آخرین مطالب

رئیس حوزه هنری استان مازندران؛

با تولید هنرمندانه محتوا به احیای معروفات کمک کنیم فرهنگی، هنری

با تولید هنرمندانه محتوا به احیای معروفات کمک کنیم

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: رییس حوزه هنری استان مازندران با بیان اینکه بحث احیای معروفات و نهی از منکرات در جامعه مهم و ضروری است، گفت: با تولید هنرمندانه محتوا به احیای معروفات کمک کنیم.

گروه فرهنگی و هنری:  رییس حوزه هنری استان مازندران  با بیان اینکه بحث احیای معروفات و نهی از منکرات در جامعه مهم و ضروری است، گفت: با تولید هنرمندانه محتوا به احیای معروفات کمک کنیم.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، «مهدی معصومی گرجی»
 رییس حوزه هنری استان مازندران  با بیان اینکه بحث احیای معروفات و نهی از منکرات در جامعه مهم و ضروری است، گفت: برای تحقق این مهم اولا فرهنگ جامعه باید تقویت شود چرا که جهت‌دهنده همه حوزه‌ها است در هر کشور مجموعه ای از رفتارها نشان دهنده فرهنگ آن جامعه است، ما اول باید فرهنگمان را تقویت کنیم اگر آن را گسترش ندهیم در هیچ یک از امور موفق نخواهیم بود.

وی افزود: مسئله امر به معروف ریشه در دین و اعتقاداتمان دارد راهی است که انسان را از انجام یک کار ناپسند نهی می‌کند ارائه شیوه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما بسیار مهم است و وقتی شیوه‌های درست را پیاده نکنیم آسیب می‌بینیم.

وی با ابراز تاسف از عدم موفقیت در احیای درست این فریضتین الهی، افزود: در گذشته شیوه های تحکمی و ضرب و شتمی به جامعه آسیب زد و از رشد آن جلوگیری کرد ما در مقابل فرهنگ غرب نایستادیم وقتی برای بودجه های فرهنگی ارزشی قائل نیستیم و در عوض به بودجه انجام امورات عمرانی و تملک ساختمانی نگاه ویژه داریم چطور میتوانیم پیشرفت کنیم در مقابل آنطرف آبهای کشور عده‌ای با امکانات روز محتواهایی را تولید می‌کنند که با آداب و فرهنگ و پوشش ما کار دارد از این طرف ما فقط شعار میدهیم نباید انتظار داشته باشیم رفتارهای جامعه براساس دین و شریعت باشد.

معصومی گرجی با بیان اینکه امروز در جامعه ما در عرصه فرهنگ و هنر با مسائل و چالش های زیادی مواجه هستیم، ادامه داد: به طور نمونه با ساخت بزرگ راه افرادی با فرهنگ‌های مختلف آداب و رسوم ما را مختل می‌کنند این مسائل باعث شده نتوانیم به منکرات خوب بپردازیم.

رییس حوزه هنری استان مازندران با انتقاد از شیوه های سطحی اجرای امریه معروف و نهی از منکر تصریح کرد: اینکه در خیابان بگوییم این کار غلط است انجام ندهید روش درستی نیست به فرموده امام علی (ع) زمانه امروز با دیروز تفاوت دارد و ما باید آدم زمانه خودمان باشیم با شناخت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها به امر به معروف و نهی از منکر بپردازیم.

وی از بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان نقشه راه برای احیای درست امربه معروف و نهی از منکر یاد کرد و گفت: ما در گام دوم انقلاب به اربعین رسیدیم خداوند به ما مهلت زیادی داده، امروز زمان عمل فرا رسیده نباید فرصت را از دست بدهیم، باید آسیب‌ها را ببینیم و بررسی کنیم از زبان هنر استفاده کنیم تا در جامعه خودمان کارآمد باشیم و امید ببخشیم.

معصومی گرجی بیان کرد: اکنون نسل جوان ما تحت تاثیر برخی فرهنگ های غربی هستند، جای خالی تولید محتوا مختص جوانان کشور حس می‌شود، برای تولید محتوا فرهنگی یک دستگاه فرهنگی کوچک با بودجه ضعیف نمیتواند قد علم کند‌، با همدلی و یکدلی دست به دست هم میتوانیم برای جامعه کار کنیم.

وی با بیان اینکه برای احیای معروفات در یک خانواده والدین باید همراه با هم کار کنند، گفت: متاسفانه در جامعه ما حسادت، رقابت نادرست و چندصدایی وجود دارد اگر این‌ها را حل کنیم در عرصه امر به معروف می‌توانیم موفق باشیم، در ابتدا باید خودمان را اصلاح کنیم هنر مسیری است برای رسیدن به تعالی.

معصومی گرجی اضافه کرد: به قول علامه حسن زاده آملی(ره) این انسان شریف و نایاب در عرصه علم و عمل که پاک زندگی کرد، میگفت در هر لباسی هستی انسان باش پاک زندگی کن به هر چیزی که می‌خواهی رو کنی بو بکش و سالم زندگی کن، اگر همین را سرلوحه قرار دهیم نتیجه خواهیم گرفت.

معصومی گرجی با بیان اینکه فضای مجازی یک فرصت برای احیای درست امربه معروف و نهی از منکر است به شرط تولید محتوا مطلوب، گفت: ایثار و ازخودگذشتی جزو معروفات است همه اینها را در آثار تولیدی حوزه هنری مازندران ارائه می‌کنیم امید آنکه با همدلی و دست به دست هم دادن‌ها در کنار تزریق بودجه مناسب با حضور تیم قدرتمند فضای مجازی را دریابیم نسل جوان را نجات دهیم این گوشی‌ها خیلی خطرناک است، ما در حوزه هنری آمادگی کامل داریم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر