آخرین مطالب

آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران برگزار شد سیاست و جامعه

آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.


آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.

حجت الاسلام بشیر عالیشاه

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ایکنا  مازندران، آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران، هفتم خردادماه با حضور آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، مصطفی خاکسار قهرودی، قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور، رؤسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌های مازندران، مقامات لشکری و کشوری استان مازندران در ساری برگزار شد.

حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران، در این آیین با تأکید بر لزوم داشتن اتحاد و همدلی برای رفع مشکلات در جامعه، گفت: در هر جایی که وحدت، یکدلی و همدلی وجود داشته باشد، این نظام سرافراز است و موفق‌تر عمل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در خدمت‌رسانی حسود نباشیم، ما بایستی بهترین خدمت‌رسانی را به مردم داشته باشیم، افزود: خدمت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، مدال افتخار محسوب می‌شود، این ظرفیت و امکانات در کمیته امداد برای خدمت‌رسانی در سطح بالایی  قرار دارد که باید از آن بهره کافی برد.

حجت‌الاسلام عالیشاه تصریح کرد: کمیته امداد مبتنی بر علم و دانش حرکت می‌کند و دانش‌بنیان شده است.

مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران به ارائه گزارش عملکرد این نهاد در طول سال‌های حضورش پرداخت و با بیان اینکه کمیته امداد امام(ره) مازندران رتبه نخست را در زمینه کمک‌های مردمی در کشور کسب کرده است، خاطرنشان کرد: 12 هزار و 500 متر زمین و یک ویلای 400 متری از خیرین برای کمک به نیازمندان به کمیته امداد مازندران اهدا شده است.

وی از اشتغال 30 هزار مددجو خبر داد و گفت: 30 هزار نفر از کمیته امداد برای ایجاد اشتغال، تسهیلات دریافت کرده‌اند و سه هزار نفر با حمایت‌های صورت پذیرفته از گردونه حمایت کمیته امداد خارج شده‌اند.

عالیشاه با بیان اینکه تمام پشت نوبتی‌های دریافت وام قرض‌الحسنه در استان صفر شده است، گفت: برای دریافت تسهیلات و نیز دریافت جهیزیه و لوازم خانگی پشت نوبتی‌ها صفر شده است.

مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران ادامه داد: دشمنان نظام جمهوری  اسلامی شبانه‌روز علیه ما کار می‌کنند، ما بایستی با کار و فعالیت شبانه‌روزی خودمان مقابل دشمنان ایستادگی کنیم.

در ادامه، آیت‌الله محمد‌باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، با اشاره به خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد امام(ره) مازندران طی سه سال خدمت به مددجویان و نیازمندان، افزود: خضوع و خشوع این مدیر جهادی باید الگوی همه مدیران باشد.

وی با بیان اینکه تواضع این مدیر جهادی شایسته تحسین است، گفت: اگر دستگاه‌ها و نهادهای کشور از روحیه جهادی و خضوع در برابر شهدا و خانواده‌های معظم این مردان خدایی خالی شود، کشور با چالش‌هایی مواجه می‌شود که زیبنده نیست.

آیت‌الله محمدی تصریح کرد: کشور نیازمند مدیران جهادی و بااخلاص است، خداوند در آخرت به انسان پاداش‌هایی عنایت می‌کند که اصلاً آن فرد روی آن خدمت‌های ناچیز خود حساب باز نکرده بود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه خدمت به خلق، رضای خدا را همراه دارد، فضای حاکم در ادارات باید با روحیه جهادی و انقلابی منطبق باشد، خاطرنشان کرد: نباید توجه به شئونات اسلامی،‌ عفاف و حجاب و ارزش‌های دینی ـ انقلابی سبک شمرده شود.

وی اظهار کرد: اگر مدیری با ارزش‌های اسلام، انقلاب اسلامی و ایثار و شهادت همراه نباشد و از دید دستگاه‌های نظارتی مخفی بماند، باطن انقلاب اسلامی به درستی رویکرد آن مدیر را رصد می‌کند و جلوی آن مدیر را خواهد گرفت.

مصطفی خاکسار قهرودی، قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور نیز با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم امروز به برکت خون شهدا،‌ شاهد عزت انقلاب اسلامی و مدیران نظام هستیم، گفت: مسلمان عزت در برابر خدا را به ذلت در پیشگاه بندگان خدا ترجیح می‌دهد.

وی ضمن تحسین اقدامات شایسته حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه، مدیرکل پیشین کمیته امداد مازندران افزود: اگر ایشان خود را نوکر نیازمندان می‌دانند به این جهت که به آموزه‌های ناب دینی و قرآنی آراسته‌اند.

خاکسار با اشاره به توانمندی، دانش و تخصص میثم معافی، مدیرکل جدید کمیته امداد امام(ره) مازندران تصریح کرد: این مدیر جوان متوکل به عنایات خاصه خداوند متعال و ائمه اطهار(ع)، همراهی خیرین و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت به خلق هستند.

قائم مقام کمیته امداد امام(ره) کشور، با بیان اینکه قدردان همراهی خیرین در کمک به کمیته امداد برای رفع آلام و نیازهای مددجویان هستیم، خاطر نشان کرد: امیدواریم در دوره جدید مدیریت کمیته امداد شاهد تداوم خدمت شبانه‌روز و بی منت به نیازمندان این خطه از شمال کشور باشیم.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح سپاس و هدایایی از سوی مسئولان و مدیران استانی، از خدمات حجت‌الاسلام بشیر عالیشا تقدیر و تجلیل به عمل آمد و حکم جدید مدیرکلی کمیته امداد امام (ره) مازندران به میثم معافی، قائم مقام کمیته امداد امام (ره) مازندران اهدا شد.

یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام بشیرعالیشاه، به مدت 3 سال به عنوان مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندران مشغول خدمت بود، که با توجه به گذشت 30 سال از خدمتش و خدمات بسزایی که از خودش برجای گذاشت، به جایگاه بازنشستگی نایل آمد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود