آخرین مطالب

خطیب جمعه ساری؛

جنگ غذا و آب را شاهد خواهیم بود اگر صرفه جویی نشود نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

جنگ غذا و آب را شاهد خواهیم بود اگر صرفه جویی نشود

  بزرگنمایی:
امام جمعه ساری به اهمیت صرفه جویی آب اشاره کرد و گفت: جنگ غذا و آب را شاهد خواهیم بود اگر صرفه جویی نشود.

امام جمعه ساری به اهمیت صرفه جویی آب اشاره کرد و گفت: جنگ غذا و آب را شاهد خواهیم بود اگر صرفه جویی نشود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی»نماینده ولی فقیه درمازندران و امام جمعه مرکز مازندران  در خطبه های نماز جمعه ساری با بیان اینکه حضرت علی علیه السلام می فرمایند با نعمت ها همنشینی خوبی داشته باشید قبل از اینکه نعمت ها از شما جدا بشود،  قدر نعمت های خدا را بدانید تحف العقول صفحه 117، اظهار کرد:حسن استفاده از نعمت مهم است که باید مورد توجه باشد.

 وی ایمان، نعمت آشنایی با اهل بیت پیامبر(ص)، خداشناسی، امام شناسی، پیغمبر شناسی، سلامتی، جوانی، دارایی، همسر حلال و پاک و باتقوا، فرزند، همسایه و همکار پاک دست و... را از جمله نعمت های خدا دانست و گفت: افراد نااهل و حرام خوار جامعه را دچار چالش می کند.

حجت الاسلام محمدی لائینی از انقلاب اسلامی و حضور در نمازجمعه نیز به عنوان نعمت های الهی یاد کرد و افزود: قدر نعمات خدا را بدانید و جلوی کفران نعمت بایستید.

وی به هفته جهاد کشاورزی اشاره و بیان کرد: کشاورزی ماموریت های مهمی از جمله تامین امنیت غذایی را عهده دار است.

امام جمعه ساری با بیان اینکه در آینده جنگ سوم جهانی بر روی غدا خواهد بود به اذعان کشورهای اروپایی، گفت: هدفمندی یارانه و ارزش گذاری روی کالاها همانند آرد و گندم جلوی قاچاق کالا را خواهد گرفت.قیمت گذاری روی گندم رغبت کشاورزان را برای کشت و کار همراه خواهد داشت.

وی باتاکید براینکه کشاورزی باید دانش بنیان شود، افزود: جهاد کشاورزی در راستای دانش بنیان شدن کشاورزی طرح و برنامه داشته‌باشد.

خطیب جمعه ساری با بیان اینکه باید به سمت تولید اقلام ارگانیک برویم و سم را محدود و یا استفاده نشود، ادانه داد: کشاورزی با آب کم و محدود باید در دستور کار باشد.

وی به سالروز شهادت مصطفی چمران و بسیج اساتید اشاره کرد و گفت: شهید چمران در عرفان، جهاد و فداکاری اسوه بودند و با پشت پا زدن به دنیا وارد حوزه جهاد شده و برکات تلاش های این سردار شهید امنیت امروز را فراهم آورده است.و انتظار داریم بسیج اساتید این چهره را بشناساند و به عنوان الگو معرفی کند.

حجت الاسلام محمدی لائینی به روز تاسیس سازمان تبلیعات اسلامی اشاره کرد و افزود: تبلیغات اسلامی باید فراگیر باشد و رساندن پیام به آحاد تمام جامعه باشد از طریق فضای مجازی و حقیقی اطلاع رسانی دینی داشته باشید.

وی با بیان اینکه تبلیغات اسلامی باید خانوادگی شود، گفت: پیامبر(ص) در واقعه غدیر فرمودند تمام حاضرین و غائبین باید مبلغ باشند.

حجت الاسلام محمدی لائینی به سالروز اصناف اشاره و بیان کرد: اصناف با انصاف هم خانواده هستند و باید به منصه ظهور برسد‌.باید نسبت به اصناف به انصاف برخورد شود در بحث مالیات باید به اصناف توجه ویژه شود.

وی اضافه کرد: اصناف نیز باید نسبت به مراجعه کنندگان با انصاف برخورد کنند.

امام جمعه ساری به اهمیت صرفه جویی آب اشاره کرد و گفت: جنگ غذا و آب را شاهد خواهیم بود اگر صرفه جویی نشود. مازندران پرآب نیز دارای کمبود آب است و باید در مصرف آب صرفه جویی شود.

وی به پیام دوستی کشورهای غربی اشاره کرد و افزود: دادن قطعنامه و پیام دوستی باهم تناقض دارد و این کشورها نمی خواهند اجازه دهند ما از دانش به ویژه دانش هسته ای بهره مند باشیم.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی 
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر