آخرین مطالب

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور

حاج قاسم رسالت خود را در دعوت به امر به معروف با محبت عملی می کرد سیاست و جامعه

حاج قاسم رسالت خود را در دعوت به امر به معروف با محبت عملی می کرد

  بزرگنمایی:
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور گفت: حاج قاسم رسالت خود را در دعوت به امر به معروف با محبت عملی می کرد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سردار عظیم ابراهیم پور، در مراسم سومین سالگرد شهادت سردار بزرگ و پر افتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت و یادواره پنج شهید روستای خرماکلا که به همت کانون فرهنگی هنری شهید علی گراییلی برگزار شد، با تاکبد بر بازخوانی کتاب انسان کامل شهید مرتضی مطهری اظهار کرد: در این کتاب آمده انسان کامل باید در همه ابعاد انسانی به صورت هماهنگ رشد کند.

کارشناس مسائل سیاسی از حاج قاسم سلیمانی بعنوان انسان کامل یاد کرد و گفت: حاج قاسم به مدت چهار سال برای آزادی نبل و الزهرا منطقه شیعه نشین در سوریه تلاش کرد و زمانی که مدافعین حرم از مردم که چهار سال در محاصره بودند سوال گرفتن چطور این مقاومت را آموختید گفتند این مقاومت را از خرمشهر آموختیم و روح مقاومت را از امام راحل در نجف آموختیم. وی به ویژگی مهربانی و یتیم نوازی حاج قاسم اشاره کرد و افزود: حاج قاسم سلیمانی در دیدار و تکریم و رفع مشکلات خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران پیشگام بودند.

سردار ابراهیم پور با بیان اینکه شهید سلیمانی در یتیم نوازی از فرزندان شهدای مدافع حرم پیشتاز بودند، ادامه داد: حاج قاسم در تمام دغدغه مندی های خود در زندگی فردی و اجتماعی از جبهه مقاومت لحظه ای غفلت نداشت.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور با بیان اینکه خدا ابهت و مودت حاج قاسم را به دل مردم به ویژه مستضعفین انداخت، گفت: همچنین به لطف خداوند متعال، نام سردار سلیمانی لرزه به اندام استکبار می انداخت.

سردار ابراهیم پور با اشاره به خاطره ای از شهید سلیمانی برای اقامه اذان و نماز در کاخ کرملین روسیه، تاکید کرد: ندای توحید، نوبت و امامت و مودت و محبت اسلام در تمامی محافل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... باید سرداده شود. همین نماز شهید سلیمانی موجب شد تا پوتین به ژنرال انقلاب اسلامی دل بسته شود.

وی با بیان اینکه عظمت اسلام به نماز، اذان و جماعت است، گفت: شهید سلیمانی در تمام شئون ولایتمداری را مورد توجه داشتند.

سردار ابراهیم پور با بیان اینکه پیکر مطهر شهید سلیمانی در تهران، قم، مشهد، کرمان و اهواز با حضور 23میلیون جمعیت تشییع و تدفین شد، افزود: حاج قاسم اصولگر و اصلاح طلب نبود بلکه انقلابی واقعی بود برای همین در دل ها جای گرفت.

وی با بیان اینکه نظام حاج قاسم تجلی انقلابی گری است، گفت: 23 میلیون جمعیت که زیر تابوت حاج قاسم را گرفتند بزرگترین رفراندوم را به رخ دنیا کشیدند

این تحلیل گر مسائل سیاسی با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی در راهپیمایی 22بهمن حضور یافت و همه با این شهید والامقام عکس یادگاری انداختند و بانویی کم حجاب از ایشان خواست با او عکس بگیرد که این خانم به جهت ابهت حاج قاسم حجاب را برگزید، افزود: رهبری فرمودند کم حجاب ها هم بچه های انقلاب هستند اگر می خواهید نذر کنید به بانوان بی حجاب محبت کنید و برایشان حجاب هدیه ببرید.

وی با بیان اینکه رهبری به تذکر لسانی اعتقاد دارند، گفت: مسئله بدحجابی و بی حجابی باید به کمک مردم رفع شود. همرزم شهید قاسم سلیمانی با بیان اینکه حاج قاسم همه دختران بی حجاب را هم دختران خود می دانست، اذعان کرد: حاج قاسم رسالت خود را در دعوت به امربه به معروف با محبت عملی می کرد.

سردار ابراهیم پور با بیان اینکه رهبری عاشق و دوستدار حاج قاسم سلیمانی بودند، افزود: حاج قاسم در بیت رهبری انقلاب از جایگاه مردم وارد بیت می شدند و هرگز از مردم داری غفلت نمی کرد. وی با اشاره به فتنه استکبار و پشت پرده حوادث اخیر ، بیان کرد: از بدو ولادت انسان جبهه حق و باطل وجود داشت. تمام بزرگان دینی مقابلشان جبهه باطل داشتند.

همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: از بدو خلقت بشر، شاهد تقابل جبهه حق و باطل هستیم و علمدار جبهه حق و باطل تنها دو مکتب اسلام و صهیونیسم است.

سردار ابراهیم پور با تاکید بر اینکه جهان اسلام برای مقابله با استکبار جهانی به قدرت بیش از یک میلیارد مسلمان نیاز منداست، گفت: وحدت شیعه و سنی یک استراتژی آخرالزمانی است.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس 36کشور مقابل جمهوری اسلامی ایران ایستادند اما به برکت هدایت های امام راحل و ایثار رزمندگان انقلاب اسلامی پیروز شد، ادامه داد : استکبار از سال 57 تا کنون به دلیل اینکه در حال فروپاشی هستند فتنه های زیادی را علیه انقلاب اسلامی رقم زد.

سردار ابراهیم پور با بیان اینکه سال 90 در دیدار جوانان کشورهای اسلامی فرمودند دنیا وارد پیچ تاریخی شده که نخبگان باید مدیریت کنند، افزود: کشورها به فرموده رهبری سلطه جو یا سلطه پذیر هستند اما جبهه مقاومت که سلطه جو و سلطه پذیر نیست مدیریت منطقه را بدست خواهد گرفت که است
کبار از این قدرت می هراسد. 

وی از کرونا و تعطیلی مدارس و توزیع گوشی های همراه به عنوان آفت بزرگ در  حوزه اجتماع یاد کرد و گفت: دوری دانش آموزان و دانشجویان از فضاهای آموزشی،  فرهنگی، ورزشی و قرآنی و... زمینه ساز حضور این قشر در جمع اغتشاش گران شد که باید برای خنثی شدن این فتنه دشمنان انقلاب اسلامی جهاد تبیین داشت. همرزم سردار شهید قاسم سلیمانی بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی اگر حاج قاسم شد، برای اینکه سرباز و تابع ولایت بود و اگر مسئولان حواسشان نباشد و ذره‌ای از خط ولایت فاصله بگیرند، باچالش مواجه خواهند شد.

سردار ابراهیم پور با بیان اینکه باید برای اینکه ولایت از ما راضی باشد باید خودمان را در مکتب حاج قاسم بازتعریف کنیم، افزود: در این فتنه روشن شد که پشت پرده فرماندهی فتنه مستقر در آمریکا و برخی سفارتخانه‌های اروپا در خیابان های تهران بود که به واسطه هدایت های داهیانه رهبری و اقتدار نیروهای امنیتی و نظامی و بصیرت مردم فتنه استکبار با شکست مواجه شد.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اخبار انتظامی مازندران در 11 مهر ماه

در جریان سفر رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به زادگاه شهید کشوری انجام شد؛ گفت‌وگوی تلفنی وزیر آموزش و پرورش با همسر و فرزند شهید احمد کشوری سیمرغ سرافراز ایران

اجرای طرح دوراپزشکی برای درمان ناباروری در مازندران

خدمت در حوزه بهزیستی نزد خداوند ارزشمند و پرفضیلت است

بصیرت و ثبات‌قدم در مسیر ولایت حفظ شود

خادمی امام رضا(ع)، تجلی محبت و خدمت صادقانه به مردم است

نشست هم‌اندیشی استادان و مربی‌های آموزشگاه‌های مداحی مازندران + عکس

تاکید بر بهبود وضعیت فضاهای آموزشی و پرورشی زادگاه شهید کشوری / تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم

معارفه دکتر محسن رمضانی بعنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج کارمندی شهید حسین حاجیان جهاد کشاورزی صورت پذیرفت

انتصاب چهار عضو جدید هیئت امنای دانشگاه‌های مازندران توسط وزیر علوم

پیام تشکر مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران از مواضع وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری

نگاهی با ترازوی اعتدال در انتخابات شهرستان سوادکوه

کاهش تراز آب دریای مازندران نتیجه تغییرات اقلیمی است

کاهش تراز آب دریای مازندران نتیجه تغییرات اقلیمی است

نشست شورای قرآن و عترت و نماز ساری برگزار شد

درخشش رسانه‌ای در سیمرغ

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌سیمرغ با صدور پیامی 7 مهر ماه روز آتش‌نشانی و ایمنی را به آتش‌نشانان جان برکف سیمرغ تبریک گفت

تمدن‌سازی اسلامی در گرو تربیت نیروی انسانی متعهد است

تئاتر دفاع مقدس؛ حفظ اصالت و نوآوری در مسیر هویت‌سازی فرهنگی شهرستان‌ها

ضمن تأکید بر اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان، نقش مدارس و مربیان را در تربیت انقلابی دانش‌آموزان بسیار مهم دانستند.

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران

تلف شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای بالغ و توله در منطقه نشل آمل

آغاز ویژه‌برنامه «شهیدانه، دعوت» در دودانگه ساری

گردهمایی دانشگاهیان مازندران در بزرگداشت هفته دفاع مقدس

نشست هم اندیشی برای حل مسائل ومشکلات رانندگان حمل و نقل کالاهای سنگین در ایام هفته دفاع مقدس

مراسم تجلیل از چهره‌های ماندگار هنر و رسانه در سیمرغ

شهادت مبارزه‌ای در راه حق است که شهیدان با پرواز به آسمان، به کرامت و فضیلت دست پیدا می کنند

هفته دفاع مقدس یادآور ایستادگی مقاومت و فداکاری مردان و زنان این سرزمین است

دفاع مقدس تجلی اعتماد و توکل به خداوند بود

قرار گرفتن اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در فهرست پژوهشگران برتر جهان

دفاع مقدس تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های شهدا، جانبازان و آزادگان

پیرزن تنها، در جستجوی صلح در دل تنهایی

تجلیل از حماسه‌سازان جبهه‌ها / به مناسبت هفته دفاع مقدس، خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

نشست هم‌اندیشی دبیران درس آمادگی دفاعی با حضور فرماندهی محترم ناحیه، سرهنگ حسنعلی‌زاده

آغاز سال تحصیلی با یاد امام مهربانی‌ها در مدارس سیمرغ با حضور خادمیاران و یاوران رضوی، زنگ مهر رضوی همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

وقف جدید به ارزش 110 میلیارد تومان در نوشهر و چالوس

چهارمین سالگرد ارتحال آیت‌الله حسن‌زاده آملی

بهره برداری از 6 واحد مسکن مددجویی روستایی در شهرستان ساری

اصلاحات همه جانبه و گذار مدیریت شده، ضامن پایداری نظم و استواری سیاسی آینده ایران است

قدرت فضای مجازی در توسعه شهرستان سوادکوه و رسیدگی به مطالبات مردمی

برگزاری 450 برنامه در سوادکوه برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس

رجبعلی‌وهابی‌خنکداری‌فرماندار‌سیمرغ گفت: دانش‌آموزان سرمایه‌های اصلی کشور محسوب می‌شوند و نقش معلمان عزیز در این راستا هم خطیر و هم ارزشمند است

گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اجرای 70 برنامه در بابلسر

پیام نماینده ولی‌فقیه در مازندران به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

انقلاب اسلامی متکی بر مردم علاقه‌مند به نظام و رهبری است

اهدای یکصد بسته دانش‌آموزی توسط خیر چالوسی/پرداخت کمک‌معیشت به مددجویان آمل

ظرفیت‌های بومی مازندران فرصت مناسبی برای توسعه کسب‌وکار‌های خانوادگی است

هشدار بارش شدید باران و تگرگ؛ تهدید محصولات کشاورزی 5 استان کشور

مشکلات معیشتی مردم به صورت بنیادی حل شود