آخرین مطالب

یونس پناهی اعلام کرد:

احصای اولویت‌های پژوهشی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سیاست و جامعه

احصای اولویت‌های پژوهشی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

  بزرگنمایی:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۰۰ اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بیش از 100 اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، 
 یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بابل گفت: بیش از 100 اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است که بیشترین اولویت‌ها به بخش بهداشت و درمان مربوط می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه لیست نهایی اولویت‌ها پس از جمع بندی و بررسی به ستاد ملی جمعیت ارسال شد، گفت: طبق ماده 39 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باید 5 درصد از اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها به پژوهش‌های مرتبط با خانواده، فرزندآوری و رشد جمعیت اختصاص یابد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: با تعیین اولویت‌ها این مسیر از شفافیت لازم برخوردار می‌شود و تحقیقات این حوزه بر مبنای نیاز‌های اعلام شده و اولویت‌های کشور هدایت می‌شود.

پناهی گام بعدی را ارائه حمایت عنوان کرد و افزود: گام اول تدوین اولویت‌های راهبردی تحقیقات با محوریت ماده 39 قانون جوانی جمعیت است و پس از آن حمایت از تحقیقات کاربردی محصول و خدمت محور با اولویت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین حمایت از طرح‌های تحقیقاتی با محور این موضوعات در جهت استفاده از زیرساخت‌های مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: اختصاص 5 درصد از اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها به مقوله جوانی جمعیت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است و همینطور خواسته شده تا گزارش فهرست طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌هایی که با قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ارتباط دارند و مشخصات پژوهشگران و نتایج به دست آمده را به همراه گزارش عملکرد به صورت سالانه اعلام شود.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکنون بالغ بر 700 طرح و پایان‌نامه که به ماده 39 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مرتبط است دریافت شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از ابلاغ هزینه کرد 30 درصد از اعتبارات پژوهشی مرتبط با اجرای ماده 39 قانون به پژوهش‌های مرتبط با تهدیدات و مخاطرات باروری به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و عنوان کرد: طرح‌های مرتبط با این بخش به صورت گزارش‌های شش ماهه به پدافند غیرعامل کشور و اداره جوانی جمعیت ارائه خواهد شد.

پناهی افزود: اولویت‌های راهبردی تحقیقات تدوین شده و حمایت از پژوهش‌های کاربردی و طرح‌های تحقیقاتی مرتبط مبتنی بر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تهیه شده است. همچنین حمایت ویژه از پایان نامه‌های دانشگاهی و حوزوی مرتبط با اولویت‌های پژوهشی ستاد ملی جمعیت نیز از جمله تکالیف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به شمار می‌رود.

پناهی همینطور اعلام کرد: تاکنون در مرکز توسعه، هماهنگی و ارزیابی تحقیقات معاونت وبینار‌های هم‌اندیشی چالش‌ها و راهکار‌های جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین به واگذاری مأموریت ویژه جوانی جمعیت به کلان منطقه آمایشی یک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره و تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر 16 مأموریت ویژه و ملی با اختصاص اعتبار لازم به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واگذار شده است که با توجه به اولویت و ضرورت‌های کشور مأموریت جوانی جمعیت با عنوان پروژه آسیب‌شناسی معضل جوانی جمعیت در کلان منطقه یک و تبیین مداخلات منجر به اصلاح آن با اعتباری بالغ بر 47 میلیارد ریال واگذار شده است.
/مجید اسدی خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ