واکنش قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور به حادثه ی جانسوز حرم شاهچراغ حضرت احمد بن موسی (ع)
                    
                    
                         نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ
                
                
                    
                         
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                             
 
                                 
                            
                        
                            
                     
                    واکنش قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس دارالقرآن کریم سازمان  تبلیغات اسلامی کشور به حادثه ی جانسوز حرم شاهچراغ حضرت احمد بن موسی (ع)
                        
واکنش قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس دارالقرآن کریم سازمان  تبلیغات اسلامی کشور به حادثه ی جانسوز حرم شاهچراغ حضرت احمد بن موسی (ع) .

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام والمسلمین حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس دارالقرآن کریم سازمان  تبلیغات اسلامی کشور با انتشار توئیت نسبت به جنایت و حادثه ی جانسوز حرم شاهچراغ حضرت احمد بن موسی (ع) واکنش نشان داد.
حریزاوی در این توئیت با اشاره به آشوب گرانی که این روزها به بهانه ی آزادی و ضربه به امنیت شهرها ، برای دواعش و معاندین جیره خوار سعودی فرصت و بستری مطلوب آماده ساخته اند تا ابتدایی ترین حق آزادی یعنی زندگی درآرامش از مردمان این سرزمین سلب شود و براندازی امنیت ملی را که خواب و رویای همیشگی این جماعت ضد بشری است، حتی در خیالشان ممکن کنند ، این اقدامات خصمانه و ضدبشری داعش وطنی و داعش سعودی که همچون گذشته در این برهه هم نشان داده اند که با تمام وجود دشمنان مردم و امنیت این خاک اند را محکوم کرده است.
                    
                        
                    
                    
                 
                    
                             
                     
                
                    
                         پنجشنبه ۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۸:۰۷ پنجشنبه ۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۸:۰۷
 ۳۵۷ بازدید ۳۵۷ بازدید
 منبع: پایگاه خبری فجر شمال منبع: پایگاه خبری فجر شمال