آخرین مطالب

هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب سیاست و جامعه

هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب

  بزرگنمایی:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: ۲۸۵ روستا از استان‌های سراسر کشور به هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب مدارک لازم را ارسال کرده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  گفت: 285 روستا از استان‌های سراسر کشور به هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب مدارک لازم را ارسال کرده‌اند.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال حسین جوادی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز در جمع خبرنگاران از جشنواره روستا‌ها و عشایر «دوستدار کتاب» بعنوان یکی از برنامه‌های ارزشمند در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه به ویژه در مناطق روستایی و کم‌برخوردار یاد کرد و اظهار داشت: هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب با هدف پشتیبانی از برنامه‌ها، فعالیت‌ها، اقدامات انجام شده و طرح‌های ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی در راستای تقویت هویت ایرانی اسلامی، امیدبخشی توسعه کسب و کار‌های فرهنگی و هنری محلی و بومی و محرومیت زدایی با محوریت فرهنگ در میان روستاییان و عشایر سراسر کشور برگزار شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه مطابق اعلام رسمی از سوی دبیرخانه این جشنواره ملی، 285 روستا از استان‌های سراسر کشور به هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب مدارک لازم را ارسال کرده‌اند که از مجموع آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره پس از بررسی و انجام مرحله غربالگری تعداد 50 روستا به مرحله داوری نهایی راه یافته‌اند. پس از انجام مرحله نهایی داوری تعداد 9 روستای برگزیده و یک روستا به عنوان روستای استمرار معرفی شد.

جوادی از درخشش 2 روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل و روستای عرب محله بخش رودبی جنوبی شهرستان ساری خبر داد و یادآور شد: همچنین روستا‌هایی شامل روستای بیشه بنه شهرستان بهشهر، روستای اسرم شهرستان میاندورود، روستای کهنه‌سرا شهرستان نوشهر، روستای علی آباد عسکرخان شهرستان نوشهر، روستای عرب‌محله شهرستان ساری، روستای لزربن شهرستان تنکابن، روستای پیشنبور شهرستان کلاردشت، روستای اومال شهرستان نکا و روستای کلاگر محله شهرستان قائمشهر در هفتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب حائز رتبه‌های برتر و شایسته تقدیر شده‌اند.

وی اهدای کتاب به روستائیان، فعالیت‌های کتابخوانی گسترده در فضای مجازی، جمع‌خوانی و نشست‌های کتابخوانی با کودکان، راه اندازی کتابخانه در مساجد روستاها، تبلیغات محیطی با موضوع کتابخوانی در سطح روستاها، برپایی نمایشگاه مجازی کتاب، برگزاری پویش‌های کتابخوانی و برپایی نمایشگاه کتاب، جمع‌خوانی کتاب، معرفی کتاب، قصه گویی و شعرخوانی با محوریت معرفی کتاب و... را از جمله فعالیت‌های روستا‌های استان در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و آشتی دادن مردم با یار مهربان (کتاب) برشمرد.

جوادی از برگزاری آئین تجلیل ازبرگزیدگان این جشنواره روز یکشنبه  هشتم آبان با حضور یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دو روستای برگزیده خبر داد و افزود: مراسم روستای درویش خیل مرزون آباد شهرستان بابل هشتم آبان ساعت 9صبح تا 11ظهر در همین روستا برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: آئین معرفی روستای عرب محله شهرستان ساری نیز هشتم آبان از ساعت 14و30دقیقه ظهر تا 17عصر با حضور اهالی این روستا برگزار خواهد شد.

جوادی با بیان اینکه فعالیت کتابخانه عمومی مرحوم حاج عیسی رضایی از سال 1395در روستای عرب محله بخش رودبی جنوبی شهرستان ساری آغاز شده و اکنون با چهار هزار و 500 جلد کتاب در موضوعات مختلف دینی، درسی، کودک، رمان و ... در دسترس جمعیت 600 نفری این روستا قرار دارد، یادآور شد: کتابخانه شهید عشقعلی آقاجانی روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل نیز از سال 94 تاکنون علاوه بر ارائه خدمات کتابخانه‌ای در حوزه‌های فرهنگی، ترویجی، دینی و... درحال ارائه خدمت به جامعه روستایی است.
خبرنگار : مجید اسدی 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم