آخرین مطالب

آیین اختتامیه مسابقات قرآن نیروی پدافند هوایی آجا در بابلسر برگزار شد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

آیین اختتامیه مسابقات قرآن نیروی پدافند هوایی آجا در بابلسر برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سالن سینما گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.


آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سالن سینما گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.

آیین اختتامیه بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بابلسر

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ایکنا مازندران، آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی آجا با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده، مسئول و جانشین مرکز قرآن نیروی پدافند هوایی کشور، فرمانده‌هان و مسئولان عقیدتی سیاسی پدافند هوایی شهید ظرافتی و متسابقان حاضر در این دوره از مسابقات امروز،11 مرداد در سالن سینما مجتمع عملیاتی شهید ستاری گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.

آیین اختتامیه با تلاوت کلام الله مجید رضا کارگر، از قاریان ممتاز و برجسته پدافند و رئیس هیئت داوران بخش آقایان این دوره از مسابقات آغاز شد.

در ابتدا این مراسم حجت‌الاسلام حسین دنیا دیده، مسئول مرکز قرآن نیروی پدافند هوایی کشور، ضمن تشکر از برگزارکنندگان مسابقات به ارائه گزارش عملکرد این دوره از مسابقات قرآن کریم پدافند پرداخت و گفت: مرحله مقدماتی این دوره با حضور بیش از پنج هزار نفر متسابق در رشته‌های حفظ قرآن کریم، مفاهیم، اذان، قرائت تحقیق و ترتیل در سراسر کشور آغاز شد، که پس از برگزاری مسابقات مقدماتی در نهایت 1000 نفر متسابق به مرحله منطقه‌ای این دوره از مسابقات راه پیدا کردند.

وی افزود: پس از برگزاری مسابقات منطقه‌ای، 330 نفر به سطح مسابقات سراسری نیروی پدافند هوایی راه پیدا کردند.

حجت‌الاسلام دنیا دیده تصریح کرد: هئیت داوران در دو بخش بانوان و آقایان که از داوران بنام و بین‌المللی و استانی مازندران از شهرستان بابلسر تشکیل شده بودند، در هر رشته سه رتبه برتر را جهت حضور در مسابقات کشوری آجا معرفی کردند.

در ادامه این آیین امیر محمد یوسفی خوش‌قلب، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی کشور، نیز گفت: یکی از ماموریت‌های پدافند هوایی کشور، همین ماموریت قرآنی است که شامل برگزاری محافل قرآنی، مسابقات قرآنی و... است.

وی افزود: در بسیاری از ماموریت‌های پدافند هوایی، کارها با کلام الهی آغاز می‌شود که همیشه نتایج خوبی را به همراه دارد.

یوسفی خوش‌قلب با اشاره به اینکه تلاش در برپایی فعالیت‌های قرآنی، کمک به پیدا کردن راه سعادت است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری مشکل بزرگ مسلمانان را، راه دوری از قرآن و علاجش را بازگشت به قرآن می‌داند، پس ما باید به این کلام رهبری گوش دل بسپاریم تا به موفقیت دست پیدا کنیم.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی کشور با بیان اینکه از قرآن به نور یاد می‌شود، تصریح کرد: قطعاً هرکسی که در تابش این نور قرار گیرد، از فیوضاتش بهره‌مند شده و به سعادت می‌رسد.

وی با اشاره به فتنه‌های اخیر در کشورهای معاند غربی که بار دیگر دست به اهانت قرآن و قرآن سوزی زده اند، تأکید کرد: قرآن این کلام الهی با دستان کثیفشان به تزلزل نمی‌افتد، مواظب و مراقب باشید و هوشمندانه در این زمینه گام بردارید، برگزاری چنین محافل قرآنی در سطح پدافند هوایی مبین این است که هوشمندانه در این زمینه‌ها گام برداشته می‌شود.

 یوسفی خوش‌قلب اظهار کرد: گاها قرآن در آیین‌های عزا، کتابخانه‌ها و به شکلی دیگر در عروسی‌ها و جهت بدرقه استفاده می‌شود، علاوه بر این‌ها باید در بحث تفکر و تدبر و پژوهش از علوم قرآنی بهره‌مند و با آن عجین شد تا در راه سعادت و رستگاری گام برداریم.  

در این دوره از مسابقات  330 نفر متسابق در رشته‌های حفظ قرآن کریم، مفاهیم، اذان، قرائت تحقیق و ترتیل به مدت سه روز با هم به رقابت پرداختند. برترین‌های این دوره در هر رشته سه رتبه برتر نخست تا سوم به مسابقات آجا راه پیدا کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود