آخرین مطالب

معارفه حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان به عنوان امام جمعه جدید شهر آمل سیاست و جامعه

معارفه حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان به عنوان امام جمعه جدید شهر آمل

  بزرگنمایی:
در طی آیینی با حضور مشاور عالی و راهبردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان به عنوان امام جمعه جدید شهر آمل در مصلی میر بزرگ این شهرستان معارفه شد.

در طی آیینی با حضور  مشاور عالی و راهبردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان به عنوان امام جمعه جدید شهر آمل در مصلی میر بزرگ این شهرستان معارفه شد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حمید مشهدی آقایی مشاور عالی و راهبردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، صبج امروز در مراسم شورای اداری و آئین تکریم و معارفه امام جمعه امل اظهار کرد: نماز جمعه فریضه الهی است که در جایگاه خاصی قرار دارد، حتی رهبر معظم انقلاب در بیاناتی خود این فریضه را بر حج هم رجحان دارد.

وی وظیفه اصلی خطیب نماز جمعه را خطبه‌ها و اقامه نماز دانست و بیان کرد: توصیه به تقوا که به همراه اقامه نماز در نماز جمعه می‌شود و پرداختن به مسائل و مشکلات و بصیرت افزایی سیاسی که البته کسی که دیگران را توصیه به تقوا می‌کند باید خود عامل باشد.

وی  با بیان اینکه همه تلاش‌ها، زحمات، خودسازی و مجاهدت‌های فردی و جمعی که امام جمعه در طول هفته به مردم دارد در روز جمعه نمودار می‌شود و سنبل آن در روز جمعه است، عنوان کرد: کمیت نمازگزاران و کیفیت برنامه‌های نماز جمعه در روز جمعه به هم آمیخته می‌شود، مردمی که در نماز جمعه حاضر می‌شوند باید پشت امام جمعه‌ای نماز بگذارند که جامع‌المراقبه است.

وی نماز جمعه را  متجلی از اعمال، رفتار و مراقبت‌های روحی، تزکیه و برخورد با مردم در طول ایام هفته خواند و تصریح کرد: نهاد نمازجمعه وظیفه سنگین برعهده دارد بنا براین ائمه جمعه در شهرها و مرکز استان در یک تداول هجرت از شهر به شهر دیگر و مناطق مختلف گام برمی‌دارند و ما باید به سمتی حرکت کنیم که در سطح مراکز استان‌ها حضور ائمه جمعه همیشه منشأ برکات باشد.

مشهدی آقایی با تاکید اینکه از هر حزب، جناح و گروهی که در شهر زحمت می‌کشند باید قدرانی شود، یادآور شد: امام جمعه نگاه پدرانه و مواجهه پدرانه در جامعه دارد و باید حرف مردم و ندای مردم در نماز جمعه منعکس شود، نماز جمعه صحنه مطالبه‌گری با نگاه علاج‌جویانه است و نباید مشکلی بر مشکلات جامعه افزوده شود، معتقدم باید برآیند نمازجمعه ایجاد امید در بین مردم باشد.

وی آمل را شهر عالم پرور خواند و بیان کرد:  حجت‌الاسلام سید جلیل مرتضوی امام جمعه سابق بیش از 75 ماه در آمل منشأ خدمات بوده و از سال 1380 در استان‌های مختلف تریبون نماز جمعه را برعهده داشتند، که جای قدردانی و تشکر دارد.

مشهدی آقایی گفت: حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان امام جمعه جدید آمل از علمای برجسته و استاد حوزه علمیه هستند و اهل بیان گرم، انسانی پیگیر و توانمندی بالا بوده که امید داریم همانند همیشه منشأ اثار و برکات ارزشمند باشند.

مشاور عالی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور نمازجمعه را از مهمترین و برجسته‌ترین تریبون‌ها در جامعه عنوان کرد و افزود:  امام جمعه باید تلاش‌های زیادی در تعامل با مردم، آگاه‌سازی و تعامل با دستگاه‌ها برای مردم و شهر داشته باشد.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نمازجمعه اشاره کرد و ادامه داد: امام جمعه باید نسبت به کارگزاران و مدیران نظام در همه سطوح دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه داشته باشند و باید مبتنی بر سند و واقعیت‌ها صحبت کند.

رضا حاجی پور، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز جایگاه نماز جمعه را بسیار مهم و استراتژیک خواند و اظهار کرد: امل علمای بزرگی دارد هم اکنون اساتید بزرگی در دانشگاه و حوزه های علمیه بدون نام و نشان در حال فعالیت و نقش افرینی هستند.

وی جایگاه امام جمعه را برای دشمنان بسیار خطرناک دانست و بیان کرد:برای اگاه سازی در جامعه  نمایندگان ولی فقیه در هر شهرستان وظیفه داریم در کنار انها در راستای منویات امام و رهبری باشیم.

نماینده مردم آمل ادامه داد: در هر زمان که از ولایت فاصله بگیریم مشکلات چندین برابر می شوند، نقش ائمه جمعه ها در جریان فتنه مانند راهنما و چراغ راه عمل کرد.

سید عباس حسینی، فرماندار آمل نیز گفت: خدمت به مردم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی در تعریف نگاه غیرتمدارانه است، نگاهی که رهبرمعظم انقلاب، سردار سلیمانی را مثال زد و باید نگاه غیرتمدارانه در دستگاههای دولتی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه نگاه تکلیف مدارانه نگاه دوم و استراتژی ماست، خاطرنشان کرد: مردمی سازی و محوریت مردم که سیاست اصلی دولت است.

پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد