آخرین مطالب

خطیب موقت جمعه ساری:

تقویت مدل ایران هراسی در فضای جامعه جهانی توسط دشمن نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

تقویت مدل ایران هراسی در فضای جامعه جهانی توسط دشمن

  بزرگنمایی:
خطیب موقت جمعه ساری گفت: دشمن تلاش دارد تا مدل ایران هراسی را در فضای جامعه جهانی تقویت کند.

خطیب موقت جمعه ساری گفت: دشمن تلاش دارد تا مدل ایران هراسی را در فضای جامعه جهانی تقویت کند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری، امام جمعه موقت ساری، امروز(19اسفند) در خطبه های نمازجمعه ساری در بین نمازگزاران حاضر در مصلی امام خمینی(ره) با اشاره به منویات رهبری در روز درختکاری مبنی بربرخورد قاطع با دست اندرکاران مسمومیت دانش آموزان مدارس دخترانه کشور، اظهار کرد: در بحث اغتشاشات رهبری فرمان عفو و بخشش برای عده ای فریب خوده که با ضد انقلاب و اغتشاش گران همراهی کردند را مطرح کردند اما در برخورد با افراد خاطی برای مسمومیت دانش آموزان اشد مجازات را خواستار شدند تا نشان دهند که برهم زدن امنیت روانی جامعه و بازی با جان فرزندان این مرز و بوم قابل عفو و گذشت نیست.

وی با بیان اینکه استفاده دشمن از زمینه مشکلات اقتصادی و اجتماعی، استفاده از عامل امنیتی نفوذ و جاسوسی و ایران هراسی از جمله ترفندهای دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی است، افزود: دشمن تلاش دارد تا مدل ایران هراسی را در فضای جامعه جهانی تقویت کند.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه دشمن تلاش دارد تا صفوف مسلمانان را از بین برد از این رو سعی در ترویج ایده ایران هراسی دارد، گفت: دشمن اسلام هراسی و مهدی هراسی را پیگیر است تا برای ادامه حاکمیت بر جهان به زبان و افکار متحد الشکل نیاز دارد.

وی با بیان اینکه دشمن با همراه کردن برخی از عناصر داخلی که انگیزه های سیاسی و شخصی دارند به دنبال یارکشی است، افزود: محاسبات غلط دشمن در راهپیمایی 22بهمن امسال به درستی هویدا شد چرا که ملت ایران اسلامی تو دهنی بزرگی به غرب و عوامل استکبار زدند.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه دشمن پروژه سیاه نمایی درخصوص دستاوردهای نظام را پیگیر است، ادامه داد: مشکلات اقتصادی و معیشتی را منکر نیستیم اما نباید اجازه دهیم دشمن از این مشکلات برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کند.

وی با بیان اینکه غفلت از دشمن زیبنده جامعه اسلامی نیست، گفت: توجه به وحدت امت اسلامی پیش نیاز مقابله با استکبار است.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه افزودن معروفات و پررنگ کردن آن در جامعه راهبرد مقابله با دشمن و تهاجم فرهنگی است، خاطرنشان شد: ایران قوی یعنی قوی شدن در همه ابعاد نیز باید مورد توجه باشد.

وی اینکه ملت ایران جامعه زمینه ساز برای ظهور امام زمان (عج) محسوب می شود، بیان کرد: احیای کتاب و سنت، گسترش معنویت و اخلاق  از جمله اهداف و برنامه جامعه مهدوی است.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه بدعت در جامعه آفت بسیاری بزرگی به شمار می رود، گفت: مدل استفاده از منابع طبیعی و محیط زیست و اقتصاد براساس معیارهای امام زمان (عج) باشد.

وی با بیان اینکه مهمترین بیماری اقتصادی یک کشور این که اموال و ثروت در دست عده ای از افراد جامعه باشد، افزود: در دوران ظهور مهدی موعود(عج) ثروت و امکانات براساس عدالت توزیع می شود.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه به فرموده امام محمد باقر (ع) با بیان اینکه هیچ منطقه ای در دوران ظهور، خراب نخواهد بود و همه جا آباد می شود، گفت: مدل و معماری جامعه براساس نیازهای جامعه توسعه می‌یابد.

وی به روز سربازان گمنام اشاره کرد و افزود: امنیت جامعه به برکت حضور سربازان گمنام امام زمان(عج) برقرار است و قدردان همت والای نیروهای نظامی و امنیتی هستیم.

حجت الاسلام نصوری با اشاره به درپیش بودن سال نو و ماه رمضان خواستار توجه به نیازمندان شد و گفت: همچنین در سال نو باید حرمت ماه رمضان ماه نزول قرآن را حفظ کنیم.احترام به قرآن و انس با این مصحف شریف مورد توجه باشد.

وی به بدعت چهارشنبه سوری که با کرامت انسانی فاصله دارد اشاره کرد و از والدین خواست تا فرزندان خود را نسبت به عواقب انجام فعالیت های خطرناک و استفاده از آتش زا ها و ترقه ها آگاه کنند.

حجت الاسلام نصوری به سالروز تاسیس کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: امام زمان(عج) در مکه در مسجد ظهور خواهد کرد، پایگاه امام زمان (عج)در کوفه  مسجد است، محل بیعت امام عصر(عج)با حضرت مسیح(ع) در مسجد خواهد بود از این رو باید تمام معیارها را بر پایه مسجد قرار دهیم.

وی با تاکید براینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد با همکاری هیات امنا و بسیج باید حلقه وصل نسل نو با مسجد باشند، خاطرنشان شد: مسجد باید همه مدل آدم را جذب کند به تعبیر شهید قاسم سلیمانی مسجد باید تمامی طیف ها را به خود جذب کند.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

روایت رنگ و رؤیا/ نمایش 32 اثر منتخب از یک جهان ذهنی

حجت الاسلام والمسلمین خانلری وقایع نهم دی هرگز فراموش شدنی نیست در آن روز حرمت ولایت و حرمت سیدالشهدا (ع) شکسته شد

استعدادهای درخشان علمی، آموزشی و ورزشی دانش‌آموزان سوادکوه در سایه کمبود حمایت‌ها

کوچک‌ترین کلیسای جهان با آغاز سال نو میلادی از غبار بی‌توجهی پاک نشد

تقدیر هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از نماینده مردم بابلسر و فریدون‌کنار

بازدید میدانی از پایلوت بسترسازی و پالت‌گذاری جایگاه دام سبک با بازتاب مثبت در درک رودبار شهرستان سوادکوه

دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ قلب تپنده تبادل دانش در پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند

کسب سهمیه المپیاد کشوری توسط دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ مهیار بهورپور مقتدرانه قهرمان شد

انتصاب مجدد رئیس جهاددانشگاهی واحد مازندران

گفت‌وگوی فرم، معنا و رؤیا در آثار زهرا کوچنانی

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

برگزاری جشن شب یلدای 1404 در دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

جشن «گِت چله‌شو» در ساری برگزار شد

معرفی و تجلیل رتبه‌های برتر مسابقه تیراندازی با اسلحه دختران دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

درخشش شناگران دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات شنای منطقه 2 کشور

«چله‌شو»؛ هویت فرهنگی مردم مازندران

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

جشن تکلیف دختران دانش‌آموز ناحیه 2 ساری و اهدای 100 سری جهیزیه به نوعروسان بی‌بضاعت

آیین تحویل سری کامل جهزیه به 14 زوج نیازمند

فعالیت‌های انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه علوم و فنون مازندران

سقوط مرگبار بانوی کوهنورد در دماوند؛ هشدار جدی نسبت به صعودهای انفرادی زمستانه

بابلسر پیشگام اعتکاف دانش‌آموزی در مازندران

شب یلدایی که شیرینی‌اش با تلخی قیمت دلار تعریف می‌شود

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

جشنواره‌هایی با نام بومی و محتوای تهی

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند،

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور