آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو اظهار داشت: 16 آذر رویکرد ضدآمریکایی و ضد کودتای ناجوانمردانه 28 مرداد دارد. نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو اظهار داشت: 16 آذر رویکرد ضدآمریکایی و ضد کودتای ناجوانمردانه 28 مرداد دارد.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های نمازجمعه این هفته ساری با تأکید و توصیه بر تقوا اظهار داشت: تقوا در رفتار برای اهل بیت موجب زینت خواهد بود.

وی با گرامیداشت سالروز شهادت میرزاکوچک خان جنگلی افزود: امروز انقلاب اسلامی به برکت جهاد و رشادت و رزم و ایثار مجاهدان در طول تاریخ پیروز شده است و باید بدانیم از تبار نورانی برخوردار هستیم و قدر و قیمت خود را بشناسیم و از مسیر منحرف نشویم.

محمدی لائینی با گرامیداشت روز جهانی معلولان بیان کرد: جامعه معلولان جامعه مظلوم هستند و جامعه ما باید وظیفه انسانی و قانونی خود را در قبال این افراد بشناسد.

امام جمعه ساری به سالروز تصویب قانون اساسی اشاره کرد و از آن به عنوان افتخار نظام جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت: محتوای قانون اساسی ما دینی و قانونی است و چیزی که قانون است باید برای آن احترام قائل شد و بعد دینی آن احترام بیشتری دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو اظهار داشت: 16 آذر رویکرد ضدآمریکایی و ضد کودتای ناجوانمردانه 28 مرداد دارد.

امام جمعه ساری با تبریک و تسلیت شهادت «احمد صالحی» اذعان داشت: این شهید افتخار و سعادت را پیدا کرده است و ما به از دست دادن این جوان ریبنده و شایسته متاسف هستیم و از اینکه به فیض شهادت رسید مایه افتخار است و جامعه وظیفه خود را برای مراسم وداع امشب و تشییع فردا انجام خواهد داد.

وی با اشاره به رکود بازار خرید و فروش محصولات کشاورزی و باغی و نگرانی‌های این قشر خواستار توجه جدی مسئولین به صادرات روان و راحت و افزایش قیمت نارنگی و برنج شد و گفت: باید کاری کنیم که کشاورزان ضرر نکنند و مطالبات مردم مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه حساب اغشاشات با اعتراضات از هم جداست، از استاندار و وزارت جهاد خواست تا مسئله را جدی بگیرند و در بخش صادرات تسهیل صورت بگیرد و وضع بازار روبراه بشود.

 

محمدی لائینی با گرامیداشت هفته نیروی دریایی اظهار داشت: نیروی دریایی مظهر رشد و فناوری و پیشرفت و تبلور خودباوری هستند.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه دنیاطلبی باعث حرص بیشتر می‌شود، تأکید کرد: کسانی که غنی‌تر هستند محتاج‌تر و حریص‌تر هستند و باید این حرص را در پرتو تقوا مدیریت کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه امروز استکبار جهانی حریص‌تر است و از راه غارت کشور‌های دیگر دنیا را به دست آوردند، تصریح کرد: برخی از افراد در دام این ظالمان تاریخ افتادند و دست به جرم و جنایت می‌زنند و استعمار و استکبار از نگاه اخلاقی حرص بنیان است و آمریکا خود را کدخدا و قطب دنیا و ابرقدرت می‌داند و اگر کسی قوی بشود به ضررش است.

امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: آمریکا ما را از حقوق واقعی ما و رشد در زمینه‌های علمی و مستقل بودن که حق ماست محروم می‌کند و رهبر معظم انقلاب فرمودند که آمریکا در پی مذاکره نست بلکه باج می‌خواهد و هیچ ایرانی با غیریتی باج نمی‌دهد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه