آخرین مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران؛

لزوم امید آفرینی در جامعه کار و تولید سیاست و جامعه

لزوم امید آفرینی در جامعه کار و تولید

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندراندر نشست با بازرسان کار استان با تاکید براین که بازرسی از کارگاه‌های پر خطر باید با هدف پیشگیری تشدید شود، گفت: امیدآفرینی در جامعه کار و تولید امری ضروری است.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران در نشست  با بازرسان کار استان با تاکید براین که بازرسی از کارگاه‌های پر خطر باید با هدف پیشگیری تشدید شود، گفت: امیدآفرینی در جامعه کار و تولید امری ضروری است.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران  علی باقری بیست و نهم اردی بهشت ماه 1401 در نشست  با بازرسان کار استان گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از پر کارترین دستگاه‌های اجرایی در سطح کشور است و بیش از 70 درصد مردم به نوعی با این وزارتخانه سر و کار دارند.

وی با تقدیر از عملکرد حوزه بازرسی کار و بازرسان کار افزود: صیانت از نیروی کار و سلامت آنان و توجه به مباحث مرتبط با ایمنی کار مأموریت سنگینی است که بازرسان اگرچه با تعداد کم در حال انجام آن به نحوی مطلوب هستند.

باقری تصریح کرد: کارگران و کارفرمایان باید در کنار ما احساس آرامش کنند و امید آفرینی در جامعه کار و تولید از ضروریات است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر ضرورت پیشگیری از حوادث ناشی از کارخاطرنشان کرد: بازرسی از کارگاه‌های پر خطر باید با هدف پیشگیری صورت گیرد.

موسی الرضا حسنی رییس اداره تدوین آئین نامه‌های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به عملکرد مطلوب بازرسی کار در استان مازندران افزود: آمار حوادث ناشی از کار در سطح جایگاه‌های سوخت استان مازندران در سطح پایینی قرار دارد و این نشان از عملکرد مطلوب اداره بازرسی کار استان است.

وی افزود: جلسات تعاملی حوزه بازرسی کار استان با استاندارد و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با تعداد بالایی صورت گرفته است.

حسنی با تأکید بر ضرورت افزایش بازرسی از جایگاهای عرضه سوخت در سطح استان به حداقل 2 بار در سال خاطرنشان کرد: ارتقا ایمنی جایگاهای عرضه سوخت و تعامل با سازمان ملی استاندارد ایران و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و وزارت نفت و حضور مسئول ایمنی در تمام جایگاه‌های سوخت استان باید مجدانه پیگیری شود.

رییس اداره تدوین آئین نامه‌های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون ادامه داد: بازدید مشاوران حفاظت فنی از تمام جایگاهای سوخت به صورت مشترک و مستمر انجام شود. رئیس اداره تدوین آئین نامه‌های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت همکاری بین سازمانی و ستادی در راستای تحقق اهداف حوزه بازرسی کار در سطح کشور تأکید کرد.

محمود حیدری رییس اداره تجزیه و تحلیل حوادث حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با حضور در این جلسه با تأکید بر ضرورت استاندارد سازی ساختار بازرسی کار در سطح کشور طی سخنانی اظهار کرد: تصویب الحاق به مقاوله نامه‌های 155 و 81 سازمان بین المللی کار با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب مجلس شورای اسلامی کمک شایانی در این زمینه خواهد کرد.

وی ایجاد وحدت رویه در ارائه گزارش حوادث ناشی از کار در سطح کشوررا ضروری دانست و افزود: بازرسان کار باید مطالعه کافی و بروز را نسبت به آئین نامه‌های ایمنی داشته باشند و گزارش حوادث را با استناد به آئین نامه‌های ایمنی مصوب شورای حفاظت فنی ارائه کنند.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند