آخرین مطالب

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور:

تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای اولویت نخست نظام است سیاست و جامعه

تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای اولویت نخست نظام است

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان بسیج رسانه کشوردر آیین گرامیداشت روز خبرنگار در استان مازندران گفت: تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای اولویت نخست نظام است.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشوردر آیین گرامیداشت روز خبرنگار در استان مازندران گفت: تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای اولویت نخست نظام است.

به گزارش پایگاه خبری فجرشمال، عباس محمدیان رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که در سینما جهان‌نمای چالوس با حضور  جمعی از مدیران استانی و شهرستانی و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: تقارن ماه محرم و روزخبرنگار بدان معنا است که شما خبرنگاران باید پیام زینب(س) را از کربلای ایران مخابره کنید و این تقارن، مسئولیت شما را سنگین‌تر کرد.
وی افزود: ما در آستانه‌‌ای قرار داریم که جنگ ترکیبی و جنگ هوشمند با تمام قوا از سوی معاندین نظام در حال انجام است و دست به دست هم داده‌اند تا پیشرفت نظام را به حاشیه ببرند.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، خاطرنشان کرد: پس از 43 سال از انقلاب اسلامی امروز باید جبهه رسانه به قدرتی رسیده باشد که به فرموده مقام معظم رهبری آفند کنید و باید دستاوردهای نظام را سپر دفاع قرار دهید و به‌عنوان سرباز و مطیع مردم از منافع حزبی خود بگذرید و بر منفعت کشور تکیه کنید.
این مسئول، ادامه داد: امروز خبرنگار تراز انقلاب باید بازتعریف شود، دشمن تاریخ انقلاب را تحریف کرده است؛ ما در جنگ روایت‌ها و در جهاد تبیین، عقب هستیم؛ لذا  همه دستگاه‌ها و همه مسئولان باید این نکته را بدانند که امروز جبهه واحد رسانه، الویت نخست نظام است.
محمدیان بیان کرد: ما بر اساس ظرفیت نخبگانی که از استان مازندران شناخت داریم و دومین قطب رسانه‌ای کشور محسوب می‌شود، انتظار داریم که شاهد برخوردهای سلیقه‌ای در این استان نباشیم.
وی عنوان کرد: امروز مشکلات جامعه صنفی خبرنگاران، مختص این دولت نیست، بلکه از ابتدای انقلاب تاکنون، این مشکلات ادامه داشته است و دولت سیزدهم در صدد حل مشکلات خبرنگاران، یکی پس از دیگری است.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، گفت: مشکلات وجود دارد اما بنا نیست این مشکلات، یک شبه حل شود؛ از اختلاف سلیقه‌ها نباید فرار کنیم؛ از اختلاف سلیقه‌ها اختلاف عقیده درست نکنیم.
این مسئول افزود: نیامدیم از اقتدار خبرنگاران سخن نگفتیم، از عزت خبرنگاران حرفی نزدیم؛ خبرنگاران با عزت‌ترین، نجیب‌ترین و با شرف‌ترین قشر نظام جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه اگر کسی بگوید که امروز در جبهه رسانه نمی‌تواند نقش ایفا کند، گزاف است؛ تاکید کرد: آزادی که امروز در نظام جمهوری اسلامی برای همه سلایق باز است در هیچ کجای دنیا وجود ندارد، ما وحدت و اتحاد درون جبهه خود را نباید فدای جریان‌های سیاسی کنیم.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور بیان کرد:  امیدواریم مورخان به عنوان برگ زرینی از افتخارات جبهه رسانه این را ثبت کنند که در شرایطی که صدای شکستن استخوان‌های خبرنگاران به گوش می‌رسد حاضر نبودند قلم فروشی کنند.
این مسئول، اضافه کرد: بسیج رسانه با تمام فیک‌نیوزها و باج بگیران، تمام قد مقابله خواهد کرد و کسانی که حرمت و جایگاه خبرنگاران را تهدید می‌کنند را در آینده‌ای نزدیک، رسوا خواهیم کرد.
محمدیان با بیان اینکه باید در شرایط فعلی، بذر تفرقه را کنار بگذاریم؛ اظهار کرد: دشمن در سناریوی تمام قد رسانه‌ای دائما در حال طراحی نقشه هستند و باید آگاه باشید.

پایگاه خبری فجرشمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دشمن به‌جای آن‌که جسم ملت ایران را هدف بگیرد، ذهن مردم را نشانه رفته است

جشن بین‌المللی مهدویت در آمل

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه ازسوی ملت ایران

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی