آخرین مطالب

در حاشیه مراسم افتتاحیه رویداد ساری 2022؛ پایتخت گردشگری در ساری؛

دیدار سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران با استاندار مازندران سیاست و جامعه

دیدار سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران با استاندار مازندران

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: در حاشیه آیین افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲؛ پایتخت گردشگری دیدار سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران با استاندار مازندران صورت پذیرفت.

گروه سیاسی و اجتماعی: در حاشیه آیین افتتاحیه رویداد ساری 2022؛ پایتخت گردشگری  دیدار سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران با استاندار مازندران صورت پذیرفت.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، احمد قربان اف، سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران در حاشیه آیین افتتاحیه رویداد ساری 2022؛ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اتحایه اکو  در دیدار با استاندار مازندران گفت
: انتخاب ساری را به عنوان پایتخت گردشگری مازندران تبریک می گویم؛ ظرفیت های توسعه ساری و مازندران از فرصت به وجود آمده این رویداد بسیار عالی است.

وی افزود: اگر فضا برای مازندران مهیا شود کل توریسم کشورهای اکو جذب این استان خواهند شد چون چنین طبیعت بکر و زیبایی را نمی توان در هیچ کدام از کشورهای منطقه و عضو اکو مشاهده کرد.

وی ادامه داد: یقینا در روابط بین‌ملت ها اقتصاد حرف اول را می زند و بسیار علاقه مندیم که همکاری های اقتصادی را با ایران به خصوص مازندران گسترش دهیم، قبلا از بنادر مازندران استفاده می کردیم که اکنون به دلایل مختلف کاهش پیدا کرده است، اماامیدواریم که حمل و نقل دریایی دوباره شدت یابد.

قربان اف اظهار کرد: مازندران واقعا قطب تولید محصولات کشاورزی ایران است و همکاری های به نسبت خوبی با ایران داریم هر چند دولت ترکمنستان سیاست خودکفایی را در محصولات کشاورزی در پیش گرفته اما نمی توانیم مرکبات با کیفیت شما را تولید کنیم، یقینا بازار ترکمنستان مستعد دریافت کالاهای با کیفیت به خصوص محصولات خوب کشاورزی مازندران است.

سفیر ترکمنستان در ایران، خاطر نشان کرد زمینه های تجارت با ایران واقعا بی نظیر بود و نمونه آن را در تاریخ ترکمنستان نداشته ایم.

در ادامه سیدمحمود حسینی پور، استاندار مازندران گفت: استان مازندران در ادامه سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به کشور دوست و همسایه ترکمنستان و اجرای دستاوردهای بزرگ این سفر، خود را در وسط میدان می داند و آماده هستیم در تمام زمینه ها، تعاملات اقتصادی را گسترش دهیم.

وی افزود: مردم ایران و ترکمنستان وجه اشتراکات زیادی از لحاظ فرهنگی، تاریخی و اقتصادی با یکدیگر دارند، هرچند فراز و فرودهای زیادی داشته است اما این‌تعامل بین دو کشور همیشه وجود داشته است.

وی ادامه داد: در سال های گذشته روابط ایران با ترکمنستان محدودتر شد و در سطحی که باید باشد نیست؛ اما سیاست دولت سیزدهم و رئیس جمهوری ایران گسترش روابط با کشورهای همسایه است.

حسینی پور تصریح کرد: در سفری که ریاست جمهوری به ترکمنستان داشته اند بحث اتصال دوباره خط گاز نوید از تعامل جدید بین ایران و ترکمنستان است.

استاندار مازندران با ارایه این مطلب که یکسری فرصت ها در مازندران و ترکمنستان وجود دارد که به واسطه مرز دریایی و زمینی، می توانیم بیش از این همکاری های اقتصادی و تجاری داشته باشیم. خاطرنشان کرد: 43 سال تحت سخت ترین شرایط تحریمی بوده ایم و در شرایط سخت است که دوستی ها خودش را نشان می دهد، هرچند در این‌سال ها نیز شاهد تعاملات خوب ایران و ترکمنستان بوده و هستیم و امیدواریم به اهداف مشترک استراتژیک برسیم که بتواند در وضعیت اقتصادی و ارتقای سطح تعاملات تجاری تاثیر گذار و کمک حال باشد.

وی اظهار کرد: مازندران به لحاظ جغرافیایی استانی بسیار بزرگ است و دارای نوار طولی 470 کیلومتری است، مازندران دارای 52 شهر و 3 هزار و 600 روستا با جمعیت چهار میلیونی است.

 حسینی پور با ارایه این مطلب که  مازندران نزدیک به نیمی از نیاز برنج کشور را تولید می کند و عمده نیاز مرکبات و محصولات باغی ایران در مازندران تولید می‌شود. ادامه داد: کیوی مازندران از منظر استاندارد جهانی بی نظیر در دنیا است و نمونه آن را نمی توان در هیچ جای دنیا مشاهده کرد.

وی در ادامه با بیان این که با توجه به فرهنگ نزدیک با ترکمنستان می توانیم زمینه گردشگری دو کشور را فراهم کنیم. تاکید کرد: امیدواریم در فضای جدیدی که دولت سیزدهم برای ارتباط با کشورهای منطقه ایجاد کرده است ارتباط بهتر و بیشتری بین‌مازندران و ترکمنستان داشته باشیم.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مازندران تنها استانی است که بندرش به راه آهن سراسری متصل است و در کریدور منطقه شمال به جنوب قرار دارد. و  یقینا می توانیم یک تعامل جدید در زمینه گردشگری دریایی با ترکمنستان و سرمایه گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در مازندران داشته باشیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار