آخرین مطالب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

هفته مازندران را جهانی پایه‌گذاری کنیم سیاست و جامعه

هفته مازندران را جهانی پایه‌گذاری کنیم

  بزرگنمایی:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: فعالیت‌های عمیق و مؤثر را در استان پیگیری می‌کنیم و هفته مازندران یکی از این مباحث مهم است تا در آینده بتوانیم هفته مازندران متفاوت و به‌نوعی جهانی را پایه گذاری کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: فعالیت‌های عمیق و مؤثر را در استان پیگیری می‌کنیم و هفته مازندران یکی از این مباحث مهم است تا در آینده بتوانیم هفته مازندران متفاوت و به‌نوعی جهانی را پایه گذاری کنیم.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حسین جوادی صبح امروز در جلسه شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران با حضور دادستان شهرستان نور، رؤسای ادارات شهرستان، معاونین و رؤسای ستادی اداره کل به میزبانی شهرستان نور در مجتمع کیمیای شمال ایزدشهر برگزار شد اظهارکرد: جلسه شورای اداری فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، هماهنگی بین رؤسای ادارات است و مباحث کلان فرهنگ، هنر و رسانه مطرح و ریل‌گذاری می‌شود.

 وی با اشاره به عدالت گفتاری، رفتاری و کرداری یادآور شد: در این جلسه رؤسای ادارات بر اساس همان مباحث و سیاست‌های کلان فرهنگ، هنر و رسانه و سیاست‌هایی که قرار است در آینده دنبال شود، حرکت می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: فعالیت‌های عمیق و مؤثر را در استان پیگیری می‌کنیم و هفته مازندران یکی از این مباحث مهم است تا در آینده بتوانیم هفته مازندران متفاوت و به‌نوعی جهانی را پایه گذاری کنیم.

این مسئول با اشاره به شناسایی استعدادهای فرهنگی و هنری بیان کرد: وظیفه فرهنگ و ارشاد پردازش به این امورات است که در این جلسات مطرح به نتیجه می‌رسد.

جوادی با اشاره به تشکیل شورای فرهنگ، هنر و رسانه در 22 شهرستان استان خاطرنشان کرد: اعضای شورا از افراد برجسته شهرستان هستند که در تصمیم گیری برنامه‌های هنری و رسانه شهرستان می‌توانند نقش تأثیرگذاری برای ارتقای سطح  شهرستان ایفا کند.

 وی با اشاره فضای سینمایی در شهرستان نور با هماهنگی فرماندار و مسئولان شهرستان تأکیدکرد: پردیس سینمایی در مجتمع تجاری نگین راه اندازی و از طرف سازمان سینمایی کشور تجهیز می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اضافه ‌کرد: بر اساس ظرفیت‌ها و قابلیت‌های هر شهرستان برنامه‌هایی برای تقویت فرهنگی و هنری آن طراحی شد تا فعالیت‌های فرهنگی و هنری هر شهرستان پویا شود. مانند شهرستان نور که با توجه به شاعر بزرگی مانند نیما یوشیج برنامه‌ای شاخص اجرا می‌شود.

این مسئول با اشاره به ثبت ملی روز مازندران در تقویم رسمی کشور اضافه کرد: در راستای فعالیت‌های مؤثر در شهرستان‌های استان به فرهنگ بومی و موسیقی بومی توجه ویژه شد و احکامی برای بهترین شخصیت‌های بومی صادر شد که در عرصه فرهنگ بومی کارهای تأثیرگذاری را انجام دهند.

جوادی افزود: افتتاح تالار فرهنگی و هنری ساری به عنوان بزرگترین تالار شمال کشور برای هنرمندان مازندران، پیگیری خانه هنرمندان در شهرستان چالوس، جشنواره استعدادیابی در استان، فراهم کردن امکانات رفاهی برای خبرنگاران و... از برنامه‌ها و عملکردهای اداره کل فرهنگ و ارشاد در مازندران است.

عبدالصالح اکبرپور دادستان شهرستان نور نیز در این جلسه با اشاره به آسیب‌های اجتماعی در جامعه اظهار کرد: در کشور ایران 9درصد سرمایه جهان و یک درصد جمعیت جهان را دارد اما با توجه به این سرمایه عظیم با موضوع آسیب‌های اجتماعی روبرو است و شاید نتوانستیم بیاموزیم که حال خوب دیگران سبب حال خوب ماست و شاید از آموزه‌های دینی فاصله گرفتیم.

وی گفت: امیرالمومنین می‌فرماید (چه سکوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هر کسی به اندازه عملش صحبت می‌کرد) در کشور ما مصوبات، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های خوبی وجود دارد اما عمل و همت در اجرای آن کم است.

دادستان شهرستان نور با اشاره به آسیب‌های اجتماعی و ارتباط مستقیم با جامعه زندانیان و خانواده‌های آنها افزود: یک زن در جامعه به عنوان عمود خیمه خانواده است و اگر عمود سقوط کند، خیمه فرو می‌ریزد.

این مسئول با اشاره به آینده روشن برای کودکان و نوجوانان در جامعه تأکیدکرد: برای یک جامعه سالم، تحکیم بنیان خانواده‌ها و تقویت روابط زوجین باید توجه ویژه به زنان و مادران در جامعه شود.

اکبری بیان کرد: باید نقش مهم مادران و دختران و تاثیر آن در جامعه تبیین شود و همه بیاموزیم که زنان اشرف اشرف مخلوقات هستند و مسئولان و برنامه‌ریزان جامعه به این پتانسیل مهم و تأثیرگذار  در جامعه اهمیت ویژه دهند.

وی تأکیدکرد: اگر می‌خواهیم در کشور اصلاحاتی صورت بگیرد باید از بانوان آغاز کنیم و اگر نواقص در معضلات و آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی می‌بینیم، مستقیم و غیر مستقیم به آگاهی بانوان در جامعه بستگی دارد و در این راستا برای آگاهی بخشیدن، آموزش و توجه ویژه به بانوان از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

داوود فلاح رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور در حاشیه جلسه در مصاحبه با اشاره به میزبانی چهارمین جلسه شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  اظهارکرد: شهرستان نور مهد پرورش مفاخر و بزرگان فرهنگی، هنری، دینی است که آثار این بزرگان در طول تاریخ در کشور تاثیرگذار است.

وی گفت: با توجه به پیگیری رستوران‌ها و تالارها برای دریافت مجوز موسیقی‌ در این اماکن، اخذ مجوز فقط از طریق ورود به سامانه امکانپذیر است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور تأکیدکرد: رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها موظف هستند تا گزارش‌ها و نظارت‌های ماهانه را از مؤسسات و آموزشگاه‌ها دریافت کنند و موسسات غیرمجاز تعطیل می‌شوند.

فلاح با اشاره به مسائل مهمی که در جلسه شورای اداری استان مطرح شد، بیان کرد: دریافت تمام مجوزهایی که از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می‌شود به صورت سامانه‌ای امکان پذیر است.


پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز