آخرین مطالب

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل کشاورزی و اقتصادی

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل

  بزرگنمایی:
نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فچر شمال، نماینده رسمی اتاق های منطقه ای بازرگانی روسیه در ایران در جریان بازدید از ظرفیت‌های تولیدی و کشاورزی شهرستان آمل از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در شهرستان آمل خبر داد.

عباس میرزا قاضی افزود: با توافق و اعلام آمادگی که از سوی تولیدکنندگان قطعات خودرو در شهرستان آمل شده، بزودی شرایط نهایی برای فرایند عملیاتی شدن خط مونتاژ خودروی لادا روسی در آمل فراهم خواهد شد.

او گفت: در بازدید‌های میدانی که از قابلیت‌های بالای تولیدی، اقتصادی و کشاورزی شهرستان آمل انجام شد، تولیدات این شهرستان شرایط ممتازی برای حضور دربازار خارجی حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه دارد.

وی افزود: نکته مهم‌تر مزیت‌های بالای صنعتی وتولیدی بخش کشاورزی شهرستان آمل است که با پشتیبانی که فرماندار شهرستان و حمایتی که ازاین بخش‌ها خواهد کرد، بتوانیم هرچه سریعتر این ظرفیت‌ها را به مرحله صادرات وحضور در بازار‌های منطقه‌ای برسانیم.

نماینده رسمی شورای تجاری اورآسیا در ایران با اشاره به اینکه وجود انبوه تولیدات بخش کشاورزی از جمله گل وگیاهان زینتی و آپارتمانی وشاخه بریده به عنوان ظرفیت مهم صادراتی شهرستان آمل محسوب می‌شود، تصریح کرد: بازار گل وحجم وسیع آن در بازار روسیه وکشور‌های حاشیه دریای خزر خالی مانده با توجه به شرایط خاص بین المللی حاکم برکشور روسیه وکشور‌های منطقه، می‌توان با افزایش حجم ظرفیت ها، بازار تقاضای این کشور‌ها را نیز به خوبی تامین وپوشش داد.

میرزا قاضی، با تاکید بر اینکه بازگشایی دفتر تجاری اورآسیا در شهرستان آمل با توجه به همه ظرفیت‌هایی که مورد نیاز هست دراین شهرستان وجود دارد، می‌تواند زمینه ساز افزایش مبادلات تجاری واقتصادی میان شهرستان آمل با استان " سامارا " روسیه شود، ابراز امیدواری کرد حداقل تا قبل از پایان سال شمسی در ایران، دفترتجاری اورآسیا در شهرستان آمل حتما راه اندازی خواهد شد.

 

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران دربخش دیگری، به ظرفیت‌های بالای مازندران دربخش‌های گردشگری و وجود جاذبه‌های زیبا جنگل، کوه ودریا دراین استان اشاره کرد وگفت: اگر گردشگرخارجی از این ظرفیت‌ها و طبیعت زیبای مازندران بخواهد دیدن کند به یقین حیرت زده می‌شود به نظر می‌رسد قابلیت‌های این استان دربخش گردشگری مغفول واقع شده و به درستی به گردشگران خارجی شناسنانده نشده است.

میرزا قاضی افزود: امروز سهم اقتصاد حوزه گردشگری ایران از حضور گردشگران روسی بسیار ناچیز و قابل گفتن نیست چرا که اغلب گردشگران روسی از ظرفیت‌های گردشگری منحصربفرد ایران، خطه شمال و مازندران بی اطلاع هستند و نمی‌دانند این منطقه چه بهشتی دارد.

وی یادآور شد: اگر چنین اتفاقی رخ دهد و مردم روسیه بدانند چنین ظرفیت‌هایی در غرب مازندران وجود دارد به یقین سواحل ترکیه خالی می‌شود به خاطر آنکه زیبایی و وسعت محدوده ساحلی خطه شمال کشور و مازندران کمتر از ترکیه نیست.

مشاور رسمی سازمان توسعه صادرات فدراسیون روسیه در ایران، همچنین از برگزاری همایشی با حضور مقامات ایرانی در کشور روسیه خبر داد و افزود: قرار است این همایش در 2 بخش که بخش نخست آن در چهار ماه آینده در روسیه و بخش دوم آن با صحبتی که با فرماندارآمل شده و اعلام آمادگی کرده بنا است سال آینده در این شهرستان برگزار شود چرا که حضور شخصیت‌های کشور روسیه به بهانه همایش و بازدید نزدیک از ظرفیت‌های گردشگری خیلی می‌تواند در تقویت ارتباطات گردشگری، رونق این صنعت و بهبود فضای کسب و کار منطقه بسیار اثر بخش باشد.
/مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ