آخرین مطالب

وجود3 هزار پروژه نیمه‌تمام در مازندران/ اختصاص نیمی از اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان کشاورزی و اقتصادی

وجود3 هزار پروژه نیمه‌تمام در مازندران/ اختصاص نیمی از اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /فرج‌الله فتح‌الله‌پور بعدازظهر امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: از زمانی که دولت سیزدهم مستقر شد پیگیر تحقق رشد اقتصادی کشور است چرا که قبل از آن هم تحقق شعار رهبری را داریم و رشد اقتصادی هشت درصدی که برای استان پیش‌بینی شده است باید با نگاه برنامه‌محور تحقق یابد.

وی با بیان اینکه تحقق رشد اقتصادی تدوین شده استان در مرحله ابلاغ به دستگاه‌های استانی قرار دارد، گفت: برای تحقق رشد اقتصادی منابع مالی متعدد وجود دارد که شامل اعتبارات عمرانی، اعتبارات ناشی از فروش املاک و دارایی‌های دولتی و سایر منابع اعتبارات عمومی که باید تحقق یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران اعتبارات عمرانی استان را  2 هزار و 500میلیارد تومان برشمرد و اضافه کرد: 27 درصد در بخش اعتبارات استانی شاهد رشد هستیم و مازندران در این بخش در رتبه پنجم کشوری  قرار دارد، به نسبت در جایگاه مناسبی است به لحاظ مزیت‌ها سیر گردشگران باید ابعاد سهم برای ملی استان بیشتر شود.

وی در ادامه با اشاره به سفر اسفندماه رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان درباره میزان اعتبارات سفر گفت: کل اعتبار مصوب  17 هزار و 800 میلیارد تومان بود که از این میزان نیمی از محل بودجه عمومی بقیه از منابع داخلی، ظرفیت ماده 56 و فروش املاک تمیلکی،منابع ستاد اجرایی فرمان امام و  … محقق می‌شود.

فتح‌الله‌پو تصریح کرد: از اعتبارات  سفر دولت 50 درصد اعتبار ملی است ولی در مجموع باید طی سه سال کل آن تحقق پیدا کند.

وی با بیان اینکه هزار و 100 میلیارد تومان از اعتبارات سفر دولت تخصیص پیدا کرده است، گفت: بیشترین اعتبارات مصوب سفر در بخش راه‌و شهرسازی، آب منطقه‌ای و آب فاضلاب است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران درباره پروژه‌های نیمه‌تمام استان با اعلام اینکه 3هزار پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد، گفت: برآورد اولیه این است برای اتمام این پروژ‌ه‌ در شرایط فعلی 30هزار میلیارد تومان نیاز است.

وی خاطر نشان کرد: با روند کنونی 10 سال زمان برای تحقق این اعتبار در صورت تخصیص و نداشتن تورم نیاز است.

فتح‌الله‌پور اضافه کرد: سهم مازندران برای بودجه عمومی در تحقق رشد استان 20  درصد است، برای تحقق رشد هشت درصدی مطالعات زیادی داشتیم و اینکه گفته شود این مسئله قابل تحقق نیست درست نیست چرا که باید برای عملیاتی شدن این برنامه تلاش شود و براساس برنامه 5 درصد این رشد از طریق سرمایه‌گذاری، 2.7بهره‌وری است که این بهره‌وری باید بخش خصوصی ورود پیدا کند.

وی با اعلام اینکه در استان ستاد عالی رشد اقتصادی استان از سوی استاندار تمهید شد که این کارگروه وظیفه دارد برای تحقق این رشد اقتصادی تلاش کند، افزود: نقدینگی زیادی در کشور وجود دارد که باید این نقدینگی برای تحقق رشد اقتصادی هدایت شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه مازندران با اعلام اینکه آمایش سرزمین سند بالادست برنامه کشور و‌ استان است و این سند مبنای کار ما است، گفت: هدف آن این است که مناطق مختلف را براساس قابلیت‌ها شناسایی و برنامه‌های عملیاتی را متمرکز کنیم.

وی درباره دلایل عدم توسعه‌یافتگی استان افزود: عناصر مختلفی در مسیر توسعه‌یافتگی استان نقش دارند باید در مسیر توسعه استان وفاق و همدلی وجود داشته باشه اگر این وفاق وجود داشته باشد بسیاری از مسائل قابل حل است.

فتح‌الله‌پور ابر چالش استان را تغییر کاربری اراضی برشمرد و گفت:  چالش‌های زیست‌محیطی، پسماند، پساب و فاضلاب، مباحث مربوط به آب از چالش‌های عمده استان است که باید برای رفع این موانع تلاش شود.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار