آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران:

خط حمایت و تبعیت از ولایت را ادامه بدهیم سیاست و جامعه

خط حمایت و تبعیت از ولایت را ادامه بدهیم

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران عصر امروز در آیین بازسازی واقعه غدیر در دیار علویان و اجتماع سادات که در بوستان ولایت ساری برگزار شد، گفت:خط حمایت و تبعیت از ولایت را ادامه بدهیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران عصر امروز در آیین بازسازی واقعه غدیر در دیار علویان و اجتماع سادات که در بوستان ولایت ساری برگزار شد، گفت:خط حمایت و تبعیت از ولایت را ادامه بدهیم.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران عصر امروز در آیین بازسازی واقعه غدیر در دیار علویان و اجتماع سادات که در بوستان ولایت ساری برگزار شد، با تبریک عید غدیر اظهار داشت: این حضور نشان دهنده این است که مازندران به راستی دیار علویان و ارادتمندان به اهل بیت است و از دست اندرکاران این برنامه تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی افزود: چنین آیینی  را باید جلوه عمومی بدهیم و در فضای باز به صورت باشکوه برگزار کنیم تا نمادی از ارادت و محبتی باشد که در دلهاست و خودش را نشان بدهد.

محمدی لائینی ادامه داد: این برنامه با همفکری و همکاری نهاد‌ها و استانداری برای اولین بار در مازندران در آستانه عید غدیر برگزار شده و باید این سنت حسنه را در سال‌های آینده با تجمع باشکوه‌تر در نقاط حساس‌تر شهر با کیفیت‌تر و کمیت بهتر برگزار کنیم.

امام جمعه ساری اضافه کرد: همچنین برای برگزاری تجمع بزرگ عاشورائیان با حضور هیئات مذهبی در یک روز معین باید برنامه ریزی شود و به عنوان نماد استان مازندران در مقیاس کشوری و بین المللی نشان داده شود چراکه دو تجمع غدیر و محرم ضروری است.

محمدی لائینی به فرازی از خطبه غدیر در شأن امام و ولایت امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: تمام بشریت از سیاه و سفید و عرب و عجم و کوچک و بزرگ تا روز قیامت بدانند که امامشان امیر المومنین (ع) است و این امامت در نسل علی (ع) تا حضرت مهدی (س) باقی خواهد ماند.

وی با اظهار اینکه خدا را شاکریم که با این امام آشنا و معتقد شدیم و ولایت دودمان پیغمبر را پذیرفتیم، خاطرنشان کرد: امروز پرچم ولایت در دست با کفایت ولیعصر امام زمان (عج) و صاحب ولایت است و به نمایندگی از امام زمان دیروز دست امام خمینی و امروز دست رهبر معظم انقلاب است و این انقلاب و این حرکت باشکوه را مدیریت و رهبری می‌کند.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه در رابطه با امیرالمومنین و جریان حق دو اراده شیطان و رحمان با هم در حال جنگ هستند، تصریح کرد: اراده شیطان می‌خواهد چهره علی را مخدوش کند و از خط ولایت و امامت فاصله بگیرند؛ و این کید شیطان است.

وی افزود: در مقابل این اراده، اراده خدا قرار دارد و اراده خدا بر آن است که چراغ هدایت و ولایت و امامت خاموش نشود؛ در مقابل کید دشمنان، علی (ع) چهره اش در لابه لای تاریخ و عصور و اقران و قرون روز بروز تابنده‌تر و رخشنده‌تر می‌شود.

محمدی لائینی بیان داشت: دشمنان علی و ولایت بدانند که مردم علی شناس هستند و با حقیقت علی آشنا خواهند شد و دنبال کید و اراده شیطان نیستند؛ اراده و کید شیطان ضعیف است و اراده خدا دست برتر و بالاتر دارد و پیروز است.

وی گفت: در مقابل جنگ اراده شیطان و رحمان باید نشان بدهیم در کنار کدام اراده هستیم و ملت ما در این چهار دهه نشان دادند در خط و میدان ولایت قرار دارد و معجزه‌های بزرگ پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و دفاع از حرم اتفاق افتاده است و باید این خط ولایت را ادامه بدهیم.

محمدی لائینی با بیان اینکه ما هنوز در نیمه راه هستیم، عنوان کرد: در مراسم عید غدیر باید با ولایت تجدید بیعت کنیم و میثاق همراهی با ولایت را در زندگی گرامی بداریم و به آن پایبند باشیم و خط حمایت و تبعیت از ولایت و اهداف امام و شهدا را پی بگیریم و این انقلاب را به آرمان نهایی شهیدان برسانیم و به دست صاحبش تحویل بدهیم.

پایگاه خبر ی فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل