آخرین مطالب

آیین اختتامیه مسابقات قرآن نیروی پدافند هوایی آجا در بابلسر برگزار شد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

آیین اختتامیه مسابقات قرآن نیروی پدافند هوایی آجا در بابلسر برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سالن سینما گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.


آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سالن سینما گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.

آیین اختتامیه بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بابلسر

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ایکنا مازندران، آیین اختتامیه بیست‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان نیروی پدافند هوایی آجا با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده، مسئول و جانشین مرکز قرآن نیروی پدافند هوایی کشور، فرمانده‌هان و مسئولان عقیدتی سیاسی پدافند هوایی شهید ظرافتی و متسابقان حاضر در این دوره از مسابقات امروز،11 مرداد در سالن سینما مجتمع عملیاتی شهید ستاری گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.

آیین اختتامیه با تلاوت کلام الله مجید رضا کارگر، از قاریان ممتاز و برجسته پدافند و رئیس هیئت داوران بخش آقایان این دوره از مسابقات آغاز شد.

در ابتدا این مراسم حجت‌الاسلام حسین دنیا دیده، مسئول مرکز قرآن نیروی پدافند هوایی کشور، ضمن تشکر از برگزارکنندگان مسابقات به ارائه گزارش عملکرد این دوره از مسابقات قرآن کریم پدافند پرداخت و گفت: مرحله مقدماتی این دوره با حضور بیش از پنج هزار نفر متسابق در رشته‌های حفظ قرآن کریم، مفاهیم، اذان، قرائت تحقیق و ترتیل در سراسر کشور آغاز شد، که پس از برگزاری مسابقات مقدماتی در نهایت 1000 نفر متسابق به مرحله منطقه‌ای این دوره از مسابقات راه پیدا کردند.

وی افزود: پس از برگزاری مسابقات منطقه‌ای، 330 نفر به سطح مسابقات سراسری نیروی پدافند هوایی راه پیدا کردند.

حجت‌الاسلام دنیا دیده تصریح کرد: هئیت داوران در دو بخش بانوان و آقایان که از داوران بنام و بین‌المللی و استانی مازندران از شهرستان بابلسر تشکیل شده بودند، در هر رشته سه رتبه برتر را جهت حضور در مسابقات کشوری آجا معرفی کردند.

در ادامه این آیین امیر محمد یوسفی خوش‌قلب، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی کشور، نیز گفت: یکی از ماموریت‌های پدافند هوایی کشور، همین ماموریت قرآنی است که شامل برگزاری محافل قرآنی، مسابقات قرآنی و... است.

وی افزود: در بسیاری از ماموریت‌های پدافند هوایی، کارها با کلام الهی آغاز می‌شود که همیشه نتایج خوبی را به همراه دارد.

یوسفی خوش‌قلب با اشاره به اینکه تلاش در برپایی فعالیت‌های قرآنی، کمک به پیدا کردن راه سعادت است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری مشکل بزرگ مسلمانان را، راه دوری از قرآن و علاجش را بازگشت به قرآن می‌داند، پس ما باید به این کلام رهبری گوش دل بسپاریم تا به موفقیت دست پیدا کنیم.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی کشور با بیان اینکه از قرآن به نور یاد می‌شود، تصریح کرد: قطعاً هرکسی که در تابش این نور قرار گیرد، از فیوضاتش بهره‌مند شده و به سعادت می‌رسد.

وی با اشاره به فتنه‌های اخیر در کشورهای معاند غربی که بار دیگر دست به اهانت قرآن و قرآن سوزی زده اند، تأکید کرد: قرآن این کلام الهی با دستان کثیفشان به تزلزل نمی‌افتد، مواظب و مراقب باشید و هوشمندانه در این زمینه گام بردارید، برگزاری چنین محافل قرآنی در سطح پدافند هوایی مبین این است که هوشمندانه در این زمینه‌ها گام برداشته می‌شود.

 یوسفی خوش‌قلب اظهار کرد: گاها قرآن در آیین‌های عزا، کتابخانه‌ها و به شکلی دیگر در عروسی‌ها و جهت بدرقه استفاده می‌شود، علاوه بر این‌ها باید در بحث تفکر و تدبر و پژوهش از علوم قرآنی بهره‌مند و با آن عجین شد تا در راه سعادت و رستگاری گام برداریم.  

در این دوره از مسابقات  330 نفر متسابق در رشته‌های حفظ قرآن کریم، مفاهیم، اذان، قرائت تحقیق و ترتیل به مدت سه روز با هم به رقابت پرداختند. برترین‌های این دوره در هر رشته سه رتبه برتر نخست تا سوم به مسابقات آجا راه پیدا کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد