آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران:

90درصد بانوان ایران اسلامی عفیف هستند سیاست و جامعه

90درصد بانوان ایران اسلامی عفیف هستند

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ۹۰درصد بانوان ایران اسلامی باغیرت، اهل حجاب و عفیف هستند، باید در زمینه بنای شومی که بنیانگذاری جریان کشف حجاب انجام داد جهاد تبیین صورت بگیرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: 90درصد بانوان ایران اسلامی باغیرت، اهل حجاب و عفیف هستند، باید در زمینه بنای شومی که بنیانگذاری جریان کشف حجاب انجام داد جهاد تبیین صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی امروز(29آبان) در نشست ستاد بزرگداشت دهه بصیرت استان مازندران ضمن گرامیداشت هفته بسیج و تقدیر از زحمات بسیجیان عزیز در حوزه‌های مختلف دفاعی، امنیتی، خدماتی و سازندگی اظهار کرد: پیشاپیش حماسه 9دی و روز بصیرت را که به حق روز نمایانگر بصیرت بالای مردم ایران است را گرامی می‌داریم.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران این جلسه را فرصتی برای گفت‌گو و تصمیم‌گیری‌های درست و فرصتی برای انجام مقدمات گرامیداشت حماسه 9دی دانست و گفت: امیدواریم که کمیته‌های پنج‌گانه در کنار تشکیل کمیته بانوان با هم‌اندیشی طرح‌های خوبی را ارائه و پیاده کنند‌.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: 90درصد بانوان ایران اسلامی باغیرت، اهل حجاب و عفیف هستند، باید در زمینه بنای شومی که بنیانگذاری جریان کشف حجاب انجام داد جهاد تبیین صورت بگیرد.

حجت الاسلام محمدی لائینی اعلام کرد: از 9دی تا 19دی چند یوم الله و همچنین یوم الشیطان همچون سالروز کشف حجاب در پیش است و فرصتی برای بنیان‌گذاری جریان حمایت از حجاب همچون جریان کشف حجاب در ایران است.

وی یادآور شد: 90درصد بانوان ایران اسلامی باغیرت، اهل حجاب و عفیف هستند، باید در زمینه بنای شومی که بنیانگذاری جریان کشف حجاب انجام داد جهاد تبیین صورت بگیرد.

حجت الاسلام محمدی لائینی یادآور شد: امروز هم شلوغ‌بازی‌های منافقانه پیچیده‌ای را شاهد هستیم که البته به لطف خدا بساط شرارت جمع خواهد شد و هم از آنطرف در خلال شلوغ‌بازی‌ها به نعمت‌هایی همچون هوشیاری، بصیرت و همراهی نکردن مردم پی می‌بریم. 

وی با اشاره به حضور حماسه ساز مردم شیراز و مشهد در تشییع پیکر شهدا تاکید کرد: باید به اهمیت این حبل الله بیشتر واقف شویم از آن طرف تعداد اشرار بسیار کم است، مزدوران و خائنین با کارهای اشتباه و تصمیمات غلط که هنوز جریان خانم مهسا امینی مشخص نشده اقدام به ابلاغ بیانیه علیه نیروهای انتظامی کردند.

حجت الاسلام محمدی لائینی اعلام کرد: شیوه‌های امروز دشمن شیوه‌های کهنه است، شیوه‌های منافقان از گذشته بوده و  است، همان شیوه کشته‌سازی و انداختن به گردن طرف مقابل در دوران بنی امیه و عمروعاص بوده است.

وی خاطرنشان کرد: امروز دشمن خون بهایی را مطالبه میکند که خود کشته و این شیوه منافقان است منتها عقل و منطق این دوره خیلی بیشتر است، ما با عنایت خداوند و امام زمان (عج) پیشرفت می‌کنیم، عوامل دشمن و مزدوران داخلی خودشان شرایط اقتصادی ایران اسلامی را به این روز انداخته‌اند اما این مردم می ایستند و حماسه می‌آفرینند.

خبرنگار : مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه