آخرین مطالب

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساری اعلام کرد:

هدف گذاری افزایش ظرفیت تولید آنتی بیوتیک سازی ایران به 1000 تن کشاورزی و اقتصادی

هدف گذاری افزایش ظرفیت تولید آنتی بیوتیک سازی ایران به 1000 تن

  بزرگنمایی:
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: مقرر شد؛ با هدف گذاری که صورت می گیرد، ظرفیت تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران به ۱۰۰۰ تن برسد و طرح توسعه تولیدات این مجموعه از سوی مدیران این شرکت در روزهای آینده تدوین و با تایید استاندار مازندران به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شود.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: مقرر شد؛ با هدف گذاری که صورت می گیرد، ظرفیت تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران به 1000 تن برسد و طرح توسعه تولیدات این مجموعه از سوی مدیران این شرکت در روزهای آینده تدوین و با تایید استاندار مازندران به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شود.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران در ساری با عنوان اینکه این وزارتخانه وظایف متعددی دارد و برای فراهم کردن عدالت اجتماعی نیازمند برخی زیرساخت ها هستیم، خاطرنشان کرد: با هدف گذاری که صورت می گیرد، مقرر شد؛ ظرفیت تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران به 1000 تن برسد و طرح توسعه تولیدات این مجموعه از سوی مدیران این شرکت در روزهای آینده تدوین و با تایید استاندار مازندران به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شود.

وی گفت: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزایش ناوگان دریایی را در دستور کار داده است و به همین منظور چند فروند کشتی نیز خریداری شد و در آینده نزدیک به ناوگان دریایی کشور اضافه می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: با شرکت صدرا نیز توافق شد که چهار فروند کشتی با استفاده از توان و ظرفیت شرکت دانش بنیان داخلی بومی سازی و تولید کند و فردا جمعه از روند ساخت این کشتی در بندرامیرآباد بازدید خواهد شد.

صولت مرتضوی یادآور شد: هنر مدیریت به فعلیت درآوردن استعدادهای بالقوه و تولید ثروت از دانش است که در عرف امروز به مقوله دانش بنیان تعبیر می شود و چند سالی است محور فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است بطوریکه حضرت آقا فرمودند: " اقتصاد دانش بنیان ستون فقرات کشور است."

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: رقابت پذیری، افزایش بهره وری از مزیت ها و مولفه های اقتصاد دانش بنیان است و جمهوری اسلامی ایران بدلیل موقعیت ژئوپلیتیکی که دارد از مزیت منابع انسانی خلاق و نام آوری برخوردار است و یکی از نقاطی که نیروی انسانی در جمهوری اسلامی خوش درخشیده است تولید محصولات در حوزه درمانی است.

این مسئول اظهار کرد: مازاد تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران باید به امر صادرات اختصاص پیدا کند و افزایش تولیدات مبتنی بر محصولات دانش بنیان و بهره وری بالا می بایست در دستور کار قرار گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش مراودات تجاری با روسبه و دیگر کشورهای حاشیه دریای خزر، گفت: با توافقات صورت گرفته ناوگان حمل و نقل دریایی کشورمان در راستای توسعه صادرات کالا افزایش خواهد یافت.

شرکت در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان مازندران، شرکت در جلسه شورای مدیران وزارت فاه، بازدید از کشتی سازی صدرا و آغاز عملیات اجرایی ساخت کشتی در این شرکت، بازدید از مجموعه پرورش ماهیان خاویاری قره برون و بازدید از پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک از دیگر برنامه های سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مازندران است.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند