آخرین مطالب

با محوریت رشته زیست‌شناسی و به میزبانی دانشگاه مازندران انجام شد:

آئین افتتاحیه سلسله نشست ملی با عنوان سال بین‌المللی علوم پایه برای توسعه پایدار

آئین افتتاحیه سلسله نشست ملی با عنوان سال بین‌المللی علوم پایه برای توسعه پایدار

  بزرگنمایی:
آئین افتتاحیه سلسله نشست ملی با عنوان سال بین‌المللی علوم پایه برای توسعه پایداربا محوریت رشته زیست‌شناسی و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

آئین افتتاحیه سلسله نشست ملی با عنوان سال بین‌المللی علوم پایه برای توسعه پایداربا محوریت رشته زیست‌شناسی و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.



      به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، در راستای سلسله نشست‌های ملی سال بین‌المللی علوم پایه برای توسعه پایدار(2022)، نشست رشته زیست‌شناسی با حضور و سخنرانی حسین نادری‌منش رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه مازندران برگزار شد.
         حشمت‌اله علی‌نژاد، رییس دانشگاه مازندران، در این آئین  با بیان اهمیت ویژه نقش علوم پایه به عنوان موتور محرکه و سرچشمه توسعه علم و فناوری و شتاب‌دهنده سایر حوزه‌های دانشی، به توجه ویژه مقام معظم رهبری به «حرکت پیش‌دستانه در علوم پایه» و تاکید ایشان بر مهم‌ترین اولویت‌های تحقیقات در علوم پایه که همانا حرکت در مرزهای دانش است، اشاره کرد و هرگونه بی‌توجهی به علوم پایه را منجر به خسارت‌های غیرقابل جبران در مسیر توسعه همه‌جانبه علمی و فناوری دانست.
        وی با بیان این نکته که بر اساس قطع‌نامه چهلمین کنفرانس عمومی سازمان جهانی یونسکو در نوامبر 2019 و برای توجه بیشتر به اهمیت و نقش علوم پایه در بهبود زندگی نسل‌های فعلی و آینده جهان، سال 2022 به عنوان سال بین‌المللی بزر‌گ‌داشت علوم پایه نام‌گذاری شد، تلاقی نامگذاری سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین با سال علوم پایه را فرصتی برای حرکت به سمت توسعه همه‌جانبه کشور دانست.
          علی‌نژاد با اشاره به اهم فعالیت‌ها و برنامه‌های ستاد سال بین‌المللی بزرگ‌داشت علوم پایه استان مازندران، گزارشی از اقدامات اجرایی این ستاد از ابتدای تشکیل ارایه کرد و با تاکید بر صدور احکام اعضا و روسای شاخه‌های پنج‌گانه علوم پایه و تشکیل کارگروه‌های تخصصی، به بیان عملکرد و برنامه‌های این ستاد پرداخت.

          رییس دانشگاه مازندران با اشاره به برگزاری منظم جلسات ستاد استانی با حضور اعضای ستاد، برگزاری نشست‌های منظم شاخه‌های پنج‌گانه به صورت حضوری و یا مجازی جهت بررسی راهکارهای توسعه فعالیت‌های مرتبط با علوم پایه و تحکیم جایگاه علوم پایه در مجامع علمی و جامعه، رصد فعالیت‌های بین‌المللی مرتبط با سال جهانی علوم پایه، برنامه‌ریزی برای بازدید دانش‌آموزان مدارس استان از آزمایشگاه‌های مربوطه برای آشنایی با رشته‌های علوم پایه، دعوت از صاحبان کسب و کار موفق مرتبط با علوم پایه جهت معرفی کاربردهای اقتصادی و اشتغال دانش‌آموختگان علوم پایه، برنامه‌ریزی برای برگزاری گردهمایی مشترک یک روزه «علوم پایه و توسعه پایدار» و نشست‌های تخصصی با حضور اعضای هیات علمی، دبیران رشته‌های علوم پایه و صاحب‌نظران مربوطه در هفته پژوهش دانشگاه را در سال جاری، از جمله اقدامات ستاد دانست.
       علی‌نژاد در ادامه به سایر اقدامات و برنامه‌های برگزاری ستاد سال بین‌المللی بزرگ‌داشت علوم پایه استان مازندران اشاره کرد که از آن جمله می‌توان به برگزاری نشست یک‌روزه روز جهانی نور با حضور رییس ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک و اساتید و محققان برجسته کشوری در حوزه اپتیک و فوتونیک، برگزاری شانزدهمین کنفرانس آمار ایران، برگزاری نشست‌های تخصصی شاخه ریاضی، برگزاری دومین همایش بین‌المللی و چهارمین همایش ملی ریاضیات زیستی، راه‌اندازی نشریه «فیزیک و فناوری‌های نوین» به مناسبت سال علوم پایه، برگزاری نشست‌های علمی تخصصی هفتگی در شاخه‌های مختلف پنج‌گانه، برگزاری سخنرانی‌های علمی عصرانه زیست‌شناسی(به صورت مجازی)، برگزاری جشنواره کاوش و برگزاری همایش بین‌المللی آمار اشاره کرد.

       در ادامه این گردهمایی، حسین نادری‌منش عضو هیات علمی رشته بیوفیزیک و رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و زهرا واعظی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، حجت‌الاسلام موسی مستقیمان مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران،  اله‌بخش یزدانی رییس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران و   نظیفی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه به ایراد سخنرانی در خصوص موضوعات مربوط به این نشست پرداختند.

       یادآور می‌شود: این نشست با همکاری و مشارکت اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی ریاضی ایران، مجمع دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های ایران، انچمن‎های علمی زیست‌شناسی، ریاضی، شیمی و فیزیک دانشگاه مازندران، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های خوارزمی، علم و صنعت، تربیت مدرس، بوعلی سینا همدان و سازمان دانشجویان ایران برگزار شد.

پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

این جنگ به همه ثابت کرد در مقابل همه کاستی ها هیچ بلایی بدتر از ناامنی نیست

گرانی و نوسانات قیمت‌ها برنامه‌ریزی برای زندگی مردم را دشوار کرده است

جاده کندوان یکطرفه شد؛ ترافیک سنگین در هراز

برگزاری آیین اربعین از روستای ریسکلا تا شاهکلا

رییس دامپزشکی سیمرغ بر نظارت مستمر بر مراکز درمانی و خدماتی دامپزشکی تاکید کرد

دل‌ها به کربلا می رود و قدم‌هایی که جاماند؛ روایت جاماندگان

بازدید رئیس سازمان اوقاف کشور از موکب اوقاف مازندران در سامرا

اعزام 40 مددجوی مرد کمیته امداد نکا به اردوی شوق زیارت مشهد مقدس

دهمین یادواره شهدا شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی در کربلای معلی برگزار شد.

راه اندازی پویش سفیران اربعین ویژه جوانان و نوجوانان در شهرستان میاندورود

عکس | تجلیل از خانواده شهدا و خبرنگاران فقید رسانه مازندران

پرداخت 440 میلیون تومان فرانشیز درمانی به مددجویان بهشهر

همایش استانی گرامی‌داشت روز خبرنگار در نوشهر برگزار شد

نشست خبری رییس دانشگاه مازندران با خبرنگاران و یاران رسانه‌های گروهی

خبرنگاران مدافعان در مقابل ناتوی فرهنگی هستند

تدوین طرح مدیریت بیش از 50 درصد جنگل‌های شمال کشور

شورای فرهنگ عمومی به معضلات اصلی و ابرمسئله‌های استان بپردازد

روند صادرات محصولات کشاورزی در مازندران تسهیل شود

برگزاری کارگاه آموزشی بازی‌های بومی محلی در سوادکوه

به مناسبت روز خبرنگار

کشتی زیراب با کتابچه اختصاصی، افتخارات نونهالان و توسعه زیرساخت‌ها در مسیر احیا

واژگونی مخزن پمپ باد جان کودک ساروی را گرفت

نقش خبرنگاران در تبیین دستاوردهای نظام بی بدیل است

حجت الاسلام خانلری ضمن انتقاد شدید از مسئولین اداره کل راه و شهر سازی استان مازندران در خصوص نداشتن روشنایی جاده های سیمرغ

قلم خبرنگاری که در خدمت دین، اسلام و وطن و جهاد تبیین باشد، «قلم انسانی» است

هفدهم مرداد یادآور دغدغه مندی انسان‌هایی با وجدان بیدار

خبرنگاران، طلایه‌داران جبهه آگاهی و صداقت‌اند

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

پیام تبریک فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار

ادامه توفیق خدمت رسانی در طریق الحسین علیه السلام خادمیاران کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

دو مهاجم مسلح در ساری دستگیر شدند

کوشش صادقانه خبرنگاران زمینه‌ساز آگاهی، شفافیت، بهبود امور و کاشتن بذر امید، نشاط و رشد هر جامعه‌ای است

خبرنگاران و اهالی رسانه در خط مقدم مبارزه با اخبار نادرست و شایعات قرار دارند

رسانه ملی به تنهایی در برابر همه رسانه‌های استکباری دنیا ایستاده است

مدیر آب و فاضلاب سیمرغ خبر داد: پایداری در تأمین آب شرب با اجرای پروژه‌ها

نوشهر میزبان همایش استانی روز خبرنگار مازندران

آمادگی موکب اربعینی سوادکوه از پذیرایی زوار حسینی در کربلای معلی

نمایش «لبیک» در بابلسر به روی صحنه رفت

افتخارآفرینی نمایندگان دانشگاه مازندران در مسابقات پیکل‌بال کشور

حکم ریاست ابراهیم صالحی عمران به عنوان رییس دانشگاه مازندران تأیید شد

میزبانی موکب مازندران از 5 هزار زائر اربعین در سامرا به‌صورت شبانه‌روزی

نقش کلیدی هیئت‌های مذهبی مازندران در تقویت سرمایه اجتماعی و آرامش جامعه

بازدید مسئول محور سامرا از موکب اوقاف مازندران

گزارش تصویری فعالیت موکب اوقاف مازندران در شهر مقدس سامرا

روند فعالیت‌های اجرایی نهضت ملی مسکن دانشگاهیان دانشگاه مازندران

برگزاری سومین یادواره شهدا چندلا با محوریت شهدای معلم شهرستان سوادکوه

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی