آخرین مطالب

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ساری،گفت: نظام بر آمده از نظریه ولی فقیه در دنیا بی نظیر است سیاست و جامعه

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ساری،گفت: نظام بر آمده از نظریه ولی فقیه در دنیا بی نظیر است

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال/سردار " احمدرضا رادان" در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مازندران در ساری با ابراز خرسندی از حضور در این استان،گفت: دیار علویان، دیار سرسبز توام با لطف و صفاست، مردم مهربان، مهمان نواز و البته مجاهد و مبارزی که در جوانی پای به جبهه گذاشتند تا ثابت کنند که شاگردان امام و رزمندگان دلیری هستند که اجازه دست درازی به کشور را به هیچ قدرت و سلطه ای نخواهند داد.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: مردم این دیار در زمان جنگ علاوه بر این که پای به میدان رزم در جبهه های غرب و جنوب گذاشتند در منطقه خودشان هم با خصم منافق درگیر شدند و مقتدرانه درس عبرتی دادند به منافقینی که انتظار داشتند شهرهای این استان را یکی پس از دیگری فتح کنند .

سردار رادان با اشاره به حوادث خردادماه و دستاوردهای آن در حفظ انقلاب اسلامی، گفت: فتح خرمشهر به عنوان یک حدیث همیشه بر سر زبان ها قرار دارد و در ماهی رخ داد که نهضت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد را در خود دارد.

 

سردار رادان، خاطر نشان کرد: امام نهضتی از جنس انقلاب و از نوع اسلامی را برای همیشه تاریخ در ذهن ها ثبت و براساس سه بعد امامت، امت و مکتب یا ایدئولوژی طرح ریزی و برنامه ریزی کرد که این در نوع خودش در دنیا بی نظیر است.

وی با اشاره به اینکه نظام بر آمده از نظریه ولی فقیه در دنیا بی نظیر است و معادلش هم نیست، اظهار داشت: همانگونه که امام فرمودند:"این انقلاب به پهنای تاریخ است و کسی نمی تواند به آن آسیب برساند". دیدیم چه حوادثی پی در پی رخ داد، بدون اینکه ذره ای خدشه، اضطراب و ترس و واهمه در آن رخ دهد.

فرمانده انتظامی کل کشور در ادامه با بیان این که دشمن همواره با تکیه بر جنگ نرم جوانان و بنیان‌های ما را هدف قرار می دهد، بیان داشت: این نظام با داشتن چنین خادمانی ، امت، ایدئولوژی و مکتبی که دارد، شکست ناپذیر است.

وی با بیان اینکه، بیش از 30 کشور با ما وارد جنگ شدند، افزود: از 18 کشور اسیر داشتیم و این یعنی سند، یعنی همه دنیا در برابر ما بودند و چون این کشور سه بال امامت، امت و مکتب دارد، خدشه‌ای در مسیر انقلاب اسلامی ایجاد نشد.

سردار رادان،گفت: در دوران دفاع مقدس به پشتوانه امامت امت و رزمندگانی معتقد به مکتب اسلام در برابر تمام دنیا ایستادگی کردیم بدون اینکه هیچگونه خدشه ای و ترسی در ما رخ دهد.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به بروز فتنه های مختلف در کشور و ایستادگی و مقاومت مردم و امت اسلامی در برابر این فتنه ها، اظهار کرد: اگر یکی از این فتنه‌هایی که در کشورمان رخ داد در یک کشور دیگری رخ می داد، آن کشور از هم می پاشید.

وی به فتنه سال 1388 اشاره کرد و افزود: این فتنه جزء انقلاب‌های به‌اصطلاح مخملی یا رنگی بود که با درایت، هوشمندی و بصیرت رهبری و مردم انقلابی در 9 دی خنثی شد.

سردار رادان، گفت: یکی از فتنه‌هایی که در کشور رخ داده در هر کشور دیگری ایجاد می‌شد، زمینه ایجاد تغییر را فراهم می‌کرد اما در کشور ما فتنه‌ها باعث تقویت بنیه نظام اسلامی شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور، افزود: برای همین است، دشمنان قسم خورده نظام بنیان‌های ما را هدف قرار می دهند، جوان های ما را هدف می‌گیرند، می خواهند این جوان نتواند حمایل ببندد، نتواند پشت خاکریز قرار بگیرد.

فرمانده انتظامی کشور با اشاره به برنامه‌های دشمن برای ایجاد چالش‌های فرهنگی در کشور، افزود: جنگ در انواع مختلف علیه کشور ما ادامه دارد اما ما رزمنده پای کار برای حفظ کشور زیاد داریم به همین دلیل بنده نگران نیستم.

وی یادآور شد: سردار مرتضی میرزایی فرمانده سابق انتظامی مازندران هر آنچه در توان داشت برای پویایی انتظامی استان با همراهی کارکنان  انتظامی انجام داده است و حتما از وجودش بهره‌ می‌بریم.

فرمانده کل انتظامی کشور از تلاش ها و زحمات فرمانده سابق انتظامی استان قدردانی کرد و خطاب به سردار مفخمی فرمانده جدید انتظامی مازندران ،گفت: فرمانده انتظامی جدید مازندران باید فضا را به ‌شدت برای کسانی که امنیت مردم را به سخره می گیرند به ویژه قانون شکنان، مجرمان و بزهکاران ناامن کند .

فرمانده کل انتظامی کشور، تاکید کرد: برای توسعه استان در حوزه امنیتی و انتظامی همه تلاش خویش را باید به‌کار بگیرید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین