آخرین مطالب

مدیرکل مدیریت بحران مازندران یادآور شد: خوشبختانه مشکلی وجود ندارد و روند بازسازی عادی است

مدیرکل مدیریت بحران مازندران یادآور شد: خوشبختانه مشکلی وجود ندارد و روند بازسازی عادی است

  بزرگنمایی:

پاییز طلایی وعده های بهاری/ اجاق خانه ها گرم شد

پاییز - وعده های بهاری در مناطق سیل‌زده با برگ‌های طلایی پاییز گره خورد و چراغ خانه ها یکی پس از دیگری روشن می شود.

خبرنگار فجرشمال : علیرضا نوری کجوریان: دو فصل از سیل ویرانگر بهاری در مازندران گذشت، برخی‌ها پاییز قبل صاحب‌خانه بودند و اکنون اجاره‌نشین اما مسئولان می‌گویند اوضاع مناطق سیل‌زده عادی است.

در شهر زیرآب سوادکوه دیگر خبر از آپارتمان چندطبقه حاشیه رودخانه نیست، سیل بهاری آن را به زیر آب برد و ساکنانش در حال تهیه زمین و یا ساخت مسکن در گوشه‌ای دیگر از شهر هستند.

سیمرغ که بهار پرآشوبی را پشت سر گذاشته، در آستانه فصل پاییز و زمستان، اوضاع آن بد نیست و کودکانش مهیای مدرسه می‌شوند و تعمیرات تمامی واحدهای آسیب‌دیده به پایان رسید و عملیات ساخت خانه‌های تخریبی نیز در دست اقدام است.

سیل در کمتر از 20 روز از 27 اسفندماه تا 12 فروردین هزار و 700 میلیارد تومان به بخش‌های مختلف در مازندران آسیب زد و خانه‌های بسیاری را آوار و برخی کسب‌وکارها را تعطیل کرد.

چهار روز مانده به پاییز، پیگیر وعده‌های بهاری مسئولان شدیم و محمدخانی نوذری مدیرکل بنیاد مسکن مازندران در گفتگو با فجر شمال بابیان اینکه کار تعمیر واحدهای آسیب‌دیده به پایان رسیده است گفت: ساکنان شش هزار واحد آسیب‌دیده با تعمیر خانه‌هایشان به مسکن خود بازگشتند و پرونده تعمیرات بسته شد.

ساکنان شش هزار واحد آسیب‌دیده با تعمیر خانه‌هایشان به مسکن خود بازگشتند و پرونده تعمیرات بسته شد

وی افزود: حدود 357 واحد مسکونی نیازمند ساخت بود که از این حدود 10 واحد مربوط به واحدهای مناطق رانشی بوده است که برای ساخت آن پیگیر زمینی بودیم که تهیه و ساخت آن شروع‌شده است.

خانی نوذری گفت: پرونده ساخت و نوسازی واحدهای تخریبی نیز بین سه تا چهار ماه آینده تکمیل می‌شود و فقط چند مورد ساخت آنان تاپایان سال پایان می‌رسد.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به اینکه اجاره مسکن به برخی افراد که اجاره‌نشین شدند پرداخت‌شده است افزود: اجاره مسکن به افرادی پرداخت شد که در جای دیگر منزل نداشتند و تا پایان تعمیر وساخت واحدها به آنان اجاره پرداخت‌شده است.

وی اعتبارات بخش مسکن را حدود 180 میلیارد تومان بیان کرد و گفت: همچنین 35 میلیارد تومان اعتبارات بلاعوض پرداخت شد و هشت هزار واحد برای دریافت تسهیلات معرفی به بانک شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با عنوان اینکه مشکل حاد نظیر استان‌های خوزستان و لرستان نداشتیم گفت: در هر روستایی حدود 10 واحد دچار مشکل شد که اکنون شرایط عادی است.

خانی درباره تخریب کامل واحدهای حاشیه رودخانه زیرآب تصریح کرد: ساکنان به‌جای دیگر منتقل شدند و پیگیر ساخت واحدهای آنان هستیم و برخی از آنان در واحدهای مسکن مهر ساکن می‌شوند.

همچنین علی‌اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران در گفتگو با فجرشمال  درباره شرایط مناطق سیل‌زده بابیان اینکه روند بازسازی خوب و عادی است تصریح کرد: در آستانه فصل بازگشایی مدارس مشکلی برای خانوارها و دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده وجود ندارد.

بازسازی با شدت و حدت درحال انجام است

وی با عنوان اینکه روند بازسازی با شدت و حدت در دست اجرا است گفت: درزمینهٔ بازسازی مسکن و ساماندهی رودخانه کارها در دست انجام است و برای بخش کشاورزی نیز خسارت‌ها در حال پرداخت است.

احمدی درباره جبران خسارت زیرساخت‌ها بابیان اینکه توزیع اعتبارات برای بازسازی در حال انجام و ابلاغ است، اعتبارات حوادثی حوزه زیرساخت‌ها را 158 میلیارد تومان برای بخش‌های راه، آب، برق، آب منطقه‌ای، هواشناسی و شهرداری‌ها عنوان کرد که 30 میلیارد تومان نیز به بنیاد مسکن برای حوزه روستایی داده‌شده است.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران یادآور شد: خوشبختانه مشکلی وجود ندارد و روند بازسازی عادی است.

حسین نگهدار معاون جهاد کشاورزی مازندران نیز بابیان اینکه تاکنون 20 هزار نفر مبلغی حدود 36 میلیارد تومان بلاعوض دریافت کردند گفت: 14 هزار نفر نیز برای دریافت تسهیلات بخش کشاورزی به بانک‌ها معرفی شدند.

خوشبختانه امسال تمام شالیزارها کشت شد و افزایش تولید در واحد سطح را مواجه بودیم

وی بابیان اینکه خوشبختانه امسال با فراوانی آب مواجه بودیم گفت: در دو سال گذشته به دلیل خشک‌سالی در میان درود، بهشهر و نکا برخی مزارع کشت نشد ولی خوشبختانه امسال تمام شالیزارها کشت شد و افزایش تولید در واحد سطح را مواجه بودیم.

وی شرایط آب و هوایی را زمینه‌ساز رشد تولید برشمرد و گفت: حتی یک هکتار وجود ندارد که به دلیل نداشتن آب زیر کشت نرفته باشد.

زنگ سال تحصیلی چند روز دیگر نواخته می‌شود و اسفندیار نظری معاون آموزش‌وپرورش مازندران در گفتگو با فجر شمال  می‌گوید: ساماندهی لازم در مناطق مختلف استان ازجمله مناطق سیل‌زده صورت گرفته و تمامی واحدهای آموزشی میزبان دانش‌آموزان خواهد بود و مشکلی وجود ندارد.

بیش از 500 هزار دانش‌آموز مازندرانی در چهار هزار و 400 مدرسه مهر تحصیلی را آغاز می‌کنند و دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده همپای دیگر همکلاسی‌ها بر سر کلاس درس حاضر می‌شوند.   مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران