آخرین مطالب

حوزه عفاف و حجاب در جامعه نیاز به برنامه ریزی دارد فرهنگی، هنری

حوزه عفاف و حجاب در جامعه نیاز به برنامه ریزی دارد

  بزرگنمایی:
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: با توجه به زمانه و فرهنگ اصیل بومی و اسلامی در حوزه عفاف و حجاب در جامعه برنامه ریزی و تکیه کنیم.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار در نشست کمیته عفاف و حجاب استان احیای امر اهل بیت را مهمترین وظیفه و رسالت بر شمرد وگفت:  باید از ظرفیت‌های تحت پوشش برای این امر مهم استفاده کنیم

وی با اظهار اینکه اهل بیت (ع) برای احیا کنندگان امر، رحمت و درود می‌فرستند، تصریح کرد: در حوزه بانوان و زیر مجموعه‌ها باید به این حوزه‌ها توجه ویژه‌ای شود و از همه سرمایه‌های پیشین و کارکردهای قبلی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه زمان آگاهی عنصر مهم و ویژه به شمار می‌رود، تصریح کرد: باید از همه الگوهای موجود در زمینه عفاف و حجاب بهره بگیریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران برای لزوم استفاده از مدل مناسب و بومی زمان برای ترویج فرهنگ و عفاف و حجاب در جامعه تاکید کرد و گفت: معرفی جایگاه زن و حضور بانوان در جامعه و مسئله ولایت اجتماعی بانوان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و با توجه به زمانه خود برنامه ریزی کنیم.

حجت الاسلام شریف تبار با تاکید بر اینکه باید فرزند زمانه خویش باشیم، یادآور شد: گاهی اوقات وقتی مسئله کشف حجاب مطرح می‌شود دچار تردید می‌شویم در حالی که باید در میدان اقدامی مناسب داشته باشیم زیرا عدم شناخت تحلیل زمان از جمله عوامل شک و تردید در زمینه مسئله عفاف و حجاب به شمار می‌رود و باید با توجه به زمانه خود مسئله عفاف و حجاب را پیگیری کنیم زیرا زمان آگاهی به ما کمک می‌کند که از بین موضوعات مختلف انتخابی درست داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران ادامه داد: باید در زمینه فلسفه حجاب به فرهنگ چندین هزار ساله ایرانی و اسلامی توجه ویژه ای داشته باشیم و علاوه بر این باید به آموزه‌های دینی و اسلامی نیز توجه داشته باشیم و توجه به تربیت فطری و انسانی متناسب با فرهنگ بومی و اسلامی در این حوزه ضروری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اظهار اینکه باید به فطرت انسانی و اسلامی تکیه داشته باشیم، یادآور شد باید با توجه به زمانه فعلی در حوزه عفاف و حجاب برنامه‌ریزی کنیم و در استان مازندران نیز باید به پوشش بومی و محلی منطقه توجه کنیم.

حجت الاسلام شریف تبار با اظهار اینکه رسانه‌های معاند در حال ایجاد تغییرات در سبک زندگی هستند گفت: در جریان و قصه حجاب باید حساب شده و دقیق مناسب با فرهنگ بومی و اسلامی حرکت کنیم و پیش برویم.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جهان در آستانه نظم جدیدی است و یکی از مشخصه‌های این نظم افول قدرت آمریکا و منزوی شدن آمریکا به شمار می‌رود، گفت: انتقال قدرت اجتماعی و سیاسی از دنیای غرب به شرق از دیگر مصادیق نظم نوین جهانی است.

وی گفت: گسترش تفکر جبهه مقاومت از دیگر مسائل محسوب می‌شود و باید این نکته‌ها و مسائل را به خوبی شناسایی کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به برخی آسیب‌های اجتماعی در جامعه و خانواده‌ها افزود، جریان فرقه‌ای از جمله آسیب‌ها و تهدیدها به شمار می‌رود و از سوی دیگر مسائل آسیب‌های مناطق مختلف استان با یکدیگر متفاوت است.

حجت‌الاسلام شریف تبار شناسایی فضا و ارائه مدل مناسب برای رفع آسیب‌ها و چالش‌ها تاکید کرد.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر