آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران:

راهبرد دشمن به جنگ روانی تغییر کرده است نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

راهبرد دشمن به جنگ روانی تغییر کرده است

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه راهبرد دشمن به جنگ روانی تغییر کرده است. گفت: دشمن بداند امروز دهه نوی دها همانند رزمندگان دوران دفاع مقدس و دفع از حرم قطعا شما را به شکست خواهند کشید.

حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی-نماینده ولی فقیه درمازندران و امام جمعه ساری- امروز(یک اردیبهشت) در خطبه های نمازجمعه ساری در بین نمازگزاران و روزه داران حاضر در مصلی امام خمینی(ره) با بیان اینکه چیزی بهتر از تقوا نیست و باتقوا می‌شود همه خوبی‌ها را به دست آورد، اظهار کرد:همه شما نمازگزاران و خودم رو به تقوا، حلال خواری، پاکدامنی، ایمان، اخلاص در عمل سفارش می‌کنم.

وی یکی از دستاوردها و ره‌آوردهای ماه مبارک رمضان را تقواپیشه گی، تجدید بیعت با ولایت، شناخت ولایت و ولایت‌مداری اعلام کرد و گفت: همچنین شب قدر یکی از حوادث مهم ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود.


حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه پیامبر اسلام حضرت محمدمصطفی(ص) هر کسی نسبت به پیامبر و اهل بیت معرفت داشته باشد، خداوند تمامی خیرها را نصیبش می‌کند، خاطرنشان شد: باید ارتباط قلبی ما با امام زمان(عج) و همچنین معرفت و محبت ما به امامت و ولایت بیشتر و بهتر شود.

وی از ماه رمضان بعنوان محبت و هدیه خداوند متعال یاد کرد و گقت: آخرین روز از ماه مبارک رمضان را سپری می کنیم باید از فیوضات این ماه به درستی بهره بگیریم و این ساعات پایانی را مغتنم بشماریم و شاکر خدا باشیم که توفیق داده روزه بگیریم و عبادات کنیم چرا که معلوم نیست این آخرین ماه رمضانی باشد که درک می کنیم.

امام جمعه ساری در ادامه ضمن قدردانی از مردم استان برای حضور در نمازهای جمعه و جماعت، زنده نگه داشتن مساجد و هیات ها، روزه داریف انجام وظایف دینی، احیای شب های قدر، حضور منسجم  با بصیرت در راهپیمایی روز قدس،‌افزود: از مسئولین مربوط انتظار می رود پیگیر سرقت هایی که در ماه رمضان و دیگر ایام سال انجام شده باشند تا سارقین در کوتاه ترین زمان ممکن به دام قانون بیاندازند.

وی با گرامیداشت یاد و نام سردار شهید سید محمدحسین حجازی و با بیان اینکه خدمات ارزشمند این شهید والامقام باید برای جامعه به ویژه نسل نو بازگو شود، گفت: پنجم اردیبهشت ماه سال 59سالروز حمله آمریکا به ایران تحت عنوان واقعه طبس را پیش رو داریم که خداوند متعال را شاکریم در این عملیات به شکست محکوم شد.

حجت الاسلامم محمدی لائینی با بیا اینکه در گذشته راهبرد آمریکا در مواجه با ایران اسلامی راهبرد نظامی بود اما اکنون راهبرد این استکبار پیر به فرموده رهبری یک عملیات روانی مبنی براینکه مردم را به انقلاب،‌آینده و دین اسلام بد بین کنند، افزود: دشمن بداند امروز دهه نوی دها همانند رزمندگان دوران دفاع مقدس و دفع از حرم قطعا شما را به شکست خواهند کشید.

وی با بیان اینکه همه باید در میدان فرهنگی و مقابله با ترویج فساد و فحشاء، کشف حجاب ها حساس باشیم و از نیروی انتظامی و دستگاه‌های فرهنگی در راستای اجرای طرح‌های عفاف و حجاب  حمایت کنیم قطعا خدا به ما کمک می کند، خاطرنشان شد:در موضوعی مانند حجاب ضروری است همگان احساس مسئولیت کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران به آغاز ثبت نام حوزه‌های علمیه اشاره کرد و  افزود: دشمنان انقلاب اسلامی از حوزه‌های علمیه واهمه دارند و ما باید نوجوانان و جوانان را برای تحصیل در حوزه های علمیه و فراگیری دورس حوزوی تشویق کنیم.  



مجید اسدی خبرنگار فجر شمال 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران