آخرین مطالب

استاندار مازندران؛

دولتی ها مکلف به حفظ شئونات اسلامی در ادارات هستند سیاست و جامعه

دولتی ها مکلف به حفظ شئونات اسلامی در ادارات هستند

  بزرگنمایی:
استاندار مازندران در نشست شورای اداری مازندران گفت: دولتی ها مکلف به حفظ شئونات اسلامی در ادارات هستند..

استاندار مازندران در نشست شورای اداری مازندران  گفت: دولتی ها مکلف به حفظ شئونات اسلامی در ادارات هستند.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سیدمحمود حسینی پور
استاندار مازندران یکم خرداد ماه 1401 در نشست شورای اداری مازندران که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، رعایت و توجه به قانون را الزامی دانست و گفت: در سایه تعامل و همکاری می توان به توسعه مطلوب دست یافت.

وی افزود: مردم مازندران در عرصه ملی و بین المللی خوب می درخشند و از افتخارات ورزشی این استان محسوب می شوند، مازندرانی ها در دفاع از ایران اسلامی در دفاع مقدس و دفاع از حرم نیز بر این موضوع صحه گذاشتند.

وی با بیان اینکه توجه به امر ورزش بویژه ورزش همگانی باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد، گفت: هر چه به این مهم توجه بیشتری داشته باشیم به همان ترتیب آسیب ها کاهش پیدا می کند. همچینین باید تلاش کنیم سهم خود را در مدال آوری قهرمانی ارتقاء  دهیم.

حسینی پور به سیاست های ابلاغی رهبری در بحث جمعیت اشاره و بیان کرد: رشد جمعیت در استان نامطلوب است و این اصلا زیبنده استان ولایت مدار مازندران نیست؛ رشد جمعیت در کشور 2.6 است و این میزان در استان 1.2 درصد است.

وی گفت: جمعیت یکی از مولفه های اقتدار یک کشور و یا استان است اما در استان مازندران شاهد کاهش جمعیت و رشد جمعیت مهاجر هستیم که ورود آنها برای فرهنگ استان به شدت خطرناک است.

حسینی پور به مسئولان مربوطه دستور تشکیل کارگروه جمعیت داد و خواستار بررسی این موضوع شد.

وی به سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: دستگاه های دولتی به عنوان نماد حفظ ارزش های اسلامی باید مورد توجه قرار گیرند اما گاهی شاهد شرایطی هستیم که زیبنده استان نیست.

حسینی پور با بیان اینکه رعایت عفاف و حجاب برای خواهران و برادران در دستگاه های اجرایی الزامی است و دولتی ها مکلف به حفظ شئونات اسلامی در ادارات هستند، افزود: ادارات ما باید مظهر و تجلی مظاهر اسلامی باشد اینطور نباشد در سواحل به بی حجابی تذکر دهیم اما در دستگاه های اداری به این موضوع توجه نشود.

وی اضافه کرد: البته بسیاری از خانم ها ارزش های اسلامی را در ادارات رعایت می کنند اما اندک هم باعث دل زدگی می شوند که نشان از ناهنجاری است.

حسینی پور با بیان اینکه روابط عمومی ها مظهر جهاد تبیین هستند، اظهار کرد: مردم باید بدانند دستگاه ها چه خدماتی را ارائه می کنند.

وی خطاب به مدران دستگاه های اجرایی تاکید کرد: مدیران به روابط عمومی ها توجه کنند و بهترین ها را در روابط عمومی به کار بگیرند ما نیاز داریم تلاش دوستان را تبیین کنیم

حسینی پور به جراحی اقتصادی دولت اشاره و از مدیران اقتصادی قدردانی کرد و گفت: مدیران در این حوزه جهاد گونه حرکت کردند تا مدیریت باثبات اقتصادی را در استان داشته باشیم  و توانستیم برخی از اقلام حیاتی را به کشور تزریق کنیم.

وی با بیان اینکه مدیران دستگا ها در این شرایط مهم رزمندگان عرصه جنگ اقتصادی هستند و باید با رفتارشان باعث آرامش مردم شوند، افزود: با وجود شیطنت های استکتبار برای انحراف جراحی اقتصادی دولت، مدیران فرصت بیشتری را در اختیار مردم قرار دهند و به حرف آنها گوش کنند. هر مدیری با تحول در دستگاه مدیریت خدمات جدید را به مردم ارائه کند.

استاندار مازندران با تاکید براینکه کسی نباید با امنیت غذایی مردم بازی کند، گفت: سپاه پای کار است.تشکر از گروه های جهادی که باعث امید مردم هستند همه دستگاه ها باید چنین مسئولیتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه مازندران محور گردشگری شمال کشور است و تمام شهرهای این استان مقصد گردشگری است، افزود: با بازدید از عباس آباد بهشهر، رصد بازار و توجه به شرایط مردم، اعلام می دارم که هر مسئولی در شهرستان باید نسبت به این موضوع توجه داشته باشد تا خدای ناکرده برخی از خانواده ها در فقر مطلق آسیب نبینند. همچنین مناطق دور افتاده نیز دیده شود.

حسینی پور با بیان اینکه مازندران در بحث خیران مقام اول کشور را دارد، گفت: مبادا به بیماری که از خانواده های ضعیف هستند بی توجهی شود.

وی با بیان اینکه جراحی بزرگ اقتصادی تبلور شعار «ما می توانیم» است که به یاری خدا از این موج عبور خواهیم کرد، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم در شرایط سخت کسی با امنیت غذایی مردم بازی کند.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد