آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران:

عدم ثبات مدیریتی به آموزش و پرورش آسیب می زند سیاست و جامعه

عدم ثبات مدیریتی به آموزش و پرورش آسیب می زند

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندرانگفت: عدم ثبات مدیریتی به آموزش و پرورش آسیب می زند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: عدم ثبات مدیریتی به آموزش و پرورش آسیب می زند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی،‌ روز گذشته  (25مهرماه) در گردهمایی ائمه جمعه استان مازندران با بیان اینکه در این ایام روح ما از خسارت‌ها و جسارت‌هایی که به اسلام، مسلمین و انقلاب اسلامی ارزش های انقلاب وارد آمده آزرده است، اظهار کرد: متاسفانه این خسارت ها توسط تعدادی اندک از انسان‌های فریب خورده و عوامل استکبار انجام شده که مایه تامل است.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: قطعا در دل فتنه و آشوب فرصت‌هایی وجود دارد که اگر به آن درست و حساب شده بپردازیم میتوانیم از آن استفاده کنیم.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده های شهدای امنیت حوادث اخیر، گفت: در مجموع ما از خسارت های مالی، جانی و معنوی شامل توهین ها و جسارت ها ناراحت هستیم و منتظر اقدامات قاطعانه مسئولان اجرایی و قضایی با عوامل اصلی این فتنه‌ها هستیم.

حجت الاسلام محمدی لائینی موضوع این گردهمایی را بررسی راهکارهای عملی جهاد تبیین در  جامعه و نقش ائمه جمعه در این زمینه بیان و تصریح کرد: خداوند در قرآن به جهاد تبلیغ اشاره کرده است، پس جهاد تبلیغ یکی از جهادهای حوزه رسانه است، دیگری جهاد تبیین است که با استدلال همراه بوده و عمیق تر از تبلیغ است و سوم هم جهاد تبیُّن است.

وی با بیان اینکه در جامعه امروز باتوجه به مطرح شدن سواد رسانه‌ای و لزوم بصیرت‌افزایی باید پیگیر عملیاتی شدن جهاد تبیُّن باشیم،‌ افزود: جهاد تبیُّن در حوزه رسانه بسیاز حائز اهمیت است.

حجت الاسلام محمدی لائینی، تقویت روح تبیُّن، پرسش‌گری و جست‌وجو در بین مردم را از جمله راهکارهای عملی شدن جهاد تبیین برشمرد و گفت: اگر مردم روحیه پرسش گری و سواد رسانه ای را نداشته باشند جهاد تبیین ما هم مغلوب شایعات و اطلاعات نادرست می شود.

وی با بیان اینکه خداوند متعال در آیه 83 سوره نسا فرمودند: مردم باید صحت و سقم اخبار منتشره توسط دشمنان را بسنجند تا روی هر گفته و شنیده‌ای اجماع پیدا نکنند، اظهار کرد: متاسفانه امروز این کانال‌های فارسی زبان خارجی و فضای مجازی آلوده و خبرگزاری‌های بسیار منحرف  غربی طی حوادث اخیر در 25 روز 17 هزار خبر دروغ منتشر کردند.

نماینده ولی فقیه درمازندران بیان کرد: تا مردم نخواهند و تبین گر نشوند کاری انجام نخواهد شد و جهاد تبلیغ و تبیین هم راه به جایی نخواهد برد، دوم اینکه اگر بنا باشد با زبان خودمان با مردم حرف بزنیم فایده ای ندارد چرا که میتوانیم با تعدادی محدود سخن بگوییم پس باید با تریبون‌دارها ارتباط پیدا کنیم، استفاده از ظرفیت معلمان و مدیران نیز موثر است، سوم اینکه مشکلات را باید به گوش مردم برسانیم درباره آن‌ها برای مردم صحبت کنیم.

حجت الاسلام محمدی لائینی به راکد بودن قیمت مرکبات و ماندن برنج روی دست شالیکاران اشاره کرد و گفت: هر چه حسن ظن گوینده بیشتر باشد رضایتمندی قلبی شنونده بیشتر شود جهاد تبلیغ و تبیین نیز کارآمدتر خواهد بود.

 

وی به چالش عدم استفاده از چادر به عنوان حجاب برتر در مدارس و بین معلمان اشاره و بیان کرد: عدم ثبات مدیریتی در دستگاه تعلیم و تربیت استان شایسته نیست.

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: راهکار چهارم برخورد با کسانی است که فضا را مسموم کرده و جهاد تبیین ما را ناکارآمد کرده و با انبوه شایعات غلط و دروغ پردازی ها نمی‌گذارند که صدای ما بعنوان تبیین کننده به جایی برسد.

وی خواستار برخورد قاطعانه با دروغ‌گویان و دروغ‌پراکنان در فتنه اخیر شد و بیان کرد: مسئله پنجم این است که موازین و شئون تعهد عقلانی گوینده چقدر است؟ هر چه گوینده متعهدتر، مقبول تر و باتقواتر باشد جهاد تبیین او گرچه با صدای کم باشد اما برد واقعی صدای او بسیار زیاد خواهد بود.

حجت الاسلام محمدی لائینی اظهار کرد: ائمه جمعه و روحانیت مرجع جهاد تبیین، تبلیغ و تبیّن هستند و نقش مهمی دارند


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد