آخرین مطالب

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه امروز تفکر بسیجی خواب را از چشمان رژیم کودک کش اسرائیل ربوده است سیاست و جامعه

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه امروز تفکر بسیجی خواب را از چشمان رژیم کودک کش اسرائیل ربوده است

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگارفجر شمال / روح الله سلگی امروز(7آذر) در همایش نخبگان و کارگزاران بسیجی که در مجتمع اهل بیت(ع) ساری با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته بسیج با بیان اینکه امام خمینی(ره) بسیج را بنا نهاد تا انسان تراز انقلاب در این نهاد تربیت شود، اظهار کرد: پیام بسیج جهان شمول است و تحت تاثیر انقلاب اسلامی این پیام از مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی عبور کرده است.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه امروز تفکر بسیجی خواب را از چشمان رژیم کودک کش اسرائیل ربوده است، گفت: اقتدار حزب الله لبنان به برکت این تفکر رقم خورده است.

 

وی با بیان اینکه وزارت کشور برنامه پذیر نیست و با توجه به شمار اتفاقات این وزارتخانه روبه جلو می رود، افزود: تلاش شده معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران به جای وقت گذران  به یک معاونت پرسشگر و حسابرس از مدیران و اتاق کار تبدیل شود.

 

سلگی با اشاره به اینکه متاسفانه مدت ها یک جریان لیبرال در این کشور حاکم بوده که در پی فعالیت این تفکر شاهد نارضایتی بخشی از جامعه هستیم، ادامه داد: امروز تلاش  و کارآمدی برای ما بسیار مهم است تا بتوانیم بهره وری را بالا ببریم تا ذغذغه رهبری در این حوزه مرتفع شود.

 

وی با بیان اینکه طی شش ماه گذشته در معاونت سیاسی امنیتی استانداری در حوزه هایی به مقام اول تا سوم دست یافتیم، یادآورشد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر رتبه سوم، پدافند غیر عامل رتبه دوم و جوانی جمعیت که یکی از چالش های جدی استان است نیز فعالیت هایی نظیر تشکیل اندیشکده جوانی جمعیت با همکاری دانشگاهیان داشتیم.

 

سلگی با بیان اینکه مازندران رتبه یک تا سه طلاق را در کشور دراختیار دارد، گفت: با بررسی دقیق دریافتیم که بیکاری و اعتیاد دلیل افزایش طلاق در این استان نیست.با نگاه پژوهشگرانه به این جمع بندی رسیدیم که طبقه متوسط که دارای سبک زندگی منحصر به خود است و طی سال های گذشته در کلان شهر ها تبدیل شده به گروه مرجع، آسیب اصلی مازندران در مجالست با این دسته است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته 69میلیون و 800هزار نفر شب اقامت در استان داشتیم، افزود: یک میلیون و 200هزار ویلا در استان وجود دارد فقط در شهرستان نوشهر 190هزار ویلا وجود دارد این صرفا حضور نیست بلکه سبک زندگی را با خود همراه دارند و منتقل می کنند.

 

سلگی با بیان اینکه به وزیر کشور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تبیین شده که مازندران زخم خورده طبقه متوسط شهری است، اذعان کرد: سرانه فرهنگی استان با توجه به خیل عظیم گردشگران باید نسبت به سایر استان ها بیشتر باشد.

 

وی با بیان اینکه برای حفظ ریشه های تاریخی استان باید فعالیت شود، گفت: امسال برای اولین بار روز مازندران با هدف تبیین جایگاه این خطه از شمال کشور در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شد.

 

سلگی با بیان اینکه طبقه متوسط شهری و مسئله لاقیدی موجبات تنزل عاطفه، دینمداری، افزایش سگ گردانی، طلاق و ... شده، افزود: بامصرف بالای اینترنت گروه مرجع برای این طبقه سلبریتی ها هستند و اساسا سبک زندگی را آنها به جامعه منتقل  می کنند.

 

وی با بیان اینکه طی چهل سال آینده جمعیت مازندران به نصف خواهد رسید، ادامه داد:با بحران هویتی هم مواجه ایم.

 

سلگی با بیان اینکه در حوزه فرزندآوری بیش از 400میلیارد تومان طی شش ماه گذشته به زوج های نابارور تسهیلات اعطا شد، گفت: معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران از حیث نگاه علمی و ارائه گزارش در حوزه جوانی جمعیت رتبه سوم کشور را کسب کرده است.

 

وی با بیان اینکه در حوزه مبارزه و مدیریت کرونا استان رتبه اول را در اختیار دارد،‌افزود: 56منطقه آسیب در استان داریم که طی جلساتی که در استان تشکیل شده محرومیت در برخی از مناطق رفع شده و در کشور در این بخش پیشتاز هستیم.

 

سلگی با بیان اینکه استان در بخش دیگر کشی رتبه بیستم و خودکشی رتبه 21کشور را دارد، افزود: درفوت ناشی از تصادفات رتبه بیست و ششم، فوت ناشی از مصرف الکل نیز رتبه دهم و فوت ناشی از مصرف مواد مخدر رتبه 28کشور را داریم.

 

وی با بیان اینکه در بخش کودک آزاری رتبه 21. همسر آزاری رتبه 26کشور را داریم، ادامه داد: در سرقت نیز رتبه دهم، نزاع فردی رتبه هجدهم و نزاع دسته جمعی رتبه آخر کشور از آن مازندران است.

 

سلگی با بیان اینکه در بخش فرار از منزل رتبه بیست و یک کشور به مازندران اختصاص دارد، افزود: در بخش تجاوز به عنف بیست و هشتم کشور و میزان ازدواج رتبه بیست و سوم و بحث طلاق رتبه سوم کشور و میزان زندانیان هم رتبه بیستم کشور را داریم .

 

وی با بیان اینکه در بحث تهذب همبستگی حزبی به همبستگی ملی ترجیح پیدا می کند، گفت: شناسایی و جذب نخبگان و افراد کارآمد نیز مورد توجه این دسته اند.

 

سلگی با بیان اینک روش ما در مواجه با تهذب چه باید باشد به نگاه ملی برمی گردد، اظهار کرد: اغتشاشات اخیر در مازندران در پی آسیب های اجتماعی که با آن مواجه ایم رقم خورده است به ویژه در غرب استان که تهرانی زیته تر است بیشتر مشاهده شد.و با مدیریت مسئولین امر و همراهی نیروهیا امنیتی، نظامی و سپاه کربلا با اغتشاشات به موقع برخورد شد.

 

وی با بیا اینکه مسئله مازندران فرامعیشتی است، گفت: قدری در دانشگاه ها به ویژه دانشگاه نوشیروانی قدری مشکل داریم که امید داریم به موقع این مشکل هم مرتفع شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر