آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

توقف ساخت سد فینسک دستور رییس جمهور است کشاورزی و اقتصادی

توقف ساخت سد فینسک دستور رییس جمهور است

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی و اقتصادی: استاندار مازندران گفت : توقف ساخت سد فینسک در استان سمنان دستور شخص دکتر رییسی ، رئیس جمهور محترم به وزارت نیرو بوده است.


گروه کشاورزی و اقتصادی: استاندار مازندران گفت : توقف ساخت سد فینسک در استان سمنان دستور شخص دکتر رئیسی ، رییس جمهور محترم به وزارت نیرو بوده است.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پوراستاندار مازندران هفدهم اردی بهشت ماه 1401 در حاشیه بازدید از یکی از شرکت های دانش بنیان مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگاران افزود : این که ادعا شده ما دستور توقف را دادیم درست نیست ، چون بر اساس گزارش هایی که وزارت نیرو ارائه کرده ، ریس جمهور شخصا دستور توقف را داده است.

وی با توضیح این نکته که طبق دستور رییس جمهور وزارت نیرو ماموریت یافته است تا بررسی دقیق و  کارشناسی از سد فینسک داشته باشد ، گفت : از همان ابتدا وزارت نیرو طرح را غیر حرفه ای و غیر صرفه اقتصادی تشخیص داده بود ، اما متاسفانه با برخی لابی هایی که در گذشته به وجود آمد ، طررح ساخت سد فینسیک در دستور کار قرار گرفت.

نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت : البته تا کنون کار خاصی برای ساخت سد فینسک نشده است و یقین کنید رییس جمهور طبق نظر کارشناسی وزارت نیرو تصمیم بعدی را اتخاد می کند و بررسی ها نشان می دهد که نظر کارشناسی  دقیق وزارت نیرو برای ساخت طرح فینسک نامناسب بودن محل اجرای آن است .

حسینی پور با اظهار این که از همان آغاز نیز نامناسب بودن ساخت این سد مطرح بود چون مسیر تامین آب برای سد مسیر درستی نبوده و نیست ، تصریح کرد : مازندران خودش با کمبود جدی و شدید آب شرب و کشاورزی مواجه است و در حال حاضر همه مناطق مازندران در پیک حضور جمیعت مسافران و گردشگران با مشکل کمبود آب شرب مواجه می شود که باید رفع شود.

استاندار مازندران توضیح داد : ابتدا باید آب آشامیدنی مردم و کشاورزی مازندران تامین شود. مازندران استانی است که کشاورزیش در امینت غذایی کشور نقش محوری دارد، ضمن این که بخش زیادی از آب شرب استان را مسافران و گردشگران که هم میهن ما هستند مصرف می کنند.

حسینی پور تاکید کرد : ابتدا باید آب مازندران را تامین کنیم و سپس به فکر همسایگان خود باشیم که هستیم.

ساحث ساخت سد فینسک بر روی سرشاخه‌های رودخانه تجن که تامین کننده اصلی آب سد شهید رجایی  به عنوان بزرگ ترین سد مازندران است ، از سال 1389 در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت و در دولت دهم بودجه مطالعاتی دریافت کرد، اما طی یک دهه اخیر بارها مورد اعتراض مردم مازندران و دوستداران محیط زیست از سراسر ایران قرار گرفت.

اعتراض نسبت به ساخت این سد طی یک سال اخیر با شدت گرفتن پرواز ریزگردها در آسمان مازندران، کمبود آب در مخزن سد شهید رجایی و نگرانی کشاورزان برای فصل کشاورزی جدید تشدید شد تا جایی که طبق اعلام یکی از نمایندگان شهرستان ساری در مجلس شورای اسلامی ساخت این سد به صورت موقت متوقف شده است. البته پیش از این در فروردین ماه امسال معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست کشور هم ساخت این سد را فاقد توجیه زیست محیطی دانسته و اعلام کرده بود که با توجه به تعریف ردیف بودجه برای آن ، در تلاش هستند تا طرح جایگزینی را ارائه دهند که آسیب های زیست محیطی آن کاهش یابد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ