آخرین مطالب

جذب 18میلیارد تومانی اعتبار سفر هیات دولت در حوزه مهارت آموزی سیاست و جامعه

جذب 18میلیارد تومانی اعتبار سفر هیات دولت در حوزه مهارت آموزی

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال / حسین درویشی-مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران - امروز(26فروردین) در نشست هم اندیشی با حضور خبرنگاران با موضوع نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب با بیان اینکه این سازمان 19گروه جامعه هدف را تحت پوشش دارد، اظهار کرد: فعالیت های این سازمان با رویکرد پیشگیری، اصلاح، آینده نگری و آینده پژوهی برنامه ریزی و اجرایی می شود.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه مشاغلی که در کشور وجود دارد طول عمر بالایی ندارد باید مشاغل نو شناسایی و ایجاد شوند، گفت: تقاضا محور بودن مبنای آموزش فنی و حرفه ای است.

 

درویشی با بیان اینکه امروز جامعه با یک چالش بیکاری مواجه است و رفع این معضل نیازمند ایجاد شغل و فرهنگ سازی است، افزود: تعامل اداره کل آموزش و پرورش استان با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از ملزومات ایجاد شغل در جامعه است.بطور کلی برای نهادینه شدن فرهنگ مهارت آموزشی در کشور به تبع آن در استان مازندران نیازمند تحول در نظام آموزشی هستیم.

 

وی با بیان اینکه فعالیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای به بازگشت امید به جامعه ختم می شود چراکه باآموزش افرادجویای کار بخش اعظمی از بیکاران صاحب حرفه و شغل می شوند، افزود: تحقق منویات رهبری در حوزه ایجاد اشتغال، مهار تورم، حمایت از تولید داخلی و پویایی اقتصاد مورد توجه این سازمان است.

 

درویشی با بیان اینکه آموزش مهارت به مشمولان خدمت در پادگان ها از جمله اقدامات ارزشمند برای ایجاد اشتغال در جامعه به شمار می رود، گفت: همچنین مهارت آموزی در مناطق کم برخوردار، معتادین بهبودیافته، زنان سرپرست خانوار، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و زندانیان در دستور کار قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه بخشی از آموزش های این سازمان مهارت بنیان است، ادامه داد: 13مرکز دانش بنیان و 5مرکز خدمات رشد به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای پیوستن تا تحقق شعار تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین را شاهد باشیم.

 

درویشی از وجود 20مرکز مهارت آموزی با 200مربی در استان خبر داد و گفت: همچنین هزار و 721 آموزشگاه فعال در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه فرآیند دریافت مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران در بازه یک تاسه روزه می باشد، افزود: تقریبا 40هزار نفر در سال گذشته از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شدند.

 

درویشی با بیان اینکه رصد اشتغال در استان صورت گرفته است، افزود: تعهد آموزشی سال گذشته 9میلیون و 278هزار و 602نفر ساعت بوده که باید گفت در سال گذشته به 13 هزار و 600 نفر که فرصت شغلی داشتند مهارت آموخته شد، 11 هزار نفر از این تعداد معادل 73درصد با قبولی در آزمون مهارت به صورت کتبی و عملی صاحب کسب و کار شدند.

 

 

وی با بیان اینکه مبنای ایجاد اشتغال در تمام مراکز باید آموزش در محیط کار واقعی باشد، تصریح کرد:تجربه و مطالعات نشان می‌دهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار است و 30‌ درصد از آموزش های مهارتی ارائه شده از طریق این سازمان به صورت تئوری و 70 درصد آموزش ها به صورت عملی است. برای تحقق این مهم آموزش‌های مهارت آموزی در مرکز جوار بین کارگاهی در واحدهای صنعتی، تولیدی و همچنین دانشگاه‌های استان باهدف افزایش مهارت و تربیت نیروی انسانی ماهر در دستور کار است.

 

درویشی با تاکید بر اینکه انتظار می رود اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همانند بهزیستی و کمیته امداد سهمی از تسهیلات اشتغال زایی داشته باشد تا افراد جویای کار مهارت دیده بتوانند با دریافت تسهیلات ارزان قیمت صاحب کسب و کار شوند، خاطرنشان شد: خیرین نیز می توانند برای ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار که از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شدند با این سازمان همراه شوند.

 

وی با بیان اینکه 90میلیارد تومان برای دو سال کاری در سفر هیات دولت به استان مازندران برای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دیده شده بود که تاکنون 18میلیارد تومان تخصیص یافت که صرف تجهیز کارگاه های مهارتی استان شد، گفت:طی تفاهم نامه ای 200نفر از ستاد اجرایی فرمان امام خمینی رحمت الله و 200نفر از سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا وام چهار درصد دریافت خواهند کرد.

 

درویشی با بیان اینکه نقد منصفانه همراه با راهکار را پذیرا هستیم، یادآورشد:حرکت به سمت ارائه آموزش های فناوری های نوین و استفاده از شیوه های نوین آموزشی مانند آموزش های مجازی و شبیه سازها در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران آغاز شده است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران