آخرین مطالب

برگزاری «سلوک گمنامی 14» در دانشگاه مازندران سیاست و جامعه

برگزاری «سلوک گمنامی 14» در دانشگاه مازندران

  بزرگنمایی:
«سلوک گمنامی ۱۴» به یاد دو شهید گمنام دانشگاه مازندران با حضور دانشجویان، دانشگاهیان، اساتید دانشگاه مازندران، خانواده معظم شهدا در مسجد امام جعفرصادق(ع) واقع در پردیس دانشگاه برگزار شد.


«سلوک گمنامی 14» به یاد دو شهید گمنام دانشگاه مازندران با حضور دانشجویان، دانشگاهیان، اساتید دانشگاه مازندران، خانواده معظم شهدا در مسجد امام جعفرصادق(ع) واقع در پردیس دانشگاه برگزار شد.

سردار اهوازیان

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ایکنای مازندران، «سلوک گمنامی 14» به یاد دو شهید گمنام دانشگاه مازندران شامگاه 22 آذرماه با حضور دانشجویان، دانشگاهیان، اساتید دانشگاه مازندران، خانواده معظم شهدا و مردم شهیدپرور بابلسر و مسئولان استانی و شهری، در مسجد امام جعفر صادق(ع) واقع در پردیس دانشگاه برگزار شد.

این آیین بزرگداشت شهدای گمنام، با مجری‌گری شفیع شعله‌کار همراه بود.

پس از تلاوت کلام‌الله مجید، توسط قاری ممتاز  و برجسته کشور، حجت‌الاسلام موسوی مستقیمان، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مازندران، ضمن خیر مقدم گویی به جمع حاضر در این آئین شهدای گفت: آرامش و امنیت ما در کشور  مدیون خون شهدایی است که در هشت سال دفاع مقدس به مقابله با دشمن  تا دندان مسلح، تا پای شهادت ایستادگی کردند.

وی افزود: در این میان عزیزانی در اوج گمنامی به شهادت رسیدند که امروز شاهد برگزاری آئینی هستیم که برای دوشهید گمنام دانشگاه که چهاردهمین سال شهادتشان فرارسیده، در نظز گرفته شده است.

مستقیمان تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم ادامه دهنده راه ین شهیدان باشیم که برای حفظ استقلال و آزدی و امنیت این کشور جان خود را فدا کرده اند.

در ادامه این مراسم اسراء جلیلیان، هنرمند نونهال کرمانشاهی عرصه نمایش به اجرای نمایش تک‌گویی با موضوع شهادت یکی از دانشمندان که در پیش فرزندش به شهادت رسید، پرداخت. 

سپس سردار عبدالفتاح اهوازیان، کارشناس جبهه مقاومت و بیداری اسلامی و فرمانده قرارگاه نصرت به سخنرانی درباره شهدا و وقایع اخیر و توطئه دشمنان ایران اسلامی جهت تجزیه و براندازی پراخت و گفت: دشمنان اسلام و ایران اسلامی در وقایع اخیر با ایجاداغتشاش قصد براندازی و تجزیه ایران اسلامی را داشتند.

وی افزود: برگزاری این آئین شهدایی در جنگ جهانی فضای مجازی علیه ایران، به مثابه ورود مهمات برای بچه‌هایی هستند که تحت محاصره دشمنان قرار گرفته‌اند. امروز حضور شما در این آئین‌ اثرش از موشک‌های دور برد بیشتر است.

سردار اهوازیان با بیان این که در دانشگاهی حضور پیدا کردیم که کانون شهدا ی دانشجوی است، تصریح کرد: مفتخریم که در جنگ بیش از 3هزار دانشجو برای حفظ استقلال و امنیت کشور و پنج بانوی دانشجوی شهید در پشت جبهه داشتم  که به فیض شهادت نائل امدند.

کارشناس جبهه مقاومت و بیداری اسلامی با بیان اینکه چرا از این الگوها سخنی به میان نیاوردیم تا دشمن آمد و روایت کرد، خاطرنشان کرد:  اگر ما روایت نکنیم، دشمن روایت می‌کند و از آن سوی مرزها علیه نظام جمهوری اسلامی به اسم زن توطئه می‌کند، ما هزار و هشتصد زن جانباز و آزاده داریم که تاکنون هیچ صحبتی از آن‌ها به میان نیامده است، این‌ها در پشت جبهه به درجه جانبازی نایل آمدند.

اهوازیان به تأثیر منفی کرونا و بی‌تدبیری دولت پیشین، در ورود تلفن همراه در مدارس جهت آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: بزرگترین لطمه دراین زمان بر افکار دانش‌آموزان وارد آمد که هم‌اکنون شاهد نتیجه آن در اغتشاشات اخیر در کشور هستیم که با خوراک غلط به کاربران ایرانی به این فتنه اخیر در کشور دامن زدند.

در ادامه تشییع پیکر شهید گمنام، مداحی و مدیحه‌سرایی پایان‌بخش این آیین شهدایی بود.

پایگاه خبری فجر شمال
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر