آخرین مطالب

امام جمعه شهرستان نور گفت:

آشوب ها و فتنه ها با برنامه ریزی امریکا، دنیای غرب و رژیم صهیونیستی به اجرا در آمد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

آشوب ها و فتنه ها با برنامه ریزی امریکا، دنیای غرب و رژیم صهیونیستی به اجرا در آمد

  بزرگنمایی:
امام جمعه شهرستان نور گفت: آشوب ها و فتنه ها با برنامه ریزی امریکا، دنیای غرب و رژیم صهیونیستی به اجرا در آمد و ایادی آن ها در داخل کشور با سوء استفاده از احساسات نوجوانان و جوانان کشورمان این اغتشاش و آشوب طلبی را برپا کردند.

امام جمعه شهرستان نور گفت: آشوب ها و فتنه ها با برنامه ریزی امریکا، دنیای غرب و رژیم صهیونیستی به اجرا در آمد و ایادی آن ها در داخل کشور  با سوء استفاده از احساسات نوجوانان و جوانان کشورمان این اغتشاش و آشوب طلبی را برپا کردند.



نماز جمعه این هفته شهرستان نور به امامت حجت الاسلام قنبرعلی احمدی با حضور مردم  مومن و خداجو و انقلابی در مصلی بزرگ الغدیر  این شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام قنبرعلی احمدی خطیب جمعه شهرستان نور، در خطبه های نماز جمعه این هفته  ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، با ارایه این مطلب که خودم و شما عزیزان نمازگزارجمعه را به تقوا، انجام واجبات و ترک محرمات دعوت می کنم.گفت: ماه ربیع الاول ماه پیامبر گرامی اسلام، ماه رویش رحمت و برکت در سایه پیامبر رحمت است. در اولین روز از ماه ربیع الاول شاهد هجرت پیامبر اکرم از مکه به مدینه هستیم و تولد، ازدواج پیامبر اکرم  از اتفاقات مهم دیگری  است که در ماه ربیع الاول به وقوع پیوسته است.

وی افزود: یکی ازصفات اهل تقوی دوری از خطا و گناه است. هیچ چیزی مثل گناه، قلب و دل انسان را به سوی فساد هدایت نمی کند.

وی بدترین گناه را  نفاق و دو رویی دانست و با اشاره  به نشانه های نفاق افزود: منافق کسی است که در ظاهر بگوید که مسلمان هستم، در باطن مسیر دیگری را طی کند، حرف می زند اما دروغ می گوید، به او اعتماد می کنند اما خیانت می کند، وعده می دهد اما تخلف می کند.

حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: در این روزها جامعه ما دچار آشوب و اغتشاش شد، دشمن بار دیگر روزنه ای پیدا کرد، براساس آن روزنه به اعتراض ورود و آن را به اغتشاش تبدیل کرد. دشمنان فکر کردند که همه مردم، نوجوانان و جوانان با آن ها همراه هستند.

امام جمعه شهرستان نور با ارایه این مطلب که در این اغتشاش یک سری حرکات انجام پذیرفت و ضرباتی برپیکره کشور وارد آمد. خاطرنشان کرد: باید هوشیار و بیدار و متوجه و مراقب باشیم تا بار دیگر شاهد این گونه اغتشاشات هرچند ناچیز در این کشور نباشیم.

خطیب جمعه نور با بیان این که دشمن از ظرفیت های جدیدی در آشوب و اغتشاش اخیر در کشوره بهره برد. اظهارکرد: آشوب ها و فتنه ها با برنامه ریزی امریکا، دنیای غرب و رژیم صهیونیستی به اجرا در آمد و ایادی آن ها، یعنی جریان منافقین، سلطنت طلب ها  و تجزیه طلب ها که سال های سال به دنبال تفرقه و جدایی مردم از این نظام و انقلاب هستند، در داخل کشور وارد عمل شدند و با سوء استفاده از احساسات نوجوانان و جوانان کشورمان این اغتشاش و آشوب طلبی را برپا کردند.

وی اذعان داشت: متاسفانه شاهد این بودیم که دشمن با استفاده از ظرفیت های هنرمندان و ورزشکاران مطرح کشور، که در فضای این مملکت به جایگاه رفیع هنری و ورزشی دست پیدا کرده بودند، جهت جریحه دارکردن عواطف و احساسات پاک  نوجوانان و جوانان کشورمان در این اغتشاش بهره مند شد.

حجت الاسلام احمدی اظهارکرد:  جوانان و نوجوانانی که  با فریب و برنامه ریزی دشمن فکر می کردند که برای گرفتن حقشان به این اغتشاشات و آشوب ورود پیدا کرده اند ، بعدا متوجه شدن که آلت دست این خائن های به وطن قرار گرفتند.

وی ادامه داد: الحمدالله با وحدت و همدلی نیرو های انتظامی و دیگر عوامل امنیتی و هوشیاری مردم عزیز کشورمان این اغتشاش فروکش کرد. اما از دستگاه قضایی می خواهیم که با عوامل و گردانندگان اصلی این اغتشاش برخوردی جدی داشته باشند.

پایگاه خبری فجر شمال
انتهای پیام  


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین