آخرین مطالب

طرح آرامش بهاری در 300 بقعه امامزاده‌های مازندران اجرا می‌شود فرهنگی، هنری

طرح آرامش بهاری در 300 بقعه امامزاده‌های مازندران اجرا می‌شود

  بزرگنمایی:
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از اجرای طرح آرامش بهاری در ۳۰۰ بقعه امامزاده‌های مازندران خبر داد و گفت: در این راستا ۵۵ مسجد و امامزاده بین راهی مازندران آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از اجرای طرح آرامش بهاری در 300 بقعه امامزاده‌های مازندران خبر داد و گفت: در این راستا 55 مسجد و امامزاده بین راهی مازندران آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال به نقل از ایکنای مازندران، نشست خبری مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران، بیست و هشتم اسفندماه با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در ساری برگزار شد.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران در این نشست گفت: مازندران از حیث تعداد موقوفات، اماکن مذهبی و بقاع متبرکه جزو استان‌های برخوردار کشور محسوب می‌شود و تمام تلاش‌ها بر این است تا درآمدهای کسب شده از محل موقوفات بر اساس نیات واقفان هزینه شود.

وی افزود: 15 هزار موقوفه، 214 هزار رقبه، یک هزار و 361 امامزاده، بیش از هشت هزار اماکن متبرکه شامل مسجد، تکیه، حسینیه و سقانفار از جمله موقوفات و اماکن مذهبی مازندران هستند.

حجت‌الاسلام حیدری جناسمی تصریح کرد: نیت تعداد زیادی از موقوفات استان برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) و تعدادی از موقوفات استان در راستای رفع مشکلات روز مردم از جمله پرداخت هزینه‌های درمان و آزادی زندانیان غیرعمد است.



مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه در حال حاضر نیت 167 رقبه مازندران پرداخت هزینه بیماران است و در بخش دیگر وقف برخی اماکن از جمله بیمارستان‌های امام خمینی (ره) ساری و امام رضا(ع) آمل انجام امور درمانی است، خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع 215 هزار سبد معیشتی در ایام کرونا و تحویل آن‌ها به خانوارهای محروم به‌عنوان بخش دیگری از خدمات انجام‌شده از محل درآمد موقوفات به ­شمار می‌رود و در سال‌های اخیر هزینه درمان 500 بیمار ناتوان در پرداخت هزینه‌های مالی از محل موقوفات استان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه در این مدت 50 هزار سند اجاره موقوفات استان ثبت شده است و 282 وقف جدید در سال‌های اخیر انجام شده است، اظهار کرد: نخستین وقف هسته‌ای کشور به نام شهید فخری‌زاده در مازندران رقم خورده است.

حجت‌الاسلام حیدری جناسمی اظهار کرد: 300 طرح عمرانی به‌منظور نوسازی و بازسازی بقاع متبرکه و موقوفات استان صورت پذیرفته است و در حال حاضر عملیات 20 درصد این طرح‌ها به پایان رسیده است و بازسازی و توسعه صحن بقعه امامزاده عبدالله آمل یکی از طرح‌های عمرانی شاخص مازندران است.


مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به آماده‌سازی اماکن مذهبی برای میزبانی از مسافران نوروزی، از طرح آرامش بهاری در 300 بقعه امامزاده‌های مازندران خبر داد و گفت: در آستانه سال جدید و حضور مسافران در این استان، فضاهایی برای حضور و استقرار موقت مسافران در برخی امامزاده‌ها فراهم شده است که در این راستا 55 مسجد و امامزاده بین راهی مازندران آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

وی به فعالیت‌های قرآنی اوقاف و امور خیریه مازندران اشاره کرد و افزود: 62 جزءخوانی قرآن نیز در طول ایام ماه مبارک رمضان در سطح بقاع متبرکه استان داریم.

حجت‌الاسلام حیدری جناسمی با بیان اینکه امسال جشنواره قرآنی در مرحله مقدماتی بهار 20 تا 26 تیرماه سال جاری به مرکزیت چند شهرستان در امامزادگان شاخص استان برگزار شد، بیش از 400 نفر در مجموع به مسابقات استانی که در امامزاده ابراهیم آمل(ع) برگزار شد راه یافتند و پس از برگزاری مسابقات استانی، هفت نفر از متسابقین به مرحله کشوری در خوزستان راه پیدا کردند.

پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران