آخرین مطالب

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: با وجود حجم بالای ورودی پرونده ها تلاش مجاهدان عرصه عدالت، شبانه روزی است

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: با وجود حجم بالای ورودی پرونده ها تلاش مجاهدان عرصه عدالت، شبانه روزی است

  بزرگنمایی:

 

با حضور رئیس سازمان بسیج حقوق دانان کشور، همایش نخبگان حقوقی دادگستری استان مازندران برگزار شد.

با حضور رئیس سازمان بسیج حقوق دانان کشور؛ همایش نخبگان حقوقی دادگستری استان مازندران برگزار شد

به گزارشی خبرنگار فجر شمال  :حجت الاسلام والمسلمین اکبری در جمع کارکنان قضایی و اداری دادگستری استان، اظهار کرد: جامعه حقوقی کشور به ویژه دستگاه قضایی در استان نقش بسیار مهمی در تحقق آرمان های بلند جمهوری اسلامی دارند و الحمدلله قضات شریف استان مازندران که عموماً از فرهیختگان و ایثارگران هستند در راه تحقق عدالت ومبارزه با ظلم و فساد و تحقق حق و حقیقت و اجرای عدالت کوشا و دارای روحیه جهادی هستند.

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: با وجود حجم بالای ورودی پرونده ها تلاش مجاهدان عرصه عدالت، شبانه روزی است و در این دوره نیز عزم کارکنان دستگاه قضایی استان جزم شده تا در این مسیر مقدس لحظه ای از پای ننشینند و عرصه برای فعالیت مخلان امنیت و مفسدان تنگ شود.

حجت الاسلام والمسلین اکبری گفت: ان شاء الله نخبگان، حقوق دانان و اصحاب فرهنگ و رسانه به وظیفه خود در راستای امر به معروف و نهی از منکر عمل کنند تا شاهد این همه وارده پرونده به دستگاه قضایی نباشیم.

 عالی ترین مقام قضایی استان مازندران خاطرنشان کرد: در جامعه اسلامی که محب اهل بیت(ع) و مانوس با قرآن هستند، شایسته نیست نزاع و اختلاف و تعرض به حقوق دیگران، عناوین اتهامی زیاد و تعداد پرونده ها با اتهامات مختلف زیاد باشد که باید حل این مشکل مورد توجه ویژه قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلین اکبری با اشاره به این مطلب که آستانه تحمل باید در جامعه بیشتر شود،نزاع ها و ضرب و جرح ها در جامعه را ناشی از پایین بودن سطح تحمل مردم عنوان و اظهار کرد: حقوق دانان در مسیر حل این مساله نقش بسیار مهمی دارند و ارتباط حقوق دانان با دستگاه قضایی استان و سازمان بسیج حقوق دانان در راستای تحقق این مهم بسیار موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی استان مازندران نیز هرگونه تعامل همکاری را با سازمان بسیج حقوق دانان خواهد داشت و ان شاءالله بهبود وضعیت جامعه را از حیث آشنایی با قوانین شاهد باشیم.

رئیس سازمان بسیج حقوق دانان کشور نیز در این جلسه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص عدم مذاکره با آمریکا، افزود: تفکر ما تعامل با دنیا و البته تقابل با استکبار است که صدای مسئولین در این مسیر باید واحد باشد.

مهدی بهرامیان ادامه داد: الگو و فرهنگ جهادی و انقلاب جمهوری اسلامی در بسیج تبلور یافته و از ابتدای انقلاب تاکنون این تفکر و فرهنگ جهادی را در بسیج شاهد هستیم که حیات بخش و امیدآفرین بوده است.

وی با بیان اینکه بسیج، پیوند عمیقی با اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی دارد، تاکید کرد: هدف عمده دستگاه قضایی و حقوق دانان مبارزه با ظلم و فساد است که مهم ترین هدف انبیای الهی بوده و بسیار بزرگ و مقدس است.

بهرامیان ادامه داد: توجه به نظارت درونی، خط اول مبارزه با فساد است و پس از آن باید به فساد در خارج دستگاه قضایی پرداخت که الحمدلله این مساله را شاهد هستیم.

رئیس سازمان بسیج حقوق دانان کشور با اشاره به طرح هر مسجد یک حقوق دان افزود: اجرای این طرح در ترویج فرهنگ قانون مداری، کاهش ورودی پرونده وکم شدن هزینه های دستگاه قضایی بسیار مفید و موثر خواهد بود که باید به این مساله توجه ویژه ای لحاظ شود.

بهرامیان خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته، طرح تربیت حقوق دان تراز انقلاب در حال اجراست و اعتقاد داریم شأن قضاوت باید بر اساس عضو یابی و نه بر مبنای گزینش باشد.

وی خاطرنشان کرد: بسیج حقوق دانان می تواند در کمک به دستگاه قضایی در راستای کاهش تعداد پرونده ها و کاهش اطاله دادرسی بسیار مفید و موثر باشد  مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دشمن به‌جای آن‌که جسم ملت ایران را هدف بگیرد، ذهن مردم را نشانه رفته است

جشن بین‌المللی مهدویت در آمل

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه ازسوی ملت ایران

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی