آخرین مطالب

با حضور مدیران کل وزارت علوم:

آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه مازندران برگزار شد ورزش و جوانان

آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل بها حضور مدیرا ن وزارت علوم در دانشگاه مازندران برگزار شد.

 









به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش پسران، در روز جمعه11شهریور 1401 با حضور دکتر جعفر رازقی مدیرکل دانشجویان بین‌الملل و دکتر ابراهیم علی‌دوست مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مجتمع خوابگاهی شهید نواب صفوی دانشگاه مازندران برگزار شد.

المپیاد با استانداردها و مواردی که در تربیت بدنی نیاز است مطابقت داشته است

براساس این گزارش، دکتر جعفر رازقی مدیرکل دانشجویان بین‌الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این آیین، ضمن تقدیر و قدردانی از دست‌اندرکاران این دوره از المپیاد، با بیان این‌که این اولین المپیادی بود که با عنوان فرهنگی - ورزشی برای دانشجویان بین‌الملل برنامه‌ریزی شد، گفت: از همان روزهای نخست حضور تیم جدید در مجموعه امور دانشجویان، یکی از مباحث جدی، موضوع برنامه‌ریزی برای دانشجویان بین‌الملل بود و یکی از برنامه‌هایی که برای این موضوع پیش‌بینی شد، المپیاد ورزشی بود.

دکتر رازقی در خصوص هدف از برگزاری المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل سراسر کشور تصریح کرد: این المپیاد با هدف فراهم نمودن زمینه فرهنگی برای دانشجویان بین‌الملل برنامه‌ریزی شد تا رشته‌های مختلف در کنار هم در فضای رقابتی، رفاقت را داشته باشند و زمینه همدلی و هم‌فکری ایجاد شود. زیرا دوستی‌ها و همدلی‌هایی که در این زمینه ایجاد می‌شود می‌تواند در اتحاد جوامع مسلمین و کشورها موثر باشد.

مدیرکل دانشجویان بین‌الملل با اشاره به این‌که المپیاد با استانداردها و مواردی که در تربیت بدنی نیاز است مطابقت داشته است بیان داشت: در بخش فرهنگی هم برنامه‌های خوبی انجام شد. تمام هدف سازمان این است که بتوانیم برنامه‌های درخور شان دانشجویان بین‌الملل برنامه‌ریزی کنیم که برای این برنامه‌ها، هم‌فکری و مساعدت کسانی که در این امر تجربه دارند می‌تواند یاری‌رسان ما باشد.

داوطلبان در جای‌جای این المپیاد نقش به‌سزایی داشتند

دکتر علی‌دوست مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در آیین اختتامیه اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور، با بیان این‌که شور و نشاطی که از طریق المپیاد ایجاد شد خستگی ما را رفع کرد، اظهار داشت: این اولین المپیاد دانشجویان بین‌الملل بود که به پیشنهاد اداره کل دانشجویان بین‌الملل شکل گرفت و دست‌اندرکاران آن به نحوی برنامه‌ریزی کردند تا این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

دکتر علی‌دوست با بیان این نکته که داوطلبان در جای‌جای این المپیاد نقش به‌سزایی داشتند، اذعان داشت: قطعا اولین دوره این المپیاد خالی از اشکال نبوده و برای ارزیابی چارت المپیاد در آبان‌ماه برنامه‌ریزی کردیم.

امیدوارم دانشجویان حاضر در المپیاد، سفیران خوبی برای این دانشگاه در کشور متبوع خود باشند

در ادامه، دکتر مرتضی دوستی مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران و دبیر برگزاری این المپیاد نیز با تاکید بر این‌که میزبان تعداد409نفر از دانشجویان بین‌الملل در بخش پسران، از8کشور و28دانشگاه کشور در دانشگاه مازندران بودیم، اظهار داشت: این دانشجویان در7رشته با هم‌دیگر به رقابت پرداختند و در نتیجه، دانشگاه‌های آزاد اسلامی، مازندران و تهران به‌ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند.

دکتر دوستی در پایان ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان با خاطرات خوب و خوش از دانشگاه مازندران خارج شوند و سفیران خوبی برای این دانشگاه در کشور متبوع خود باشند.

یادآور می‌شود: نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل، در بخش پسران از7تا12شهریور و در بخش دختران از13تا18شهریور1401در رشته‌های ورزشی والیبال، بسکتبال سه نفره، تنیس روی میز، شطرنج و دو و میدانی برای هر دو بخش دختران و پسران و رشته مینی فوتبال برای دانشجویان پسر و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.


 

 

 



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه