آخرین مطالب

اجرای طرح آرامش بهاری در شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار فرهنگی، هنری

اجرای طرح آرامش بهاری در شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار

  بزرگنمایی:
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار از اجرای طرح آرامش بهاری خبر داد و گفت: اداره اوقاف بابلسر و فریدونکنار با هماهنگی هیئت امنای مساجد و امامزاده‌های این دو شهرستان برنامه‌های متنوعی را در دست اجرا دارد.


رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار از اجرای طرح آرامش بهاری خبر داد و گفت: اداره اوقاف بابلسر و فریدونکنار با هماهنگی هیئت امنای مساجد و امامزاده‌های این دو شهرستان برنامه‌های متنوعی را در دست اجرا دارد.

حجت الاسلام رمضان شجاعی

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت‌الاسلام رمضان شجاعی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های بابلسر و فریدونکنار در گفت‌وگو با ایکنای مازندران، ضمن تبریک فرارسیدن عیدنوروز و حلول ماه مبارک رمضان گفت: «یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ»، مولفه های مهم معنوی که در مسیر کمال انسان نقش دارند قلب و بصیرت قلبی است و تاکید بسیاری در روایات ناب و قرآن کریم بر آن ها شده است چرا که سرچشمه همه خیزش ها و جوشش های وجود آدمی، قلب است.

وی به برنامه های این ایام در شهرستان های بابلسر و فریدونکنار اشاره کرد و افزود: با توجه به اجرای طرح آرامش بهاری در استان مازندران، در ایام عید نوروز که با ایام ماه مبارک رمضان تقارن پیدا کرده است، اداره اوقاف بابلسر و فریدونکنار با هماهنگی هیئت امنای مساجد و امامزاده های این دو شهرستان برنامه های متنوعی را در دست اجرا دارد.

وی افزود: برگزاری آیین سال تحویل با عنوان «نوروز 1402 بهار شهدایی» در امام زاده ابراهیم(ع) بابلسر اولین گام این اداره است که با برنامه های متنوعی این آیین از ساعت 23:30 دقیقه آغاز شده است و تا تحویل سال ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام شجاعی تصریح کرد: برپایی خیمه معرفت، اعزام مبلغ و برپایی ضیافت الهی، جزء خوانی قرآن در روز و شب ماه مبارک رمضان در امامزاده‌های دو شهرستان از جمله این برنامه‌هاست و  جلسه تفسیر قرآن نیز در امامزاده ابراهیم (ع) شهرستان بابلسر برپا می شود.

 رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار تصریح کرد: با توجه به آغاز سال نو و حضور مسافران از نقاط مختلف کشور به این منطقه، در طی بازدیدی که به همراه فرمانداران و مسئولان این دوشهرستان از امامزاده‌ها و مساجد بین راهی داشتیم، این مساجد و امامزاده‌ها آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستند و با حضور ائمه جماعت نیز نماز در سه نوبت نماز جماعت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در ششمین روز از عید نوروز محفل انس با قرآن در امامزاده ابراهیم (ع) بابلسر با حضور قاری بین‌المللی سعید پرویزی راس ساعت 17 برگزار خواهد شد که از علاقه‌­مندان و کلیه اصحاب قرآنی برای حضور در این محفل نورانی قرآن دعوت به ­عمل می آید.

حجت‌الاسلام شجاعی در پایان از حمایت‌های ائمه جمعه دو شهرستان و بخش های تابعه و فرمانداران، زحمات و تلاش های همکاران اداره اوقاف، هیات امنا، مدیران و کلیه اصحاب وقف و بقاع متبرکه، ائمه جماعت، خادمان بقاع متبرکه و جامعه قرآنی دو شهرستان که امسال در مسابقات کشوری خوش درخشیدند، تشکر به عمل آورد و اظهار کرد: ویژه برنامه لیالی قدر از دیگر برنامه های این اداره است که با حضور سخنرانان برجسته برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین