آخرین مطالب

خانواده های معظم شهدا در مسیر جهاد تبیین گام بر می دارند سیاست و جامعه

خانواده های معظم شهدا در مسیر جهاد تبیین گام بر می دارند

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /سید محمود حسینی پور در گردهمایی تشکلات مادران، همسران، فرزندان، خواهران و تجلیل و تکریم از همسران فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس کشور در مجتمع شهید بهشتی ساری افزود: خانواده های معظم شهدا با ترسیم و تبیین راه و مسیر شهدا به نوعی در مسیر جهاد تبیین گام بر می دارند.
استاندار مازندران به برخی اقدامات از سوی جریان های فتنه انگیر در ایام فتنه 88 به عنوان بخشی از اقدامات برای خدشه دار کردن جایگاه خانواده شهدا نام برد و گفت: در همان زمان این خانواده های شهدا با اتخاذ مواضع محکم مانع هرگونه سوء استفاده منفعت طلبان بود.
وی توجه ویژه به مسائل خانواده شهدا را از اقدامات ممتاز و برجسته دولت سیزدهم برشمرد و افزود: در این دولت اجرایی کردن و عمل به مفاد وصیت نامه شهدا در دستور کار قرار گرفته است و بدین طریق شاید گامی را در جهت زنده نگه داشتن اهداف این عزیزان ایفا کنیم.
حسینی پور گفت: همین برنامه دولت سیزدهم برای اجرای وصیت نامه شهدا را در مازندران پیگیری می کنیم و البته می گوییم صد در صد گفتمان و مسائل مطرح شده دراین وصیت نامه ها اجرایی شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه خانواده های شهدا با مشکلات و مسائلی دست و پنجه نرم می کنند، اظهارداشت: یکی از اولویت های بنده در مازندران رفع این مشکلات است و برای این منظور نیز برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد رضایتمندی مردم از خدمات مدیرانی که از خانواده شهدا هستند خوب است و این افراد توانسته اند که با خدمتگذاری صادقانه ای که انجام داده اند به نوعی راه شهدای خود را ادامه بدهند.
استاندار مازندران حضور اعضای خانواده شهدا در دستگاه های اجرایی را زمینه ساز برکت در کارهای اداری دانست و گفت: با حضور این افراد در سیستم های اداری به نوعی مسیر شهدا دقیق تر در اختیار همه همکاران قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: به پشتوانه همین جهاد و استقامت شهداست که امروز شاهد حفظ و بالندگی انقلاب اسلامی چه در کشور و چه در عرصه های بین المللی هستیم.
حسینی پور تصریح کرد: شهدا با انتخاب مسیر حفظ کیان انقلاب و کشور در این راه قدم برداشتند که در این مسیر حمایت و پایداری همسران و خانواده های آنها نقش تاثیرگذاری داشته است.
وی تاکید کرد: در مقابل این همه صبوری و از خودگذشتگی همسران و مادران شهدا سر تعظیم فرو آوردیم چرا که اگر نبود صبوری رنج ها و مشقت هایی که رخ داده است شهدا نمی توانستند با این خیال آسوده در مسیری که به آن اعتقاد داشتند گام بردارند.
سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران پس از این مراسم با بیان اینکه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت رشادت و مجاهدت شهدای عزیز و ایثارگران است اظهار کرد: بواسطه همت بلند خانوادهای معظم شهدا و ایثارگران است که نظام و انقلاب ما به رهبری مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای برای همیشه بیمه شده است.
این مسئول اذعان داشت: مادران، همسران و فرزندان عزیز شهدا ولی نعمتان نظام و همیشه موجب خیر و برکت کشور ما محسوب می شوند، رفع دغدغه، مشکلات و حفظ شانیت این عزیزان وظیفه هر مسئولی است. 
کهن سال اضافه کرد: مادران، همسران و فرزندان معزز شهدا از صبر و شکیبایی بالایی برخوردار هستند و این استقامت و بردباری را از حضرت زینب ( س ) آموختند، باید در مقابل ادب و بزرگی این اسوه های صبور سر تعظیم فرود آوریم.  



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد