آخرین مطالب

سردار غلامرضاسلیمانی رئیس بسیج مستضعفین کشور گفت :با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه به دنبال جنگ نبود بلکه می خواست از عظمت و کیان و شایستگی خود دفاع کند،

سردار غلامرضاسلیمانی رئیس بسیج مستضعفین  کشور گفت :با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه به دنبال جنگ نبود بلکه می خواست از عظمت و کیان و شایستگی خود دفاع کند،

  بزرگنمایی:

شکست آمریکا و متحدینش نشان داد امنیت با دلار بدست نمی‌آید

شکست آمریکا و متحدینش نشان داد امنیت با دلار بدست نمی‌آید

رئیس بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه مفهوم قدرت در دنیا به واسطه انقلاب اسلامی تغییر کرده گفت: حضور نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا دیگر کارایی ندارد و امروز جزء شکست دستاورد دیگری برای آن کشور و متحدینش نداشته است زیرا امنیت دیگر با دلار بدست نمی‌آید.

به گزارش خبرنگار فجر شمال : سردار غلامرضا سلیمانی روز پنجشنبه در نخستین یادواره شهدای رسانه کشور در بابلسر با اشاره به اینکه بزرگ ترین دستاورد انقلاب اسلامی در کنار سقوط حکومت شاهنشاهی تغییر مفهوم قدرت در دنیا بود ، افزود: امام خمینی (ره) با توسل به قدرت نظامی بر نظام تا دندان مسلح شاهنشاهی غلبه نکرد ، بلکه با تفکر غلبه خون بر شمشیر و با تکیه بر نیروی ایمانی مردم، مفهوم قدرت نرم و معنوی را به دنیا شناساند. 

وی با بیان اینکه امروز جبهه مقاومت از لحاظ تکنولوژی نظامی در برابر ائتلاف قدرت سلطه قابل مقایسه نیست، گفت: اما چون تکیه نیروی مقاومت بر نیروهای مردمی و معنوی و ایمانی است ، شاهد برتری آن در مقابل یک قدرت نظامی منسجم هستیم. 

رئیس بسیج مستضعفین انقلاب اسلامی گفت: امروز دیگر قدرت آمریکایی قابل بکارگیری نیست اگر چه آنها همچنان وارد میدان می شوند اما همواره در میدان بودن هیچ دستاوردی برای آنها به همراه ندارد و آنها را دچار عدم موفقیت و شکست کرده است .

سردار سلیمانی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی پایان هندسه قدرت حق وتویی بود، افزود: بعد از جنگ جهانی دوم متفقین با ایجاد سازمان ملل و حق وتو برای خود هندسه جدیدی از قدرت به جهان تحمیل کردند که پیروزی انقلاب اسلامی نقطه پایان این هندسه بود. 

 

رئیس بسیج مستضعفان کشور با بیان اینکه رسانه های انقلابی باید  بخوبی دستاوردهای انقلاب را شناسایی و نتیجه این دستاوردها را برای نسل جوان تببین کنند، افزود:  اگر چه دشمن  در طول 40 سال انقلاب با فتنه های مختلف،جنگ تحمیلی،نابرابری عظیم و گسترده  و تحریم کشور را مورد تهاجم قرار دادند اما رسانه های انقلابی در مقابل این هجمه های دشمن ایستاده اند و توانستند حقایق را به گوش جهانیان برسانند.

وی با بیان اینکه تدابیر رهبر انقلاب چه در داخل و خارج کشور بوسیله رسانه انقلابی در سطح جهانی اطلاع رسانی می شود،گفت: امروز وظیفه رسانه انقلابی ما اعم از هر گرایش و سلیقه باید در شناساندن حقایق به مردم باشد.

سلیمانی افزود: رسانه ها باید برای مردم تبیین کنند که حکومت قاجار و پهلوی با تکیه بر قدرت بیگانگان  لطمات زیادی با انعقاد قرارداد مختلف ترکمنچای ،قرارداد پاریس و ...به کشور وارد کردند و باعث شدند  بخش زیادی از خاک کشور از سرزمین ما خارج شود.

سلیمانی تصریح کرد: اروپایی ها و امریکایی ها از جنگ صلیبی تاکنون بجز جنگ ، خونریزی ،چپاول و غارت چیز دیگری در کارنامه خود در جهان به خصوص در منطقه خاورمیانه نداشته اند.

وی خطاب به رسانه ها گفت: اگر می خواهیم گام در مسیر افتخار آمیز بگذاریم و برای کشور صلح و امنیت ملی را داشته باشیم باید خیانت کشورهای اروپایی و امریکایی را برای مردم و جوانان بازگو کنیم و جنایتهای غربی ها را به گوش مردم  برسانیم.

رئیس بسیج مستضعفین افزود: هر رسانه فارغ از هر دیدگاه واقعیت ها را بیان کند و همانطور که شهدا ی رسانه خواستند علاوه بر  امنیت فیزیکی،امنیت  روحی روانی را در کشور بوجود آورند وظیفه همه رسانه ها است در کنار مردم باشند.

غلامرضاسلیمانی با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه به دنبال جنگ نبود بلکه می خواست از عظمت و کیان و شایستگی خود دفاع کند، گفت: چون استکبار می دانست مردم سالاری دینی الگوی سایر کشورهای مسلمان قرار خواهد گرفت در مقابل آن صف ارایی کردند. 

وی با تاکید بر این که  امنیت ایران با دلار به دست نیامده بلکه در بستر خون شهدا به دست آمده ، گفت: این امنیت با صبر و مقاومت خانواده شهدا و ایثارگران و مردم دلسوز این مرز و بوم به وجود امده است 

گفتنی است که نخستین یادواره شهدای رسانه کشور که با محوریت مستندساز شهید مدافع حرم هادی باغبانی امروز در بابلسر برگزار شد.  مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر