آخرین مطالب

فراجا همواره مدافع حقوق شهروندی است سیاست و جامعه

فراجا همواره مدافع حقوق شهروندی است

  بزرگنمایی:
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: پلیس در هرجا بی قانونی و موضوعات خلاف قانون ببیند ورود می کند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: پلیس در هرجا بی قانونی و موضوعات خلاف قانون ببیند ورود می کند.

به گزارش فجر شمال،  سردار قاسم رضایی در دیدار با آیت الله محمدباقر محمدی لائینی،  نماینده ولی فقیه در استان مازندران ، با بیان این که استان مازندران یکی از استان های مکتبی با مردمانی بصیر و عالمانی هدایتگر است، گفت: استان مازندران به لحاظ برخورداری از نقاط گردشگری و تفرجگاه ها از جمله استان های مسافرپذیر و مورد توجه کشور است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، تصریح کرد:  همکاران انتظامی استان در کنار فعالیت های امنیتی و انتظامی تکیه گاهی برای سایر دستگاه ها، سازمان ها و نهادها از جمله بخش های اقتصادی، خدماتی، فرهنگی و ... به شمار می روند و با عزم و اراده ای که در کارکنان این مجموعه وجود دارد هیچ گونه خلاء مدیریتی در انتظامی استان وجود ندارد.

سردار رضایی، استان مازندران را بستر مناسبی برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به لحاظ برخورداری از مردانی فهیم، ولایی و مقید به اصول و ارزش های انقلاب برشمرد و اظهار داشت: برخورد با هنجارشکنی ها یکی از مطالبات مردم این استان از پلیس است.


وی گردشگر پذیری، سرقت، حضور اتباع بیگانه و سلاح های غیر مجاز را به عنوان مهمترین دغدغه های مردم استان عنوان و خاطرنشان کرد: اجرای ماموریت های پلیسی در این استان نیازمند کارهای ویژه ای است و خوشبختانه هیچ گونه مشکل امنیتی را شاهد نیستیم .

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور اذعان داشت: عدم تناسب مجازات ها با جرم ضمن بروز مشکلاتی برای دستگاه های قضائی و انتظامی باعث بروز نگرانی ها در مردم و آسیب به حقوق شهروندی شده که این امر  نیازمند ورود نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به این موضوع است.

این مقام انتظامی به موضوع پایین بودن هزینه های جرم و معضلات و مشکلات ناشی از آن در حاکمیت و مدیریت کشور پرداخت و گفت: مردم در تعارضات برای حفظ حقوق شهروندی خود به قانون و قوانینی که توسط قوه مقننه مصوب می شود تکیه می کنند که این قوانین باید بازدارنده باشد.

وی در ادامه با بیان این که پلیس در هرجا بی قانونی و موضوعات خلاف قانون ببیند ورود خواهد کرد، افزود: پلیس هرجا که احساس کند امنیت مردم هدف قرار گرفته به تکلیف قانونی خود عمل کرده و بدون مماشات با آن برخورد خواهد کرد.

رضایی با اشاره به رعایت 99 درصدی افراد با تذکر لسانی ماموران و گشت های امنیت اخلاقی در حوزه هنجارهای اجتماعی و عفاف و حجاب گفت: تنها یک درصد افراد در برابر قانون جری بوده که برابر قانون با آنان به صورت جدی برخورد خواهد شد و فراجا همواره مدافع حقوق شهروندی است و ملاک تنها کسب رضایت مردم و خدای متعال است.

وی استفاده مردم استان از مواهب الهی را حق مسلم آنان برشمرد و با بیان این که برخورد با ناهنجاری ها از مطالبات جدی مردم است، اظهار داشت: پلیس هرجا و با هر کسی که بخواهد حقوق مردم را رعایت نکرده و هنجارشکنی کند به صورت جدی برخورد خواهد کرد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در خاتمه با اشاره به برنامه های خوبی که توسط دستگاه های نظامی، انتظامی و قضائی در سطح استان در حال اجراست برحمایت همه جانبه مسئولان استانی از این طرح ها تاکید کرد.
/ مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

به یاد شهید روح‌الله عمادی و به نام عماد

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

سومین یادواره شهدای فراجای سوادکوه

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

ساماندهی گلزار شهدا

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

میدان ورزش باید سرشار از ارزش های معنوی،ایمان، ایثار و فداکاری باشد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

مسئولان از ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و فرهنگی پرهیز کنند

گزارش تصویری همایش استانی تکریم و تجلیل از 350 سالمند تحت حمایت کمیته امدادامام(ره) مازندران

پدیده هزینه‌بر رانش زمین در شهرستان سوادکوه

همایش تکریم 350 سالمند تحت حمایت کمیته امداد مازندران برگزار شد

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

استفاده درست از فضای مجازی فرصتی بی‌بدیل در تحقق مردم‌سالاری دینی

بازرسی نباید تنها به توصیه اکتفا کند بلکه باید قدرت الزام قانونی داشته باشد

جشن روز روستا و عشایر در ماهفروز محله سفلی؛ احیای سنت‌ها در ساحل مازندران

توسعه همکاری کمیته امداد و اداره کار مازندران برای به‌کارگیری مددجویان

حق پرسشگری مردم از مسئولان

تکریم و معارفه امام‌جمعه شهرستان سوادکوه (شهر پل‌سفید) و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

گسترش تولید آثار دینی-ورزشی در سینما و تلویزیون

پرداخت 23 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانوارهای مددجوی میاندورود

شروع رقابت دلسوزان کاراته مازندران برای ریاست هیئت

نخستین جشنواره «کتاب و گندم» در دودانگه ساری برگزار شد

لزوم بازنگری در شیوه پذیرش کنکور سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

محمد صفری به‌عنوان عضو هیأت عامل و معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک صنعت و معدن منصوب شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

فرزین محمودی پاتی به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران منصوب شد

مساعدت بیش از 4 میلیاردی زکات مودیان به نیازمندان شهرستان چالوس