آخرین مطالب

هشدار دادستان مازندران نسبت به انتصاب افراد فاقد صلاحیت در ‌منابع طبیعی مازندران سیاست و جامعه

هشدار دادستان مازندران نسبت به انتصاب افراد فاقد صلاحیت در ‌منابع طبیعی مازندران

  بزرگنمایی:
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران نسبت به انتصاب افراد فاقد صلاحیت در اداره منابع طبیعی به دلیل فشار برخی افراد ذی‌نفوذ هشدار داد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران  نسبت به انتصاب افراد فاقد صلاحیت در اداره منابع طبیعی به دلیل فشار برخی افراد ذی‌نفوذ هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، محمد کریمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران در نشست گرامی‌داشت هفته منابع طبیعی استان مازندران نسبت به انتصاب افراد فاقد صلاحیت در اداره منابع طبیعی به دلیل فشار برخی افراد ذی‌نفوذ هشدار داد و اظهار داشت:  در تمامی نشست ها، تاکیدات فراوانی بر حفظ منابع طبیعی و منابع ملی به تمام روسا و دادستان‌ها داشته‌ایم و‌  بر این امر مصمم ‌بوده و ‌ از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

وی تاکید کرد: ترویج فرهنگ حفظ اراضی ملی و منابع طبیعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و افراد جامعه باید به انفال  این منابع عظیم خدادادی توجه بیشتری داشته و در حفظ وصیانت از آن کوشا باشند چون‌این ثروت عظیم  علاوه بر نسل فعلی متعلق به آیندگان است.

 دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مازندران همچنین  از تلاش های دلسوزانه همکاران منابع طبیعی در استان که در دفاع از بیت المال و حراست از عرصه‌های ملی اهتمام ویژه‌ای داشتند قدردانی کرد و افزود: دادستانی مرکز استان و سایر همکاران قضایی حامی  همکاران دلسوز و قانونمند منابع طبیعی خواهد بود و در برخورد با متجاوزان به اراضی ملی و  منابع طبیعی بسیار جدی و قانونمند و با تصرف‌کنندگان به انفال کاملا" قاطع برخورد خواهد کرد.

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران در ادامه ضمن تشکر از اقدامات جهادی منابع طبیعی استان بر استفاده از مدیران جهادی و انقلابی در صیانت و مقابله با متجاوزان عرصه جنگلی و ملی تاکید کرد و اظهار داشت:  به هیچ عنوان نباید انتصابات در این حوزه موثر از فشار‌های سیاسی باشد، مدیرانی که با تمام توان و طبق قانون برای حفظ و حراست این منابع ملی زحمت می‌کشند باید مورد تقدیر و حمایت قرار گیرند.

در ادامه سیدعلی علوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران، مرکزساری، نیز در این نشست گفت: همکاران بنده نیازمند حمایت جدی شما هستند؛ چرا که امنیت قضایی تضمین‌کننده امنیت ملی ما هستند، حمایت‌های دستگاه قضا و شما حقوقدانان است که یگان حفاظت ما را دلگرم می‌کند و با قوت قلب به مقابله با قاچاقچیان چوب و متجاوزان به عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی می‌پردازند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری، خاطرنشان کرد: ما در کشور دشمنان زیادی داریم که یکی از این موارد، قاچاقچیان چوب و متجاوزان به عرصه‌های منابع طبیعی هستند که باید با جدیت و قاطعانه در سایه تعامل میان منابع طبیعی و دستگاه قضا، برخوردها صورت بگیرد.
علوی با اشاره به نامگذاری 15 اسفندماه به نام روز درختکاری، عنوان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص کاشت یک میلیارد درخت، عزم ما برای تحقق این امر جذب و در تلاش برای عمل به منویات مقام معظم رهبری با حداکثر تلاش هستیم و ما ماموران عمل به این موضوع هستیم.
وی بابیان اینکه دنیا امروز به این نتیجه رسیده که تولید کربن، به نحو وحشتناکی در حال افزایش و در نتیجه ترسیب کربن در حال طی روند کاهشی است؛ تشریح کرد: این بدان معناست که ما تولید کربن ما بسیار بالا اما جذب کربن ما به حداقل رسیده و همین امر نیز با بروز گرما، سیل‌ها، تغییرات اقلیمی، کاهش دبی آب‌ها، کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و عواملی از این دست، مشهود است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری گفت: لذا، دنیا با توجه به این عوامل تصمیم گرفته تا سال 2030 در کل دنیا هزار میلیارد اصله درخت بکارد که سهم ایران از این میزان، یک میلیارد درخت است؛ اما ما معتقدیم که بادی خیلی بیشتر از سهم‌مان در دنیا بکاریم.
این مسئول افزود: افغانستان تا به امروز، از یک میلیارد درخت تعهده کرده، 350 هزار اصله درخت را کاشته است و یا اینکه کشور پاکستان تا کنون، 10 میلیارد اصله درخت کاشت و کشوری مثل عربستان نیز کاشت 50 هزار اصله  درخت برای آن در نظر گرفته شده است.در حالی ما هفتمین کشور تولید کربن در دنیا هستیم که از سویی یدگر، چهل‌ودومین  کشور جذب کننده کربن دنیا هستیم.
وی تصریح کرد: شورای حکام تغییرات اقلیمی دنیا مقرر کرد تا اگر کشورهایی تا سال 2030 تولید و ترسیب کربن در آن کشور متوازن نباشد، تحریم‌هایی شامل‌شان شود که مطمئنا با توجه به اینکه ما از کشورهای هدف مقابله دشمنان و تحریم هستیم اگر به تعهدات خود نتوانیم عمل کنیم  هزینه‌های سنگینی را باید پرداخت کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری، با بیان اینکه هر چه یگان حفاظت ما خوب عمل کند و دستگیری‌ها را بالا ببرد اما شما حمایت نکنید ثمری نخواهد داشت، بیان کرد: ما می‌دانیم که برخی قوانین ما به روز رسانی و بازدارنده نیستند و باید به این سمت در اسرع وقت حرکت کنیم.باید همه و همه تلاش کنیم تا ما تحریم نشویم و همه کمک کنیم تا امنیت ملی ما زیر سئوال نرود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری، تصریح کرد: اگر دستگاه قضا حمایت نکند و حمایت‌ها از منابع طبیعی صورت نگیرد؛ یعنی از یکسو ما بکاریم و از سویی دیگر تجاوز، قطع، قاچاق چوب را شاهد باشیم، قطعا ما در چند سال آینده دچار تحریم‌های بسیار سختی خواهیم شد.
این مسئول متذکر شد: تحریم‌هایی که دیگر مردم کشور ما نیز خواهند گفت که نیروگاه را خاموش وکارخانه‌ها را تعطیل کنید تا ما شامل این تحریم‌ها نشویم.
علوی یادآور شد: منابطع طبیعی برای پیشگیری از این تحریم‌ها نیاز به حمایت شما حقوقدانان، روسای شهرستان‌ها و دستگاه قضای استان داریم تا با عزمی کامل به سمت کاشت حداکثری درخت در مازندران خیز برداریم.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

نخستین روز آیین عزاداری فاطمیه دوم در بابلسر با حضور مسئولان شهرستان

همراه با سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) آیین یادواره شهدای روستای باقرتنگه برگزار می‌شود

دنیای رنگین‌کمان با هنر عکاسی در دل جنگل

شهید سد لفور، حکایت گوهری بر روی سد است

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند

اقامه ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است

برگزاری رویدادهای ورزشی در بابلسر چه آورده ای دارد؟

برگزاری دوره توانمندسازی هنرآموزان صنایع چوب و مبلمان مازندران در بابلسر

دودانگه در سوگ افتخار؛ خوشامدگویی عاشقانه به شهید شلمچه

تفکر بسیجی بر منطق مقاومت استوار است

خانواده‌های زندانیان محروم و مظلوم‌اند و باید کرامت آن‌ها حفظ شود.

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

نسل زد و شهدا/ آشکار شدن نیمه پنهان نسل زد در یاد شهدا

آغاز طرح «مسجدی وچون» و «پسران حاج قاسم» در میاندورود

اردوی جهادی در بازسازی منزل نیازمند درسیمرغ در ادامه فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی،خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک دکتر_علی_کشوری نماینده مردم شریف قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی

مساعدت بیش از 11 میلیارد ریالی حامیان سیمرغی به فرزندان ایتام و محسنین در 7 ماهه سالجاری

نمایشنامه‌خوانی «آلوده» توسط گروه تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی مازندران

ایران دریامحور؛ مسیر آینده توسعه و فرصت‌های منطقه آزاد شمال

اولین تجربه حضور در همایش دانشگاه و رسانه در دانشگاه مازندران – بابلسر

مسئله حجاب به عهده مسئولان سه قوه است

حذف 323 سرعت‌کاه غیرمجاز به دستور استاندار مازندران

وضعیت مطلوب دام در شهرستان سوادکوه

جشن بزرگ هفته مازندران در دبستان مهدیه پل‌سفید

پیام تبریک صاحب‌امتیاز و شورای تحریریه‌ی پایگاه خبری فجر شمال به نویسنده سویه‌های نمایشی در آیین‌ها و بازی‌های محلی مازندران

رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر؛ پیوند آیین‌های بومی با نگاه انسان‌گرای ادبیات معاصر

عطر رضوی میهمان دانش‌آموزان سیمرغی شد در ادامه اجرای طرح معنوی چهارشنبه‌های رضوی(ع)