آخرین مطالب

مدیرعامل شرکت مخابرات کشور گفت: برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و توسعه شبکه فیبر نوری در کشور نیازمند عزم ملی هستیم. سیاست و جامعه

مدیرعامل شرکت مخابرات کشور گفت: برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و توسعه شبکه فیبر نوری در کشور نیازمند عزم ملی هستیم.

  بزرگنمایی:

مدیرعامل شرکت مخابرات کشور گفت: برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و توسعه شبکه فیبر نوری در کشور نیازمند عزم ملی هستیم.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /مجید سلطانی روز شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبر نوری "نجما" در مازندران که در محل استانداری برگزار شد، افزود: ایجاد زیرساخت‌های مخابراتی هزینه‌بر و زمان به سود رسیدن آن‌ها نیز زمان‌بر است، به همین دلیل بسیاری از شرکت‌های خصوصی توانمند، علاقه به سرمایه گذاری در این حوزه ندارند که این امر نیازمند توجه ویژه دولت و دستگاه‌های اجرایی است.

سلطانی گفت: با وجود اینکه هزینه ارائه خدمات با کیفیت بر بستر فیبرنوری در دیگر کشورها به طور میانگین 25 دلار است اما به دلیل شرایط اقتصادی ایران این میزان در کشور حدود سه دلار است.

وی اجرای طرح نجما را طرحی مهندسی و مطالعه شده عنوان کرد و نسبت به اجرای کامل اهداف آن در تمام استان های کشور خبرداد و گفت که این طرح برای نخستین بار بصورت آزمایشی در قزوین اجرا شد و مازندران نیز پس از ارسال طرح و تصویب نهایی آن در هیات مدیریه شرکت مخابرات، از جمله استان های پیش رو در این بخش است.

 

وی بیان کرد: اجرای چنین طرح عظیمی در کشور موجب رونق شرکت‌های تکنولوژی و اشتغالزایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، خاطرنشان کرد: همچنین برای توسعه شبکه همراه و ایجاد تحول از نسل چهارم به نسل پنجم ضروریست به سمت توسعه فیبر نوری در سطح تمام استان های کشور حرکت کنیم.

سلطانی تاکید کرد: با وجود مشکلات عدیده‌ای که صنعت مخابرات با آن روبه‌رو است، اما ما در قالب طرحی جهادی در حال توسعه زیرساخت‌های فیبرنوری هستیم و امیدواریم دولت نیز با همراهی و همکاری ما را در ارائه خدمات به مردم همراهی کند.

وی گفت: شرکت مخابرات ایران با تمام توان به سمت تحول دیجیتال در حال حرکت است و با همه توان برنامه های نهضت جهادی توسعه فیبرنوری را عملیاتی خواهد کرد.

سلطانی با بیان اینکه توسعه زیرساخت های پر سرعت فیبرنوری، رشد و شکوفایی اقتصاد را به دنبال دارد؛ اظهارداشت: سرمایه گذاری که کشورهای پیشرفته در بخش زیرساخت می کنند به این علت است که اثر آن در افزایش تولید ناخالص ملی و در رشد و شکوفایی اقتصاد خودشان را می بینند. بنابراین سرمایه گذاری در این صنعت نه تنها باعث رشد اقتصاد خواهد شد بلکه الزام و ضرورت است.

وی گفت: بر اساس اسناد بالا دستی موظف هستیم که 80 درصد خانوارهای کشور به فیبر نوری با سرعت بالای 25 مگ متصل شود و در دولت سیزدهم و با تدبیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سرعت بخشیدن به طرح و تحقق این سند سرعت گرفته و ما هم به عنوان شرکت مخابرات که یک شرکت 50 ساله در جمهوری اسلامی ایران هستیم و بزرگترین و استاندارترین شبکه های مخابراتی را در سطح کشور گسترش دادیم بخش زیادی از این ماموریت به ما سپرده شده و ما خودمان را موظف میدانیم این مسئله و طرح و پروژه را جلو ببریم.

سلطانی افزود: در خرداد ماه 1400 برای سرعت بخشیدن و تحول در اجرای توسعه زیرساخت های فیبر نوری یک طرح جهادی را شروع کردیم و این طرح فیبر نوری به کل استان های کشور ابلاغ شد و به عنوان آزمایش استان قزوین را طراحی کردیم و افتتاح کردیم و شروع کردیم و الان هم در حال انجام است.

این مقام مسوول تصریح کرد: توسعه فیبر نوری از سال های قبل شروع شده بود ولی به دلایلی یک مقدار آهنگ توسعه کند شده بود ما 180 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور داریم و در اولویت بین شهرستان ها و بین مراکز استان و شهرستان ها و بین مراکز همه فیبر نوری انجام گرفته و زیرساخت اصلی فیبر نوری است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: از سال 93 در توسعه ی بخش دسترسی شروع شد. ما به صورت سالیان توسعه انجام میدادیم

شبکه لایه های مختلفی دارد یکی از لایه ها، لایه ی دسترسی می باشد که انتهای این لایه مشترک می شود که مشترک می تواند خانگی تجاری یا صنعتی باشد. ما الان نزدیک به پوششی که تا به حال ایجاد کردیم یک چیزی نزدیک به 2 میلیون پورت می باشد که از این بخش نزدیک 1 میلیون و 100 هزار به صورت اتصال قابل بهره برداری است و مشترکین می توانند جاهایی که ما امکانات داریم درخواست دهد و استفاده کند.

وی افزود: ما در بخش تلفن ثابت 30 میلیون مشترک داریم در بحث باند پهن یا دیتا ما نزدیک به 6 میلیون مشترک داریم که بخش فناوری در حال حاضر قابل بهره برداری می باشد ما یک ADSL داریم که قدیمی است و متناسب سرعت های پایین VDSL داریم که تا حدود سرعت 40 مگ را جواب می دهد و برای سرعت بالای 50 مگ FTTH داریم که هر سه فناوری الان اجرا شده است ولی هدف گذاری ما در سال گذشته و امسال و سال آینده توسعه FTHH است.

نزدیک به 300 هزار نفر VDSL دارند هرچقد فاصله ی مشترک تا مراکز ما کوتاه تر باشد سرعت ما بالاتر می رود در فناوری ADSL ولی وقتی صحبت از فیبر نوری می کنیم دیگر فاصله معنا ندارد یعنی هرچقدر مشترک از مرکز ما فاصله داشته باشد در سرعت سرویس اثری نخواهد داشت. بنابراین یکی از دلایلی که ما از شبکه ی سیمی داریم به شبکه فیبر نوری مهاجرت می کنیم این است که بحث موضوع فاصله را و افت سرعت و کیفیت سرویس را از بین ببریم. که این تنها با فناوری فیبر نوری امکان پذیر است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل