آخرین مطالب

آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران برگزار شد سیاست و جامعه

آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.


آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.

حجت الاسلام بشیر عالیشاه

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ایکنا  مازندران، آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران، هفتم خردادماه با حضور آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، مصطفی خاکسار قهرودی، قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.

حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران، در این آیین با تأکید بر لزوم داشتن اتحاد و همدلی برای رفع مشکلات در جامعه، گفت: در هر جایی که وحدت، یکدلی و همدلی وجود داشته باشد، این نظام سرافراز است و موفق‌تر عمل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در خدمت‌رسانی حسود نباشیم، ما بایستی بهترین خدمت‌رسانی را به مردم داشته باشیم، افزود: خدمت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، مدال افتخار محسوب می‌شود، این ظرفیت و امکانات در کمیته امداد برای خدمت‌رسانی در سطح بالایی  قرار دارد که باید از آن بهره کافی برد.

حجت‌الاسلام عالیشاه تصریح کرد: کمیته امداد مبتنی بر علم و دانش حرکت می‌کند و دانش‌بنیان شده است.

مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران به ارائه گزارش عملکرد این نهاد در طول سال‌های حضورش پرداخت و با بیان اینکه کمیته امداد امام(ره) مازندران رتبه نخست را در زمینه کمک‌های مردمی در کشور کسب کرده است، خاطرنشان کرد: 12 هزار و 500 متر زمین و یک ویلای 400 متری از خیرین برای کمک به نیازمندان به کمیته امداد مازندران اهدا شده است.

وی از اشتغال 30 هزار مددجو خبر داد و گفت: 30 هزار نفر از کمیته امداد برای ایجاد اشتغال، تسهیلات دریافت کرده‌اند و سه هزار نفر با حمایت‌های صورت پذیرفته از گردونه حمایت کمیته امداد خارج شده‌اند.

عالیشاه با بیان اینکه تمام پشت نوبتی‌های دریافت وام قرض‌الحسنه در استان صفر شده است، گفت: برای دریافت تسهیلات و نیز دریافت جهیزیه و لوازم خانگی پشت نوبتی‌ها صفر شده است.

مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران ادامه داد: دشمنان نظام جمهوری  اسلامی شبانه‌روز علیه ما کار می‌کنند، ما بایستی با کار و فعالیت شبانه‌روزی خودمان مقابل دشمنان ایستادگی کنیم.

در ادامه، آیت‌الله محمد‌باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، با اشاره به خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران طی سه سال خدمت به مددجویان و نیازمندان، افزود: خضوع و خشوع این مدیر جهادی باید الگوی همه مدیران باشد.

وی با بیان اینکه تواضع این مدیر جهادی شایسته تحسین است، گفت: اگر دستگاه‌ها و نهادهای کشور از روحیه جهادی و خضوع در برابر شهدا و خانواده‌های معظم این مردان خدایی خالی شود، کشور با چالش‌هایی مواجه می‌شود که زیبنده نیست.

آیت‌الله محمدی تصریح کرد: کشور نیازمند مدیران جهادی و بااخلاص است، خداوند در آخرت به انسان پاداش‌هایی عنایت می‌کند که اصلاً آن فرد روی آن خدمت‌های ناچیز خود حساب باز نکرده بود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه خدمت به خلق، رضای خدا را همراه دارد، فضای حاکم در ادارات باید با روحیه جهادی و انقلابی منطبق باشد، خاطرنشان کرد: نباید توجه به شئونات اسلامی،‌ عفاف و حجاب و ارزش‌های دینی ـ انقلابی سبک شمرده شود.

وی اظهار کرد: اگر مدیری با ارزش‌های اسلام، انقلاب اسلامی و ایثار و شهادت همراه نباشد و از دید دستگاه‌های نظارتی مخفی بماند، باطن انقلاب اسلامی به درستی رویکرد آن مدیر را رصد می‌کند و جلوی آن مدیر را خواهد گرفت.

مصطفی خاکسار قهرودی، قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور نیز با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم امروز به برکت خون شهدا،‌ شاهد عزت انقلاب اسلامی و مدیران نظام هستیم، گفت: مسلمان عزت در برابر خدا را به ذلت در پیشگاه بندگان خدا ترجیح می‌دهد.

وی ضمن تحسین اقدامات شایسته حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد مازندران افزود: اگر ایشان خود را نوکر نیازمندان می‌دانند به این جهت که به آموزه‌های ناب دینی و قرآنی آراسته‌اند.

خاکسار با اشاره به توانمندی، دانش و تخصص میثم معافی، مدیرکل جدید کمیته امداد امام(ره) مازندران تصریح کرد: این مدیر جوان متوکل به عنایات خاصه خداوند متعال و ائمه اطهار(ع)، همراهی خیرین و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت به خلق هستند.

قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور، با بیان اینکه قدردان همراهی خیرین در کمک به کمیته امداد برای رفع آلام و نیازهای مددجویان هستیم، خاطر نشان کرد: امیدواریم در دوره جدید مدیریت کمیته امداد شاهد تداوم خدمت شبانه‌روز و بی منت به نیازمندان این خطه از شمال کشور باشیم.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح سپاس و هدایایی از سوی مسئولان و مدیران استانی، از خدمات حجت‌الاسلام بشیر عالیشا تقدیر و تجلیل به عمل آمد و حکم جدید مدیرکلی کمیته امداد امام (ره) مازندران به میثم معافی، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) مازندران اهدا شد.

یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام بشیرعالیشاه، به مدت 3 سال به عنوان مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران مشغول خدمت بود، که با توجه به گذشت 30 سال از خدمتش و خدمات بسزایی که از خودش برجای گذاشت، به جایگاه بازنشستگی نایل آمد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی