آخرین مطالب

جذب 18میلیارد تومانی اعتبار سفر هیات دولت در حوزه مهارت آموزی سیاست و جامعه

جذب 18میلیارد تومانی اعتبار سفر هیات دولت در حوزه مهارت آموزی

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال / حسین درویشی-مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران - امروز(26فروردین) در نشست هم اندیشی با حضور خبرنگاران با موضوع نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب با بیان اینکه این سازمان 19گروه جامعه هدف را تحت پوشش دارد، اظهار کرد: فعالیت های این سازمان با رویکرد پیشگیری، اصلاح، آینده نگری و آینده پژوهی برنامه ریزی و اجرایی می شود.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه مشاغلی که در کشور وجود دارد طول عمر بالایی ندارد باید مشاغل نو شناسایی و ایجاد شوند، گفت: تقاضا محور بودن مبنای آموزش فنی و حرفه ای است.

 

درویشی با بیان اینکه امروز جامعه با یک چالش بیکاری مواجه است و رفع این معضل نیازمند ایجاد شغل و فرهنگ سازی است، افزود: تعامل اداره کل آموزش و پرورش استان با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از ملزومات ایجاد شغل در جامعه است.بطور کلی برای نهادینه شدن فرهنگ مهارت آموزشی در کشور به تبع آن در استان مازندران نیازمند تحول در نظام آموزشی هستیم.

 

وی با بیان اینکه فعالیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای به بازگشت امید به جامعه ختم می شود چراکه باآموزش افرادجویای کار بخش اعظمی از بیکاران صاحب حرفه و شغل می شوند، افزود: تحقق منویات رهبری در حوزه ایجاد اشتغال، مهار تورم، حمایت از تولید داخلی و پویایی اقتصاد مورد توجه این سازمان است.

 

درویشی با بیان اینکه آموزش مهارت به مشمولان خدمت در پادگان ها از جمله اقدامات ارزشمند برای ایجاد اشتغال در جامعه به شمار می رود، گفت: همچنین مهارت آموزی در مناطق کم برخوردار، معتادین بهبودیافته، زنان سرپرست خانوار، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و زندانیان در دستور کار قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه بخشی از آموزش های این سازمان مهارت بنیان است، ادامه داد: 13مرکز دانش بنیان و 5مرکز خدمات رشد به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای پیوستن تا تحقق شعار تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین را شاهد باشیم.

 

درویشی از وجود 20مرکز مهارت آموزی با 200مربی در استان خبر داد و گفت: همچنین هزار و 721 آموزشگاه فعال در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه فرآیند دریافت مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران در بازه یک تاسه روزه می باشد، افزود: تقریبا 40هزار نفر در سال گذشته از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شدند.

 

درویشی با بیان اینکه رصد اشتغال در استان صورت گرفته است، افزود: تعهد آموزشی سال گذشته 9میلیون و 278هزار و 602نفر ساعت بوده که باید گفت در سال گذشته به 13 هزار و 600 نفر که فرصت شغلی داشتند مهارت آموخته شد، 11 هزار نفر از این تعداد معادل 73درصد با قبولی در آزمون مهارت به صورت کتبی و عملی صاحب کسب و کار شدند.

 

 

وی با بیان اینکه مبنای ایجاد اشتغال در تمام مراکز باید آموزش در محیط کار واقعی باشد، تصریح کرد:تجربه و مطالعات نشان می‌دهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار است و 30‌ درصد از آموزش های مهارتی ارائه شده از طریق این سازمان به صورت تئوری و 70 درصد آموزش ها به صورت عملی است. برای تحقق این مهم آموزش‌های مهارت آموزی در مرکز جوار بین کارگاهی در واحدهای صنعتی، تولیدی و همچنین دانشگاه‌های استان باهدف افزایش مهارت و تربیت نیروی انسانی ماهر در دستور کار است.

 

درویشی با تاکید بر اینکه انتظار می رود اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همانند بهزیستی و کمیته امداد سهمی از تسهیلات اشتغال زایی داشته باشد تا افراد جویای کار مهارت دیده بتوانند با دریافت تسهیلات ارزان قیمت صاحب کسب و کار شوند، خاطرنشان شد: خیرین نیز می توانند برای ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار که از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شدند با این سازمان همراه شوند.

 

وی با بیان اینکه 90میلیارد تومان برای دو سال کاری در سفر هیات دولت به استان مازندران برای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دیده شده بود که تاکنون 18میلیارد تومان تخصیص یافت که صرف تجهیز کارگاه های مهارتی استان شد، گفت:طی تفاهم نامه ای 200نفر از ستاد اجرایی فرمان امام خمینی رحمت الله و 200نفر از سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا وام چهار درصد دریافت خواهند کرد.

 

درویشی با بیان اینکه نقد منصفانه همراه با راهکار را پذیرا هستیم، یادآورشد:حرکت به سمت ارائه آموزش های فناوری های نوین و استفاده از شیوه های نوین آموزشی مانند آموزش های مجازی و شبیه سازها در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران آغاز شده است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران