آخرین مطالب

با حضور رییس امور کنسولی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛

آیین معارفه رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان مازندران علم، فناوری و بازی

آیین معارفه رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان مازندران

  بزرگنمایی:
آیین معارفه رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان با حضور رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

آیین معارفه رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان با حضور رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.


     
 
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین معارفه رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان با حضور رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

   در این آیین که با حضور نمایندگانی از دانشگاه‌های استان، مدیران انتظامی شهرستان و استان و نمایندگان دانشجویان خارجی برگزار شد، جعفر رضازاده به‌عنوان رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان مازندران معرفی شد.
  در آغاز این آیین محمود عزیزی مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه مازندران به بیان اهداف و دلایل ایجاد این مرکز در دانشگاه مازندران پرداخت.


در ادامه رحیمی رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان رییس امور کنسولی دانشگاه‌های استان در دانشگاه مازندران، هدف از جذب دانشجویان غیر ایرانی را موضوع دیپلماسی علمی به عنوان یک شاخص اصلی دانست و گفت: در این دیپلماسی، دولت‌ها با ایجاد جاذبه‌هایی در کشور و تاثیرگذاری به واسطه این جاذبه‌ها در افکار عمومی کشور مخاطب و تدوین سیاستی مشخص، اقدام به ارتباط برای کسب منافع ملی می‌پردازد.

وی با تاکید بر این مساله که یکی از موارد مهم در بحث دیپلماسی علمی، تبادل دانشجو و جذب دانشجوی بین‌الملل است،افزود: هدف این است که ما دانشجویانی را پرورش دهیم که به واسطه خدمات و امکانات موجود در دانشگاه، با ذهنیت مثبت به کشور خود برگشته و سفیرانی مطلوب برای ما باشند.
وی ادامه داد: برخی از این دانشجویان، پس از اتمام تحصیلات خود در محیط‌های اداری، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دارای پست و مقامی خواهند شد که می‌توانند پایگاه خوبی برای کشور شمرده شوند و تاثیرات جدی در روابط دیپلماتیک با آن کشورها داشته باشند.

رحیمی  با اشاره به افزایش بیش از 90درصدی تعداد دانشجویان غیرایرانی نسبت به سال گذشته، اظهارکرد: نظام آموزش عالی کشور در یک سال گذشته با یک جریان جدی‌تر به موضوع جذب و پذیرش دانشجویان بین‌الملل پرداخته است که بر همین اساس، آمار دانشجویان از 57600 دانشجو در ابتدای سال 1400، به بیش از 107 هزار نفر دانشجوی بین‌الملل افزایش یافته است.

رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی با تاکید بر تعامل بسیار موثر نیروی انتظامی و وزارت امور خارجه در راستای جذب دانشجویان خارجی، بر لزوم تامین زیرساخت‌های لازم از قبیل تامین نیروی انسانی، اسکان، سایت‌های چندزبانه و ارتباط قوی با مسوولان تامین امنیت شهرستان توسط دانشگاه‌ها در راستای جذب دانشجویان خارجی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه هیات دولت، امکان صدور اقامت در طول دوران تحصیل برای این دانشجویان فراهم گردیده است. هم‌چنین بر اساس پیگیری این سازمان و صدور مجوز لازم، دانشجویان می‌توانند در طول اقامت یک ساله خود، 4 بار امکان خروج از کشور را داشته باشد.

رییس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی در پایان با تاکید بر حساسیت کار در امور کنسولی، از همه مسوولان دانشگاه، شهرستان و استان خواست که با تعامل سازنده و قوی، در راستای ایجاد امنیت و فراهم‌سازی فضایی سالم جهت حضور دانشجویان و اثرگذاری مثبت آنان در روابط آینده گام بردارند.

 


 

     رحمت عباس‌نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران نیز در این آیین  با اشاره به این نکته که گام‌های آغازین در زمینه بین‌المللی شدن دانشگاه و تحقق مسایل علمی در حال انجام است، گفت: عوامل و متغیرهای زیادی در این زمینه وجود دارند. دانشگاه مازندران به‌عنوان دانشگاه مادر استان باید مطابق با آن چیزی که در قراردادی تحت عنوان سند آمایش آموزش عالی استانی پیش‌بینی شده است، عمل کند.

 وی با تاکید بر این‌که دانشگاه‌های مختلفی در استان بر اساس سند آمایش اهداف محلی، استانی، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی وجود دارند، افزود: بر اساس این سند، بین دانشگاه‌ها تقسیم کار شده است. دانشگاه مازندران هم ضمن این‌که اهداف سه‌گانه ویژه را پیگیری می‌کند، باید در سطح بین‌المللی هم حرکت کند. دیپلماسی علمی، تحقق سیاست‌های خارجی، قدرت خارجی و قدرت نرم است که در این راستا، باید علاوه بر کشورهای همسایه ایران، نگاه به شرق، آسیای میانه و اروپا مدنظر باشد.

      عباس نژاد ادامه داد:  در استان مازندران، مزیت‌های نسبی و مطلقی وجود دارد که به آن‌ها کمتر توجه شده است،  هم از جنبه ماموریت بین‌المللی و هم بر اساس سند آمایش آموزش عالی می‌توان رشته‌هایی را ایجاد کرد که جاذبه‌های بیشتری داشته باشد و خاص منطقه باشد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان این‌که البته در این مسیر موانعی وجود دارد که ناشی از نداشتن زیرساخت مناسب فرهنگی، اجتماعی، شهری و اصلاحاتی که در آیین‌نامه‌های آموزشی باید صورت بگیرد، است. خاطرنشان کرد:  چون دانشگاه مازندران یک دانشگاه بین‌المللی است، باید تمهیداتی برای هموارکردن این مسیر در نظر گرفته و به سمت آن حرکت کند.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه