آخرین مطالب

همایش استانی گرامی‌داشت روز خبرنگار در نوشهر برگزار شد سیاست و جامعه - فرهنگی، هنری

همایش  استانی گرامی‌داشت روز خبرنگار در نوشهر برگزار شد

  بزرگنمایی:
همایش استانی گرامی‌داشت روز خبرنگار با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری، نمایندگان مجلس، مسئولان حوزه اطلاع‌رسانی، فعالان فرهنگی، خبرنگاران، یاران و فعالان رسانه‌ای از شرق تا غرب استان مازندران در مجتمع فرهنگی گل نرگس شهرستان نوشهر برگزار شد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، همایش گرامی‌داشت روز خبرنگار سه‌شنبه بیست و یکم مردادماه 1404 با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان حوزه اطلاع‌رسانی، فعالان فرهنگی و خبرنگاران، یاران و فعالان رسانه‌ای از شرق تا غرب استان مازندران به مجری گری المیرا شریفی مقدم مجری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در مجتمع فرهنگی گل نرگس شهرستان نوشهر برگزار شد.








محمد محمدی،
 مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران در این آیین گفت: 19 روزنامه، 41 هفته نامه و  189 پایگاه خبری در استان مازندران رسانه در حال حاضر در استان مازندران فعال هستند،  

وی افزود: از مجموع 1000 خبرنگار مازندران تعداد 870 نفر از آنها در سامانه جامع رسانه عضو هستند.




محمدی بیان کرد: مازندران از لحاظ تعداد رسانه، جزء پنج استان برتر کشور قرار دارد.

 مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران با اشاره به برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی در جهت کیفیت بخشی در حوزه خبر و رسانه، خاطرنشان کرد: همواره در جهت ارتقاء کیفیت به آموزش نیاز است و در این جهت در آینده نیز برنامه‌های وجود دارد.




شاهرخ جهانشاهی، فرماندار نوشهر  نیز گفت:  17 مرداد فرصت مناسبی جهت تجلیل از قشر فرهیخته اصحاب رسانه است.

وی افزود: شهرستان نوشهر از ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف و زیرساخت‌های گردشگری و حمل و نقل برخوردار است و وجود گمرک، بندر و فرودگاه و دسترسی به پایتخت یک ظرفیت بزرگ برای این شهرستان محسوب می‌شود.





جهانشاهی بیان کرد: نقش خبرنگاران در به تصویر کشاندن دستاوردهای دولت مهم است.

 فرماندار نوشهر با بیان اینکه استاندار مازندران با نگاه میدانی در استان پیگیر ارائه خدمات و تحقق اهداف دولت است. خاطرنشان کرد:  استاندار مازندران استان را به میدان سازندگی بدل کرده و در جنگ 12 روزه در توزیع اقلام و سوخت، سبک جدیدی از مدیریت را به تصویر کشید.





مهدی یونسی رستمی،
استاندار مازندران به اهمیت نقش رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: پویایی یک سیستم در گرو رسانه‌های پرسش‌گر و منتقد است؛ اگر چراغ رسانه خاموش شود، رانت و فساد بیداد خواهد کرد. 

وی افزود: آزادی بیان رسانه‌ها را در چهارچوب قانون اجرا می‌کنیم و خارج از آن به هرج و مرج و ناامنی می‌انجامد. تعادل میان این دو، تضمین‌کننده پویایی نظام است. 

یونسی  تأکید کرد: اگر آزادی به تخریب تبدیل شود، با آن برخورد خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم افراد نا آرام امنیت و آرامش 3 میلیون و 500 هزار نفر جمعیت استان را بر هم بزنند. 





استاندار مازندران با اشاره به  مدیریت بحران‌ها گفت: در جنگ 12 روزه اعتماد دو سویه ایجاد کردیم و جمعیت ناگهانی را مدیریت و خدمات‌رسانی کردیم. دست خبرنگاران را می‌بوسم؛ ما اهل تملق نیستیم و عملکردگرا هستیم. 

وی اظهار کرد: 70درصد مشکل پسماند را حل خواهیم کرد و مشکل فاضلاب در تصفیه خانه چالوس و نوشهر به پایان رسیده است. پروژه‌ها با تلاش نمایندگان در اخذ منابع به زودی افتتاح می‌شود.





عبدالوحید فیاضی، نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: خبرنگاران باید نقش خود را ایفا کنند و این مهم بدون پشتوانه امکان‌پذیر نیست. آن ها با کمترین دریافتی، پاداش و بیمه که از ابتدایی‌ترین نیازهاست مسئولیت‌های اجتماعی خود را بر عهده می‌گیرند و نباید درگیر مشکلات معیشتی شوند.

وی  با اشاره به  لایحه مقابله با انتشار اطلاعات خلاف واقع،  افزود: دولت می‌تواند لایحه ارائه دهد و همچنین می‌تواند آن را پس بگیرد.





الیاس حضرتی،
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز در ادامه این آیین گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات جامعه رسانه کشور مساله مسکن است. در این زمینه رایزنی‌هایی صورت پذیرفته است  که خبرنگاران به صورت رایگان صاحب‌خانه شوند.

وی افزود: با وزیر راه و شهرسازی صحبت کردیم تا به خبرنگاران سهام مسکن بدهیم. درخواست زمین کردیم و با وزیر فرهنگ هم رایزنی شد تا فهرستی از خبرنگاران ارایه دهند.

حضرتی بیان کرد: از استانداران هم خواسته شد تعاونی مسکن خبرنگاران را تشکیل دهند تا با دریافت زمین فراخوان ساخت منتشر شود. فرمول ما هم تعیین شده و مسکن با مشارکت انبوه‌سازان به صورت رایگان به خبرنگاران می‌دهیم.



رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت کار با بیان اینکه خبرنگار کشف حقیقت و نشر حقیقت است تا مردم که تشنه حقیقت هستند به داده‌های درست دست یابند. خاطرنشان کرد: انسان تشنه حقیقت است و خبرنگار در این مسیر زحمت زیادی می‌کشد. این موضوع را درک می‌کنم، چون 25 سال است که شبانه‌روز با این حرفه درگیر هستم.

وی اظهار کرد: هیچ مدیر و دستگاهی نمی‌تواند بدون مشورت کاری را از پیش ببرد. رسانه این امکان را فراهم می‌کند و پلی بین مسوولان و اندیشمندان می‌شود و مسیر را با گزارش‌های حرفه‌ای روشن می‌کند.

حضرتی ادامه داد: رسانه در قالب یادداشت‌ها دیدگاه‌های صاحب‌نظرترین و متخصص‌ترین افراد را گردآوری می‌کند و به جامعه و مدیران ارائه می‌کند.



رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد: یک فرصت تاریخی و عقلانی در اختیار مدیران قرار دارد تا از طریق اهالی رسانه با مردم تعامل داشته باشند و فهم مشترک ایجاد کنند.

 وی با اشاره به اینکه مگر ما چیزی جز این می‌خواهیم که بذر امید را در جامعه بکاریم و پرورش دهیم؟ اذعان داشت: اگر به دنبال امیدآفرینی و اعتمادسازی هستیم باید سراغ رسانه‌ها برویم. این‌که چه روایتی باید بسازیم و چگونه آن را نشر دهیم را رسانه‌ها خوب می‌شناسند.

حضرتی تاکید کرد:  لازم است به رسانه‌ها و اهالی رسانه اعتماد کنیم. اگر هم باج‌نیوزها وجود دارند و فعال هستند، با نگاه ویژه و توجه کردن به رسانه‌های حرفه‌ای آن باج‌نیوزها رنگ می‌بازند.




رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه همبستگی افکار عمومی می‌تواند ما را از معبرهای خطرناک عبور دهد. افزود: در جنگ 12 روزه مشاهده کردیم که چگونه همه در کنار هم ایستادند و به دشمنی که فکر می‌کرد 2 روزه به نتیجه می‌رسد پاسخ دندانشکنی  دادند.

پخش نماهنگ‌های ویژه روز خبرنگار،  نقالی و اهدای لوح تقدیر به برگزیدگان، از جمله برنامه هایی بود که در این آیین گرامیداشت برگزار شد.





در ادامه این آیین گرامی‌داشت از خانواده شهدای خبرنگار، خبرنگارانی که دار فانی را وداع گفتند با حضور مسئولان حاضر در این آیین با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.



 
در پایان این آیین تقدیر و تجلیل از خبرنگاران برتر حوزه‌های مختلف خبری و فعالان رسانه‌ای که طی یک سال گذشته در انعکاس رویدادها و مسائل استان عملکرد برجسته‌ای داشتند از برنامه پایانی این آیین به شمار می رود. 



تجلیل از خانواده خبرنگار پیشکسوت  فقید بابلسر عین الله دادشی تنکابنی 



تجلیل از خانواده خبرنگار پیشکسوت  فقید بابلسر عین الله دادشی تنکابنی 

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند