آخرین مطالب

استاندار مازندران همچنین نقش سازمان بهزیستی کشور را در ایجاد امنیت اجتماعی « بسیار مهم و تاثیرگذار » توصیف کرد سیاست و جامعه

استاندار مازندران همچنین نقش سازمان بهزیستی کشور را در ایجاد امنیت اجتماعی « بسیار مهم و تاثیرگذار » توصیف کرد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /سیدمحمود حسینی پور روز چهارشنبه در آیین افتتاح نشست علمی - تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهزیستی کشور در ساری، افزود: مهم‌ترین مولفه تاثیرگذار در ایجاد امنیت ملی در نظام جمهوری اسلامی ایران هم مردم هستند.


وی با بیان این که برخی کشورها مولفه های امنیت را تنها منحصر به تجهیزات نظامی می دانند، اظهار داشت: مولفه های امنیتی در جمهوری اسلامی ایران منطبق بر حضور مردم در عرصه های مختلف اجتماعی است.


نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر پشتوانه مردمی تشکیل شده است و با تکیه بر همین عنصر مهم نیز سال ها در برابر زیاده خواهی های سران استکبار ایستادگی کرده است.


حسینی پور گفت: جمهوری اسلامی ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با محوریت ولی فقیه و با تکیه بر پشتوانه مردمی از تمامی گردنه های سخت با موفقبت عبور کرده است و این امر همچنان تداوم خواهد داشت.


وی با اشاره به توطئه های سازمان یافته دشمنان در ضربه زدن به نظام اسلامی، افزود: نظام اسلامی با درایت رهبری و به پشتوانه مردمی ثابت و استوار به حیات جاودانه خود ادامه می دهد.


استاندار مازندران همچنین نقش سازمان بهزیستی کشور را در ایجاد امنیت اجتماعی « بسیار مهم و تاثیرگذار » توصیف کرد و گفت: بهزیستی به عنوان یک نهاد حمایتی و خدماتی به جامعه هدف، در ایجاد امنیت ملی در کشور نقش بی بدیلی بر عهده دارد.


وی با اشاره به گستردگی کار و خدمت در سازمان بهزیستی با بیش از 50 نوع وظیفه و ماموریت، افزود: بهزیستی متولی اصلی سلامت اجتماعی در کشور محسوب می شود.


نماینده عالی دولت در مازندران گفت : باید شرایطی فراهم شود تا خدمات مورد نیاز به خانوارهای زیرپوشش بهزیستی به شکل مطلوب ارائه شود که این خود در ایجاد امنیت اجتماعی بسبار مهم و موثر است.


وی بر لزوم راه اندازی مراکز تخصصی برای توانمندسازی و اشتغال معلولان تاکید کرد و افزود: باید متناسب با ظرفیت های موجود در هر استانی این مراکز راه اندازی شود و در صورت تحقق این مهم شاهد تحول و افزایش بهره وری در بخش های مختلف خواهیم بود.


استاندار مازندران یکی از مهم ترین مولفه ها در ایجاد آرامش بین خانوارهای زیرپوشش نهادهای حمایتی را ایجاد زیرساخت های مناسب در بخش های مختلف عنوان کرد و گفت: در صورت تحقق این مهم شاهد ایجاد وفاق اجتماعی در کشور خواهیم بود.


نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که دشمنان در جنگ نرم با نظام اسلامی، روح و روان مردم را نشانه گرفته اند، گفت: سازمان بهزیستی کشور در ایجاد امنیت اجتماعی که ارتباط مستقیمی با امنیت ملی دارد نقش مهم و تاثیرگذاری بر عهده دارد.


وی افزود : کارکنان بهزیستی در ایجاد امنیت ملی در کشور نقش دارند و اگر این رویکرد در بین تمام کارکنان این نهاد حمایتی نهادینه شود، شاهد تحولات مهمی در کشور خواهیم بود.


حسینی پور گفت : سازمان بهزیستی در دوره جدید مدیریتی از یک سازمان منفعل به سازمان پویا و مطالبه گر و به یک دستگاه تصمیم گیری در عرصه مدیریت کشور تبدیل شده است.


نماینده عالی دولت در مازندران به سختی کار در بهزیستی هم اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع بهره وری یکی از مولفه های مهم در عرصه مدیریتی کشور است که اگر با ارزش های اسلامی و دینی تلفیق شود، محصول آن برکت است.
وی افزود : برکت در آموزه های دینی ما از جایگاه والایی برخوردار است و به عنوان یک گفتمان قالب در بین سایر اقشار مردم نیز نهادینه شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل