آخرین مطالب

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل کشاورزی و اقتصادی

توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل

  بزرگنمایی:
نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در آمل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فچر شمال، نماینده رسمی اتاق های منطقه ای بازرگانی روسیه در ایران در جریان بازدید از ظرفیت‌های تولیدی و کشاورزی شهرستان آمل از توافق اولیه مونتاژ خودروی لادا روسی با یکی از تولیدکنندگان قطعات تولید خودرو در شهرستان آمل خبر داد.

عباس میرزا قاضی افزود: با توافق و اعلام آمادگی که از سوی تولیدکنندگان قطعات خودرو در شهرستان آمل شده، بزودی شرایط نهایی برای فرایند عملیاتی شدن خط مونتاژ خودروی لادا روسی در آمل فراهم خواهد شد.

او گفت: در بازدید‌های میدانی که از قابلیت‌های بالای تولیدی، اقتصادی و کشاورزی شهرستان آمل انجام شد، تولیدات این شهرستان شرایط ممتازی برای حضور دربازار خارجی حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه دارد.

وی افزود: نکته مهم‌تر مزیت‌های بالای صنعتی وتولیدی بخش کشاورزی شهرستان آمل است که با پشتیبانی که فرماندار شهرستان و حمایتی که ازاین بخش‌ها خواهد کرد، بتوانیم هرچه سریعتر این ظرفیت‌ها را به مرحله صادرات وحضور در بازار‌های منطقه‌ای برسانیم.

نماینده رسمی شورای تجاری اورآسیا در ایران با اشاره به اینکه وجود انبوه تولیدات بخش کشاورزی از جمله گل وگیاهان زینتی و آپارتمانی وشاخه بریده به عنوان ظرفیت مهم صادراتی شهرستان آمل محسوب می‌شود، تصریح کرد: بازار گل وحجم وسیع آن در بازار روسیه وکشور‌های حاشیه دریای خزر خالی مانده با توجه به شرایط خاص بین المللی حاکم برکشور روسیه وکشور‌های منطقه، می‌توان با افزایش حجم ظرفیت ها، بازار تقاضای این کشور‌ها را نیز به خوبی تامین وپوشش داد.

میرزا قاضی، با تاکید بر اینکه بازگشایی دفتر تجاری اورآسیا در شهرستان آمل با توجه به همه ظرفیت‌هایی که مورد نیاز هست دراین شهرستان وجود دارد، می‌تواند زمینه ساز افزایش مبادلات تجاری واقتصادی میان شهرستان آمل با استان " سامارا " روسیه شود، ابراز امیدواری کرد حداقل تا قبل از پایان سال شمسی در ایران، دفترتجاری اورآسیا در شهرستان آمل حتما راه اندازی خواهد شد.

 

نماینده رسمی شورای تجاری اوراسیا در ایران دربخش دیگری، به ظرفیت‌های بالای مازندران دربخش‌های گردشگری و وجود جاذبه‌های زیبا جنگل، کوه ودریا دراین استان اشاره کرد وگفت: اگر گردشگرخارجی از این ظرفیت‌ها و طبیعت زیبای مازندران بخواهد دیدن کند به یقین حیرت زده می‌شود به نظر می‌رسد قابلیت‌های این استان دربخش گردشگری مغفول واقع شده و به درستی به گردشگران خارجی شناسنانده نشده است.

میرزا قاضی افزود: امروز سهم اقتصاد حوزه گردشگری ایران از حضور گردشگران روسی بسیار ناچیز و قابل گفتن نیست چرا که اغلب گردشگران روسی از ظرفیت‌های گردشگری منحصربفرد ایران، خطه شمال و مازندران بی اطلاع هستند و نمی‌دانند این منطقه چه بهشتی دارد.

وی یادآور شد: اگر چنین اتفاقی رخ دهد و مردم روسیه بدانند چنین ظرفیت‌هایی در غرب مازندران وجود دارد به یقین سواحل ترکیه خالی می‌شود به خاطر آنکه زیبایی و وسعت محدوده ساحلی خطه شمال کشور و مازندران کمتر از ترکیه نیست.

مشاور رسمی سازمان توسعه صادرات فدراسیون روسیه در ایران، همچنین از برگزاری همایشی با حضور مقامات ایرانی در کشور روسیه خبر داد و افزود: قرار است این همایش در 2 بخش که بخش نخست آن در چهار ماه آینده در روسیه و بخش دوم آن با صحبتی که با فرماندارآمل شده و اعلام آمادگی کرده بنا است سال آینده در این شهرستان برگزار شود چرا که حضور شخصیت‌های کشور روسیه به بهانه همایش و بازدید نزدیک از ظرفیت‌های گردشگری خیلی می‌تواند در تقویت ارتباطات گردشگری، رونق این صنعت و بهبود فضای کسب و کار منطقه بسیار اثر بخش باشد.
/مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر