آخرین مطالب

یونس پناهی اعلام کرد:

احصای اولویت‌های پژوهشی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سیاست و جامعه

احصای اولویت‌های پژوهشی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

  بزرگنمایی:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۰۰ اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بیش از 100 اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، 
 یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بابل گفت: بیش از 100 اولویت پژوهشی از معاونت بهداشت، درمان، پرستاری، فرهنگی و دانشجویی، مؤسسه نیماد و دفتر طب ایرانی دریافت و احصا شده است که بیشترین اولویت‌ها به بخش بهداشت و درمان مربوط می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه لیست نهایی اولویت‌ها پس از جمع بندی و بررسی به ستاد ملی جمعیت ارسال شد، گفت: طبق ماده 39 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باید 5 درصد از اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها به پژوهش‌های مرتبط با خانواده، فرزندآوری و رشد جمعیت اختصاص یابد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: با تعیین اولویت‌ها این مسیر از شفافیت لازم برخوردار می‌شود و تحقیقات این حوزه بر مبنای نیاز‌های اعلام شده و اولویت‌های کشور هدایت می‌شود.

پناهی گام بعدی را ارائه حمایت عنوان کرد و افزود: گام اول تدوین اولویت‌های راهبردی تحقیقات با محوریت ماده 39 قانون جوانی جمعیت است و پس از آن حمایت از تحقیقات کاربردی محصول و خدمت محور با اولویت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین حمایت از طرح‌های تحقیقاتی با محور این موضوعات در جهت استفاده از زیرساخت‌های مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: اختصاص 5 درصد از اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها به مقوله جوانی جمعیت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است و همینطور خواسته شده تا گزارش فهرست طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌هایی که با قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ارتباط دارند و مشخصات پژوهشگران و نتایج به دست آمده را به همراه گزارش عملکرد به صورت سالانه اعلام شود.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکنون بالغ بر 700 طرح و پایان‌نامه که به ماده 39 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مرتبط است دریافت شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از ابلاغ هزینه کرد 30 درصد از اعتبارات پژوهشی مرتبط با اجرای ماده 39 قانون به پژوهش‌های مرتبط با تهدیدات و مخاطرات باروری به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و عنوان کرد: طرح‌های مرتبط با این بخش به صورت گزارش‌های شش ماهه به پدافند غیرعامل کشور و اداره جوانی جمعیت ارائه خواهد شد.

پناهی افزود: اولویت‌های راهبردی تحقیقات تدوین شده و حمایت از پژوهش‌های کاربردی و طرح‌های تحقیقاتی مرتبط مبتنی بر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تهیه شده است. همچنین حمایت ویژه از پایان نامه‌های دانشگاهی و حوزوی مرتبط با اولویت‌های پژوهشی ستاد ملی جمعیت نیز از جمله تکالیف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به شمار می‌رود.

پناهی همینطور اعلام کرد: تاکنون در مرکز توسعه، هماهنگی و ارزیابی تحقیقات معاونت وبینار‌های هم‌اندیشی چالش‌ها و راهکار‌های جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین به واگذاری مأموریت ویژه جوانی جمعیت به کلان منطقه آمایشی یک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره و تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر 16 مأموریت ویژه و ملی با اختصاص اعتبار لازم به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واگذار شده است که با توجه به اولویت و ضرورت‌های کشور مأموریت جوانی جمعیت با عنوان پروژه آسیب‌شناسی معضل جوانی جمعیت در کلان منطقه یک و تبیین مداخلات منجر به اصلاح آن با اعتباری بالغ بر 47 میلیارد ریال واگذار شده است.
/مجید اسدی خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار