آخرین مطالب

خطیب جمعه ساری: دهه هشتادی ها و نودی ها پای کار انقلاب|برخورد قاطع با اغتشاشگران خواست مردم است نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

خطیب جمعه ساری: دهه هشتادی ها و نودی ها پای کار انقلاب|برخورد قاطع با اغتشاشگران خواست مردم است

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر محمدی لائینی امروز (6آبان) در خطبه های نماز جمعه مرکز مازندران با بیان اینکه همه شما خوبان و خودم را به تقوا و پرهیزگاری توصیه می کنم، اظهار کرد: انسان باتقوا اخلاق مدار است و خیر انسان باتقوا به خانواده و جامعه بازمی گردد.

 

نماینده ولی فقیه در استان مازندران با بیان اینکه اگر انسانی بیاندیشد که با تقواست اما اخلاق نیکو ندارد باید در رفتار خود تجدید نظر کند، گفت: تقوا پیشه گی انسان را اخلاق مدار خواهد کرد.

 

وی ضمن گرامیداشت میلاد فرخنده امام حسن عسگری علیه السلام و حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام اشاره و بیان کرد : امام حسن عسگری علیه السلام 28سال بیشتر عمر نکرده است .

 

امام جمعه ساری با بیان اینکه دوران امامت آن حضرت شش سال بوده که بخش اعظم آن در زندان سپری شده است، گفت: از امام حسن عسگری علیه السلام در منتهی الامال صفحه 23 آمده زاهد ترین و پارساترین انسان آن است که حرام را ترک کند.

 

وی به سالروز شهادت شهید حسین فهمیده اشاره و بیان کرد: عملیات استشهادی را این شهید دانش آموز پایه گذار بوده است که الگوی فلسطینیان است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه نوجوانان دهه 80 و 90 از نظر دین و ارزش گرایی نه تنها افت و افولی نسبت به دهه‌های گذشته ندارند، بلکه دین خواهی بین آن بیشتر است، گفت: بحث گسست نسلی مطرح نیست و بلکه مسئله اصلی بین دو جریان فکری فرهنگی است.

 

وی با بیان اینکه از زمانی که ایرانیان با غرب صنعتی آشنا شدند عده ای با سبک زندگی غربی همراه هستند و عده ای سبک زندگی دینی را می پسندند که این تقابل متاسفانه بهانه دست دشمن داده است و ایجاد فتنه و آشوب می کند، گفت: دهه‌های 80 و نودی امروز انقلابی هستند و به دنیا اعلام می‌کنیم دهه‌های مختلف ملت ایران پای علم انقلاب ایستاده‌اند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه سرود سلام فرمانده را دهه نودی ها خواندند که دنیا رامتحیر کرده، افزود: آشوب ها با امپراطوری رسانه ای غرب مدیریت می شود که بصیرت ملت ایران توطئه ها را خنثی خواهد کرد.

 

وی ضمن اعلام انزجار از حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در شیراز و ابراز همدردی با خانواده های شهدا و زخمی شدگان این حادثه تروریستی خواستار نظارت بیشتر بر بازار و کاهش قیمت اجناس مورد نیاز مردم شد تا دشمن نتواند در پروژه ناامید کردن ملت موفق شود.

 

امام جمعه ساری گفت: در حوزه نان ضعف مدیریت مشاهده می‌شود و باید نان دولتی فراوان باشد و نانوایی‌های آزادپخت خیلی میدان داده نشود. اگر نظارت در حوزه نان نشود صف ها طولانی باشد نارضایتی مردم را همراه دارد.

 

وی به تدوام خدمت رسانی از سوی رئیس جمهور جهادی و انقلابی دولت سیزدهم به مردم به رغم مشکلات وحوادث اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: در تابستان گذشته با تلاش‌های صورت گرفته قطعی آب و برق نداشتیم و این نشان از مدیریت مسائل است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه مدیران و مسئولان در این ایام آشوب و اغتشاشات که دشمن تلاش دارد امنیت کشور را برهم بزند باید نظارت شان بر بازار جدی و ویژه باشد، گفت: سلامت و امنیت مسئله بسیار مهمی است.

 

وی به هفته بزرگداشت بیمه سلامت اشاره و بیان کرد: خوشبختانه بیمه سلامت خدمات شایسته ای را انجام داده است.

 

امام جمعه ساری مهمترین پدافند غیرعامل را حضور و هوشیاری مردم دانست و گفت: اگر مردم هوشیار و حاضر در صحنه باشند، بهترین عامل تأمین امنیت خواهد بود.

 

وی از سردار حسن تهرانی مقدم بعنوان پدر صنایع موشکی ایران یاد کرد و افزود: دشمنان انقلاب اسلامی نجیب نیستند بلکه از صنایع موشکی و پهبادهای  ایران اسلامی می‌ترسند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه امام حسن عسگری(ع) فرمودند کسی که شکر نعمت می کند قدر نعمت را می داند،‌گفت: باید شاکر نعمت امنیت و سلامت باشیم و قدردان حافظان امنیت و سلامت باشیم.

 

وی به حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) اشاره و بیان کرد: استان فارس عزای عمومی اعلام شده ما هم همانند دیگر هموطنان خویش از این حادثه تروریستی ناراحت هستیم.

 

امام جمعه ساری با اشاره به پیام تسلیت مقام معظم رهبری درباره حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) شیراز گفت: جنایت شقاوت آمیز در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) که به شهادت رسیدن کودکان و زنان و مردان بیشماری شده و تعدادی نیز زحمی شده اند، دل‌ها را اندوهگین کرد و طرفداران حقوق بشر که برای درگذشت یک زن دلسوزی‌های دروغین دارند در حادثه تروریستی شاهچراغ و برابر شهادت کودکان، مردان و زنان سکوت کردند.

 

وی با بیان اینکه انتظار ما از دستگاه قضایی این که به خواست رهبری و ملت شریف ایران اسلامی مبنی بر مجازات عوامل اصلی اغتشاشات در کشور رسیدگی کند، ادامه داد:مردم بدانند عوامل آشوب فریب خوردگان دستگاه‌های جاسوسی هستند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی بیان کرد: ملت ایران اسلامی باید حول محور ولایت ید واحد، متحد و منسجم باشند چرا که بزرگترین هدف دشمن ایجاد تفرقه و جنگ داخلی نظیر لبنان چنددهه قبل و سوریه چند سال گذشته است.

 

وی با تاکیبد بر اینکه همه ما مسئول حفظ امنیت هستیم از مردم خواست تا به اغتشاشگران میدان ندهند و گفت:اگر ما متحد و همراه و حامی نیروهای امنیتی نباشیم آنها به تنهایی کاری از پیش نمی توانند ببرند.

 

امام جمعه ساری به تجمع عوامل سلطنت طلبان، منافقین، تجزیه طلبان، همجنس گرایان با 16پرچم در برلین اشاره و بیان کرد: اکنون جنگ احزاب درپیش است و هدف همه شکستن پرچم جمهوری اسلامی و نظام مقدس است و همه وظیفه داریم به نیروهای حاضر در میدان کمک کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران

خسارت 70 میلیاردی اغتشاشات به زیرساخت‌های شهری ساری