آخرین مطالب

آیین افتتاح قطعه دوم و آغاز عملیات قطعه سوم آزادراه تهران کشاورزی و اقتصادی

آیین افتتاح قطعه دوم و آغاز عملیات قطعه سوم آزادراه تهران

  بزرگنمایی:
رئیس جمهور در آیین افتتاح قطعه دوم و آغاز عملیات قطعه سوم آزادراه تهران - شمال برای ایمن‌سازی جاده چالوس تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، علی قاسمی، فرماندار چالوس،  روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح قطعه دوم و آغاز عملیات قطعه سوم آزادراه تهران - شمال در دیدار  با آیت الله سید ابراهیم رییسی اگفت: ایمن سازی جاده چالوس از ضروریات است و باید عملیات نصب گالری، فنس های سویسی به موازات لق گیری ها در جلوگیری از ریزش سنگ ها در جاده فعلی و پرتردد جاده چالوس در دستور کار قرار گیرد.

رئیس جمهور امروز پنجشنبه در آیینی با حضور شماری از مسوولان کشوری و استانی قطعه دوم آزادراه تهران - شمال را افتتاح و دستور عملیات ساخت قطعه سوم این آزادراه را صادر کرد.

فرماندار چالوس افزود: لق گیری ها در نقاط حادثه خیز این محور پرتردد کشور، مُسَکن و اثر کوتاه مدت دارد و با هر بارندگی خاک های بالادست سست شده و سنگ ها مجدد ریزش می کنند.

 

وی گفت: 14 نقطه حادثه خیز در جاده چالوس در حوزه استحفاظی مازندران و شهرستان چالوس را به وزارت راه و شهرسازی اعلام کردیم.

قاسمی تصریح کرد: اهمیت و ارزش جاده فعلی چالوس با تکمیل کامل آزاد راه تهران_شمال کاهش نخواهد یافت و ایمن سازی این جاده همواره در دستور کار مسوولان امر باشد.

وی افزود: جاده فعلی چالوس مسیر دسترسی به روستاهای ییلاقی شهرستان چالوس و از جاده های زیبا و دیدنی جهانی است.

محور کرج - چالوس جزو یکی از شبکه های ارتباطی اصلی پایتخت کشور به خطه شمال کشور استان گیلان و خطه غربی مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی شگفت انگیز، جاذبه های تاریخی و کوتاه بودن بعد مسافت در تمامی فصول به ویژه ایام نوروز با استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

محور کرج - چالوس حدود 160 کیلومتر طول دارد که حدود 80 کیلومتر مربوط کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار به طور میانگین روزانه در نیمه دوم سال حدود 20 هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می کنند و این آمار در فصول بهار و تابستان به 50 هزار تردد در روز می رسد.

 

در پی این اظهارات فرماندار چالوس، رئیس جمهور تاکید کرد: مطالب مطرح شده از فرماندار چالوس به حق است و ایمن سازی جاده چالوس با جدیت از سوی وزارت راه و شهرسازی دنبال و انجام شود.

آیت الله رییسی خاطرنشان کرد: مردم باید در تردد در جاده چالوس امنیت داشته باشند و نگران ریزش سنگ‌ نباشند.

 

وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: این وزارتخانه پیگیر ایمن سازی جاده چالوس بوده و حسب دستور امروز رییس جمهور موارد موکد نیز مجدد در دستور کار قرار می گیرد.

مهرداد بذرپاش افزود: بعد از اتفاقات اخیر جاده چالوس چند مورد لق گیری در این محور انجام شد و تا پایان سال هم نصب گالری در چندین نقطه حادثه خیز در جاده چالوس انجام خواهد شد.

به گفته وزیر راه و شهرسازی برای ایمن سازی جاده چالوس محدودیت اعتباری وجود ندارد.

قطعه سوم آزادراه تهران - شمال که یکی از ابر پروژه های راهداری کشور محسوب می شود و در مقایسه با سه قطعه دیگر به لحاظ پیچیدگی خاص مهندسی بسیار مهم است.

با اجرای این پروژه های آزادراهی تحولات بزرگی در مازندران از منظر کریدور شمال - جنوب که رییس جمهور دستور فعال شدن آن را داده است اتفاق خواهد افتاد.

آزاد راه چالوس - رامسر به طول 79 کیلومتر در امتداد آزادراه تهران - شمال بوده که این مهم به تازگی با همت معاون اول رییس جمهور نهایی شده که 9 بانک داخلی برای آن کنسرسیومی تشکیل دادند که 49 سرمایه گذار این پروژه ملی را و بقیه بخش خصوصی بر عهده خواهند گرفت.

قطعه جدید آزادراه تهران- شمال به طول 16.5 کیلومتر که شامل باند غربی قطعه دوم است به عنوان اولین افتتاح آزادراهی دولت در سال 1402، افتتاح شد.

این قطعه شامل بیشترین حجم تونل و پل در یک پروژه است به نحوی که 86 درصد مسیر از پل و تونل تشکیل شده که نشان دهنده حجم سنگین عملیات اجرایی به همراه پیچیدگی‌های فنی در ساخت یک آزادراه است.

تونل البرز به طول 6.4 کیلومتر در این منطقه قرار دارد که در سال 1400 افتتاح شد و با افتتاح 16.5 کیلومتر از باقی مانده محور، مسیر 22 کیلومتری باند رفت در منطقه 2 آزادراه برای عبور مسافران شمال تکمیل می‌شود.

با افتتاح این مسیر استان البرز به مازندران متصل می‌شود و اولین اتصال آزادراهی استان البرز به مازندران رخ خواهد داد.

قطعه سوم آزادراه تهران - شمال از پل زنگوله شروع می شود تا منطقه دوآب در حوزه استحفاظی استان مازندران ادامه دارد.

هم اکنون طول شبکه آزادراهی کشور 2 هزار و 761 کیلومتر است و برنامه ریزی شده تا 10 هزار کیلومتر دیگر به آن افزوده شود که از این میزان 2 هزار و 100 کیلومتر در دست ساخت است.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه