندران

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران در نشست با اعضای انجمن هنر های نمایشی مازندران با ارایه این مطلب که صدا و سیما متعلق به هنرمندان است گفت: از ظرفیت ها و توانمندی هنرمندان تئاتر در این سازمان استفاده خواهیم کرد.

گروه فرهنگی و هنری:  مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران در  نشست با اعضای انجمن هنر های نمایشی مازندران با ارایه این مطلب که  صدا و سیما متعلق به هنرمندان است گفت: از ظرفیت ها و توانمندی هنرمندان تئاتر در این سازمان استفاده خواهیم کرد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نشست مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران با اعضای انجمن هنرهای نمایشی استان و چند تن از پیشکسوتان و فعالان تئاتر و تلویزیون در محل سالن نشست های صدا و سیمای مرکز مازندران، برگزار شد.

در آغاز این نشست اعضای انجمن هنرهای نمایشی و پیشکسوتان  حاضر در نشست به ارایه نظر ها و پیشنهاد های خود در باره تئاتر پرداختند.

در ادامه هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران گفت: صدا و سیما متعلق به هنرمندان است و در این مرکز به روی همه هنرمندان باز است و ما از ظرفیت‌ها و توانمندی هنرمندان تئاتر استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: انجمن هنرهای نمایشی استان به نمایندگی از هنرمندان تئاتر، طرح و ایده تله تئاتر ارایه دهد و ما تصویب خواهیم کرد.

وی ادامه داد: حضور هنرمندان شایسته و پیشکسوت و صاحب نام در این نشست، وظیفه ما را سنگین تر می کند تا بیشتر در خدمت هنرمندان باشیم و ارتباط بیشتری با آنان برقرار کنیم.

ابراهیمی تصریح کرد: انجمن هنرهای نمایشی، طرح فاخر به ما ارائه دهد، ما در کوتاه ترین زمان تصویب خواهیم کرد و بهترین دوربین ها و بهترین امکانات را در اختیار هنرمندان تئاتر قرار می‌دهیم.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران با ارایه این مطلب که در حوزه نویسندگی هم از انجمن هنرهای نمایشی استان می‌خواهیم تا نویسندگان خوب، صاحب قلم و متعهد در این عرصه را به ما معرفی کند تا از تجربه ها و هنر آن ها استفاده کنیم. خاطرنشان کرد: در خصوص اطلاع رسانی ها، پخش تیزرهای نمایش، زیرنویس و برنامه‌های ویژه تئاتر، این آمادگی از سوی مرکز مازندران وجود دارد،  در انتظار هستیم تا انجمن هنرهای نمایشی، موضوع و برنامه  مورد نظر را به ما اعلام کند.

وی درپایان اظهار کرد: آن جایی که به ما بر می‌گردد ما پای کار هستیم و در خصوص نحوه همکاری و تعامل بیشتر با انجمن هنرهای نمایشی استان در جهت تولید آثار فاخر هنری به خصوص تئاتر و حمایت های لازم در این حوزه، در اسرع وقت نشست تعاملی مدیران تولید و تهیه کنندگان با انجمن هنرهای نمایشی را ترتیب خواهیم داد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر