آخرین مطالب

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

ضرورت بهره گیری بیشتر از ظرفیت‌های دولت در حوزه سلامت مازندران سیاست و جامعه

ضرورت بهره گیری بیشتر از ظرفیت‌های دولت در حوزه سلامت مازندران

  بزرگنمایی:
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: نباید از حوزه آموزش غافل شد و انتظار می رود از ظرفیت خیرین برای تکمیل پروژه های نیمه کاره یا در دست احداث حوزه سلامت استفاده مناسب صورت گیرد.

 به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در دیدار با نماینده، ولی فقیه در مازندران هدف از سفر یک روزه خود به دیار علویان را  آگاهی از وضعیت بهداشت و درمان استان و بازدید از امکانات این حوزه برشمرد و افزود: مازندران، از خیرین بزرگ و فعال برخوردار است، که خوشبختانه تاکنون اقدامات مناسبی در حوزه‌های بهداشت و درمان صورت پذیرفت و امیدواریم این روند با سرعت بیشتری استمرار یابد.

 حسینعلی شهریاری  تصریح کرد:  در هیچ جای جهان دولت‌ها به تنهایی نمی‌توانند از پس هزینه‌های درمان بر آیند و نیاز به مشارکت مردم است و ایرام هم از این قاعده مستثنی نیست و بسیاری از طرح و پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف با مشارکت خیرین محقق می‌شود.

دبیر مجمع خیرین سلامت کشور در ادامه گریزی به طرح پزشکی خانواده زد و افزود: کمیسیون بهداشت و درمان، فرهنگستان و افراد خبره جامعه پزشکی، خواستار ایجاد تغییراتی در اجرای این طرح هستند تا نتایج مطلوب تری حاصل گردد.

وی با اشاره به پیگیری‌های متعدد و برگزاری جلسات مختلف برای رسیدن به نظری واحد در اجرای طرح پزشکی خانواده گفت: هدف ما این است که طرحی مناسب و درخور اجرایی گردد و رضایت مردم را در پی داشته باشد نه اینکه در کوتاه مدت و ظرف یکی دو سال متوقف گردد و اجرای آن هزینه‌ای گزاف بر دوش دولت باشد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان بیان کرد: در بازدید از چند مرکز بهداشتی و درمانی مازندران، امکانات این مراکز به ویژه در بخش دیالیز  را مطلوب دیدم و در نظر داریم با استفاده از ظرفیت‌های خیرین، امکانات موجود را ارتقا بخشیم و حتی بخشی از ساختمان‌های استیجاری حوزه بهداشت را با مشارکت خیرین، احداث نماییم.

دراین دیدارنیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخشی از مجموعه خود را به عنوان مشارکت مردمی و سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت فعال کرده است، گفت: برنامه‌ها و خدمات متنوعی را در دست اجرا داریم که در چند حوزه در حال انجام است که یک حوزه آن ایجاد ساختار برای مشارکت‌های مردمی در سطح شهرستان‌ها بوده است و تاکنون 20 مجمع خیرین سلامت در سطح 21 شهرستان مازندران تشکیل شد و شبکه سازی خیرین انجام گرفت.

فرهاد غلامی، بازسازی پایگاه سلامت شهری شماره 4 ساری، بازسازی و تکمیل ساختمان کلینیک ام اس بیمارستان بوعلی سینا ساری، تامین هزینه ساخت پایگاه اورژانس115 هچیرود در چالوس،  تجهیز مرکز جامع سلامت نور، تجهیز بخش‌هایی از بیمارستان زارع ساری و اجرای تعدادی پروژه‌های دیگر در شهر‌های مختلف استان را  از دیگر اقدامات مشارکتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با خیرین سلامت استان عنوان کرد.

در این دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران بر تبیین مسائل حوزه سلامت و بهداشت تاکید کرد و گفت: نباید از حوزه آموزش غافل شد و انتظار می رود از ظرفیت خیرین برای تکمیل پروژه های نیمه کاره یا در دست احداث حوزه سلامت استفاده مناسب صورت گیرد. 
 
آیت الله لائینی تصریح کرد: معمولا در جامعه ما به درمان بیشتر از  بهداشت و پیشگیری توجه می شود و چندان به بهداشت توجه نمی کنیم در حالی که نیاز است ابتدا به حوزه پیشگیری بپردازیم و زمینه های ایجاد بیماری از جمله مصرف بی رویه سموم کشاورزی، آلاینده های شیمیایی زباله های صنعتی و ... را کاهش دهیم. 

یاد آور می شود، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و دبیر مجمع خیرین سلامت کشور امروز از تعدادی از مراکز جامع سلامت شهری شهرستان‌های ساری و میاندورود بازدید کرد که دراین بازدید  رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و نماینده مردم ساری و میاندورود درمجلس شورای اسلامی با حضور معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مدیرعامل مجمع خیرین و مدیر امور خیرین و مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و جمعی از خیرین سلامت وی را همراهی کردند.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد