آخرین مطالب

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل کشاورزی و اقتصادی

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل

  بزرگنمایی:
نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فچر شمال، نماینده رسمی اتاق های منطقه ای بازرگانی روسیه در ایران در جریان بازدید از ظرفیت‌های تولیدی و کشاورزی شهرستان آمل از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در شهرستان آمل خبر داد.

عباس میرزا قاضی افزود: با توافق و اعلام آمادگی که از سوی تولیدکنندگان قطعات خودرو در شهرستان آمل شده، بزودی شرایط نهایی برای فرایند عملیاتی شدن خط مونتاژ خودروی لادا روسی در آمل فراهم خواهد شد.

او گفت: در بازدید‌های میدانی که از قابلیت‌های بالای تولیدی، اقتصادی و کشاورزی شهرستان آمل انجام شد، تولیدات این شهرستان شرایط ممتازی برای حضور دربازار خارجی حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه دارد.

وی افزود: نکته مهم‌تر مزیت‌های بالای صنعتی وتولیدی بخش کشاورزی شهرستان آمل است که با پشتیبانی که فرماندار شهرستان و حمایتی که ازاین بخش‌ها خواهد کرد، بتوانیم هرچه سریعتر این ظرفیت‌ها را به مرحله صادرات وحضور در بازار‌های منطقه‌ای برسانیم.

نماینده رسمی شورای تجاری اورآسیا در ایران با اشاره به اینکه وجود انبوه تولیدات بخش کشاورزی از جمله گل وگیاهان زینتی و آپارتمانی وشاخه بریده به عنوان ظرفیت مهم صادراتی شهرستان آمل محسوب می‌شود، تصریح کرد: بازار گل وحجم وسیع آن در بازار روسیه وکشور‌های حاشیه دریای خزر خالی مانده با توجه به شرایط خاص بین المللی حاکم برکشور روسیه وکشور‌های منطقه، می‌توان با افزایش حجم ظرفیت ها، بازار تقاضای این کشور‌ها را نیز به خوبی تامین وپوشش داد.

میرزا قاضی، با تاکید بر اینکه بازگشایی دفتر تجاری اورآسیا در شهرستان آمل با توجه به همه ظرفیت‌هایی که مورد نیاز هست دراین شهرستان وجود دارد، می‌تواند زمینه ساز افزایش مبادلات تجاری واقتصادی میان شهرستان آمل با استان " سامارا " روسیه شود، ابراز امیدواری کرد حداقل تا قبل از پایان سال شمسی در ایران، دفترتجاری اورآسیا در شهرستان آمل حتما راه اندازی خواهد شد.

 

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران دربخش دیگری، به ظرفیت‌های بالای مازندران دربخش‌های گردشگری و وجود جاذبه‌های زیبا جنگل، کوه ودریا دراین استان اشاره کرد وگفت: اگر گردشگرخارجی از این ظرفیت‌ها و طبیعت زیبای مازندران بخواهد دیدن کند به یقین حیرت زده می‌شود به نظر می‌رسد قابلیت‌های این استان دربخش گردشگری مغفول واقع شده و به درستی به گردشگران خارجی شناسنانده نشده است.

میرزا قاضی افزود: امروز سهم اقتصاد حوزه گردشگری ایران از حضور گردشگران روسی بسیار ناچیز و قابل گفتن نیست چرا که اغلب گردشگران روسی از ظرفیت‌های گردشگری منحصربفرد ایران، خطه شمال و مازندران بی اطلاع هستند و نمی‌دانند این منطقه چه بهشتی دارد.

وی یادآور شد: اگر چنین اتفاقی رخ دهد و مردم روسیه بدانند چنین ظرفیت‌هایی در غرب مازندران وجود دارد به یقین سواحل ترکیه خالی می‌شود به خاطر آنکه زیبایی و وسعت محدوده ساحلی خطه شمال کشور و مازندران کمتر از ترکیه نیست.

مشاور رسمی سازمان توسعه صادرات فدراسیون روسیه در ایران، همچنین از برگزاری همایشی با حضور مقامات ایرانی در کشور روسیه خبر داد و افزود: قرار است این همایش در 2 بخش که بخش نخست آن در چهار ماه آینده در روسیه و بخش دوم آن با صحبتی که با فرماندارآمل شده و اعلام آمادگی کرده بنا است سال آینده در این شهرستان برگزار شود چرا که حضور شخصیت‌های کشور روسیه به بهانه همایش و بازدید نزدیک از ظرفیت‌های گردشگری خیلی می‌تواند در تقویت ارتباطات گردشگری، رونق این صنعت و بهبود فضای کسب و کار منطقه بسیار اثر بخش باشد.
/مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند